Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הבא (הראשון) שלי יהיה ללא ספק פז'ו 309...

וכן אני רוצה לשפר, קודם אקח קצת זמן ללמוד אותו, אחרי זה קצת שיפורי שילדה ואחיזה פה ושם..... ואחרי כמה זמן אולי איזה 1.9 8V קטן....GTI GTI GTI GTI GTI :drinking::angel::drinking:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אממממ אני ממש לא יודע...

עד שהחלטתי שאני רוצה את ה- 206, אתם מעמיסים עלי עוד?!? :wink:

באמת- לזמן הקרוב אין לי שאיפות מיוחדות, רק להישאר עם הלביאה שלי (חצי שנה איתה...) וכשיהיה מספיק כסף, אז לשפר קצת אותה קצת... 8)

ומאוחר יותר, אלוהים גדול... :wink:

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

אבל אני רוצה להישאר עם קליאופטרה עד סוף ימיה (או ימי,מה שיבוא קודם :? ).בינתיים אני אבוא איתה למפגשים ובעד 29 שנים נוסיף לה כתובית "רכב אספנות" (כמה ווקס אני צריך לעשות עד אז כדי לשמור על הצבע?! :shock: ).

בתור רכב לחיי היום יום,אני מקווה לרכוש עד 5,6 שנים S2000,שנת 2002,צבע אפור מטאלי,יד ראשונה,ללא תאונות,30,000 ק"מ,שייכת לגימלאי (מה?זה יותר מדיי לבקש?)

פורסם

כי אני די קריזיונר ומשנה את דעתי כל הזמן. א קודם זאת היתה אלמרה פרפקט (היתרון הוא שאחד הדגמים שלה נמכר עם גיר רגיל). אחר כך באה הטויוטה ראנקס.

כעת מככבת בראש הרשימה הקורדובה החדשה שתגיע בשנה הבאה ישר למועד המתוכנן להחליף את הקורדובה הנוכחית.

מה אשפר בה? אם היא תבוא עם ספוילר כמו הנוכחית, אשפר אותה בכך שאעיף את הספוילר לכל הרוחות (כלומר לבוידם, שם שוכן הספוילר הנוכחי).

ענתיקה עתידית? לצד המוסטנג אולי עוד מוסטנג...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
האוטו שלי אוי אוי אוי חלום רטוב

TT קוואטרו בצבע אדום בהיר!

ג"נטים 19 אינטש , משופרת מהתחת ..

החלקת כול התחת , הורדת כול הסמלים ועיצוב גריל מיוחד...

:twisted:

ואתה עדיין טוען שאתה לא ערס???? :wink:

טוב, אני משתדל להיות ריאלי. בינתיים מקורות המימון שלי אפסיים, ועל כן הפז'ו נשארת עוד כמה שנים בוודאות (אם אני לא אשבור אותה קודם). אם נניח אאלץ למכור אותה, אקנה משהו דומה - הנעה קדמית משובחת אך זולה יותר, נניח וולקן.

לאחר שאתחיל להרוויח כסף (דבר שהייתי עושה גם עכשיו אם לא הייתה בעיה קטנטנה שקוראים לה צה"ל) אני כמובן אתנהג כמו כל חובב הגה מצוי - אחיה כמו כלב ואחסוך כל שקל בשביל להשיג אימפרזה טורבו או מיאטה או כל דבר שיש לו הנעה כפולה או אחורית והוא מהנה (צריך להתקדם בחיים...). וכמובן לאחר הקנייה אני אחיה כמו כלב אשפתות חולה שחפת בשביל לממן את האוטו.

