Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הבא שלי בהשקעה של עד 250K (עוד שנה+-) אחד מהבאים:

הונדה S2000 משנתון קודם (לחדש).

אם לא נמצא אז-

סובארו STI חדשה

או

Kawasaki ZX-12R

Finger's gonna kill me.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טנק. בלי ספק.

אני אומר את זה אחרי שהיום עשיתי סיבוב סביב האוטו וגיליתי שדפקו לי אותו מאחורה!! :mad::mad::mad:

אנשים מגעילים יש במדינה הזאת.

אז ככה, אוטו הבא (אחרי הצבא - ככה עוד ~3 שנים) יהיה פג'ו 306GTI ואני ישפר אותה המון, או אולי רנו קליאו ספורט וכמובן גם לה אני יוסיף שיפורים.. בקיצור קטנה ספורטיבית..

או אולי 106 S16\GTI...

או אולי מכונית פתוחה.. מכוניות פתוחות תמיד עשו לי את זה.. משהו בסיגנון של מאזדה מיאטה (ידנית כמובן !!)..

ובקשר למכונית חלום.. יש רק אחת - HONDA S2000 ! :)

- איציק -

פורסם

שתי אפשרויות -

אם הנעה קדמית - 106/306 GTI.

ואם הנעה אחורית - מיאטה. עדיף א-לה מושיקו-סטייל.

פורסם

הרכב הראשון שלי ללא ספק יהיה שברולט קורסיקה אבל ר-ק ה3.1 !!!

או ברטה אם נמצא ....

אם יהיה יותר כסף אז נלך לכיוון טראנס אם ...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אם הכל ילך כמו שצריך... הרכב הבא יהיה 147GTA, או ספרינט חדשה, ולא שום דבר אחר. בינתיים יש סבלנות ברוך השם, האלפא הנוכחית עוד צעירה...

ואם יבוא היום להחליף, ולא יהיה כסף ל- GTA, אז נשדרג אולי ל"סתם" 147 2.0... יש ממה לבחור!

:p

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קודם כול מזל"ט לי!!! :lol:

מכרתי ת'פיאט... 8)

אני קצת מתגעגע... אבל יהיה בסדר.. :roll:

בכול מקרה האוטו הבא שאני רוצה זה 205GTI.!

שאני ממש לא מתכוון לשפר אותה אלה להחזיר אותה כמה שאפשר למצב המקורי...

רז, מוכר? :lol:

פורסם

האוטו (הראשון שלי) יהיה, אם הכל יסתדר, 106 לא ראלי (איזה מקוריות, אה? :idea: )

אחר כך אני מקווה לקנות מתישהו בעתיק 147.

למרות חסרונות בבטיחות ובכוח (בגרסאות הנמכרות כרגע), היא עושה לי את זה...

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

אם להיות ריאלים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הרכב הבא שלי הוא

קליאו ספורט MK1 (כי החדשות ממש מכוערות!) ללא ספק!

ואם להיות קצת אופטימים , אולי בעוד כמה (עשרות) שנים

S 2000 , Z3/4 , 330ci .

ב"ה בלי נדר...

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

בעזרת השם המכונית הבאה היא אוכלת האימפרזות החדשה מבית פורד

Foucs RS

מרוב שאני עסוק בלעשות כלום כל היום כבר לא נשאר לי זמן לשום דבר.

פורסם

הרכב הבא שלי יהיה 306\106 GTI בצבע לבן כמובן.

עדין האוטו שלי מושבת בחניה. כנראה שאני יתקן אותו רק ביום חמישי שגם זה לא כל כך בטוח.

וואלה אין לכם מושג איזה מבאס זה לנסוע בתחבורה הציבורית. בגשםםםם.

(טלאור שיש לו שמונה מבחנים בחמישה ימים ושני עבודות להגיש ביום שישי.)

פורסם

הטרד הזה בא מאוחר מדי. האוטו הבא שלי הוא כבר האוטו הנוכחי שלי.

ידעתי שזה יבוא, אך נסיתי לא להתייחס. פעם קודמת זה גם היה בהפתעה (אונו מתה בתאונת שרשרת בעזרת L200 עמוסה ללא בלמים) אך הפעם הפתיעו אותי עוד יותר.

האימפרזה שלי (1600 אוט') הייתה בת שלוש באוגוסט...אבל אלדן ומח' הרכב לא ממש מיהרו אז המשכתי איתה בלי להתלונן (אפילו ההפך)

עד שביום חמישי קיבלתי טלפון...בבוקר...בקצה השני של הקו הייתה הערסית התורנית ממח' הרכב. בקול צרוד ומזלזל היא הודיע:

"תגיע עם הרכב לחניון אלדן...ותביא ת'מפתחות למח' הרכב...מחליפים לך ת'אוטו"

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

צעקתי

רק לא זה - חשבתי...

אך לשב - קיבלתי צרור מפתחות של הרכב הבא שלי...323 המכונה לנטיס...בת שנה...בצירוף הרצאה על יתרונות רכב יפני בכלל ומאזדה לנטיס בפרט על כל רכב שאני יכול לחשוב עליו....עוד נאמר לי שאני צריך להגיד תודה שקיבלתי אותה רק בת שנה עם 20K ק"ם....

:(:(:(:(:(:(:(

היום, אחרי 4 ימים עם איכסה (כן, אוטו ראשון שלי שזכה לשם פרטי) אשתי אמרה לי בדרך לעבודה:

- באו ניקח הלוואה ונקנה משהו נורמלי!..זה בלתי אפשרי האוטו הזה (היא לא ממש חובבת הגה, מכוניות וכו' אפילו רישיון אין לה :(:) :)

כך שהאוטו הבאה שלי מתחיל להתקרב...

זה יהיה או מאזדה 6 מליסינג (אם תוספת תשלום לא תהיה גדולה מדי)

או משהו נחמד בסביבות 40K שקלים (בתקווה שערןVTR ימכור את הVTR שלו בקרוב :) - היה לי סיכוי טוב לקנות אותה אבל אז אישתי לא רצתה לשמוע על הלוואה :( )

אופציות אחרות: 306 XSI...או 306 1.6 ידני...או 106 נחמדה...או ZX 1.6, 1.8 או וולקן או לנצ'יה דדרה או 146 או או או או אוווווווווווווווו.... משהו נחמד, ידני (נימס לי מאוט'...) עדיף 5 דלתות, במצב מצויין ועם כמה שפחות ידיים וק"מ :)

P.

פורסם

להונדה אצ'בק 4\93 ידנית

ושיפורים

אני מאמין שאם הזמן נעשה פילטר פתוחת,מערכת פליטה(סברינג)

בולמים(קוני),קפיצי הנמכה,צ'יפ (סופר צ'יפ),ומבחינת חיזוקים זה מייצב עליון על אחורי אין מה לדבר כי הבנתי שצריך לבטל את המושב האחורי

וקוסמטיקה נשאיר לכם את זה פתוח לדמיון

לא חסר שטויות להונדה

מקווה שאני ימצא בקרוב אחת במצב טוב

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

פיאט בראבו HGT עם גלגלי 17", אני מקווה שבטסט לא ישימו לב :lol:

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

• תוכן חדש...