אחחח, אילו חיים נהדרים יהיו לי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב הבא...כנראה 106 ראלי

אם יהיה כסף MK-2

אם יהיה פחות MK-1

שיפורים-אם זאת תהיה MK-1 אז החלפת בלוק תהיה הכרחית( ל1600כמובן),מערכת פליטה(סעפת ואגזוז),פילטר פתוח,קוני,חישוקים 15 אינץ' לבנים של COMPOMOTIVE(נראה סוף הדרך)

קפיצי הנמכה של GMC MOTORSPORT

בקיצור,הבנתם את הרעיון,משהו בסגנון האוטו של תומר רק קצת פחות קיצוני ויותר יפה 8)

Rikshanoam-R

פורסם

הרכב הבא שלי הוא אימפרזה טורבו !

נראה לכם ??????? :lol:

אני אוהב רכבים מהירים ! ( לא אימפרזה טורבו )

או לוטוס סופר 7 אספנות שיש לי מנוע בשבילה......

או סיירה 3 דלתות שתהפוך להיות קוזי' , לא מקורית אבל עדיין....

או להישאר עם האריקה , לא ספורטיבית או חזקה , אבל שומרת על השוק מצוין...

משום מה יש לי הרגשה שאני לא אזכה לרכב הבא... :roll:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הרכב הבא שלי יהיה שברולט קורבט !!!!!

לא יודע למה וזה לא מעניין אותי....

אבל מן הסתם בגלל שאני נוסע עם יאשה הרבה , אני לא אזכה לראות את הקורבט... ( שלי ) :puppydog: ( מה זה אמור להיות הסמיילי הזה ??????? )

306T

פורסם

כל בוקר שאני יורד מהבית ואני רואה את הגולף בחנייה אני פשוט מחייך :) .

החיוך הזה יתרחב :D אם ליד הגולף תחנה גם אלפאסוד TI, גם כן במצב מקורי ומושלם.

צחי.

No worries 8)

פורסם

הוספה לכותרת - השורה מתוך שיר של שרון מולדבי.

בקיצור - יש לי את מה שאני רוצה.

אם הייתי צריך לבחור אחרת במקומה - לא הייתי מחליף.

אם הייתי יכול לקנות בנוסף, רכב משפחתי - 156.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הרכב הבא שלי, בעצם הראשון שלי.... 106 ראלי לא משנה דור ראשון או שני

שיפורים, יש לי רק 2 שיפורים יחידים שאני רוצה לעשות לאוטו:

1. בודי קיט מלא משהו מפוצץ...

2. לתת לתומר לדאוג לשאר השיפורים המכניים :lol: תאמינו לי שיפור "תומר" זה הכי טוב שיש ל 106....

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

לשפץ עוד רכב אני לא מאמין שאשפץ, צריך המון אורח נשימה עצבים וזמן.

הבחירה היא ללא ספק MX5 לצד המיני - קלאסית אמיתית. לפרט? מיותר... :wink:

motorica.net

פורסם

תנו לי לסיים את השיפוץ של האלפא + הסווה ל - TI.. ואני מאושר..

:beerchug::angel: :smilecol:

אחר כך (אחרי הצבא..) נקדם לקליאו V6, או לאימפרזה GT.. (תלוי כמובן במזומנים..)

פורסם

המכונית הבאה שלי תהיה אחת משלש (משומשת כמובן):

אלפא 156 2 ליטר ידנית/סלספיד. אפשר גם 147.

בימר סדרה 3 , 6 צלינדרים, קופה, ידנית.

אימפרזה טורבו, לאחר שמישהו יקח בסובארו שיעורי עיצוב (ולא, מתיחת הפנים זה עדיין לא זה)

אופציה נוספת - אני משאיר את ה GTV, שם מנוע טווין ספארק (מישהו אמר V6 ?), גיר חדש של 75, מחדש את כל יתר המערכות המכניות והחשמליות, מבצע שיפוץ עמוק לפח ולפנים הרכב, מקשיח קפיצים, מגדיל חישוקים, מתגבר את ההגה, שם מזגן ונוסע עם זה כמה שנים.

עלות - כ 50-60 K ש"ח וקיצור של 10 עד 15 שנים מהחיים רק על עצבים...

• תוכן חדש...