Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קווליר

taos
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי כמה וכמה פעמים בקווליר שנת 2001 אוטומטי כמובן. בכמה הזדמנויות ניסיתי לתת קיקים אבל פשוט לא הצלחתי האוטו מעלה טורים אבל לא בצורה עצבנית ובטח שלא גורם לנהג להדבק למושב, בנוסף נסעתי מדרום לצופן למי שיודע בחיריה יש את הגשר שממשיך לכיוון בר אילן וגלילות ויש יציאה קטנה ימינה ומפוטלת לכיוון קרית אונו יהוד וכל האיזור. את הפיטול לקחתי על 80 בערך והאוטו פשוט זרק תחת, כמובן שתיקנתי עד כמה שאני יודע (לא עשיתי קורסים למיהנם) בקיצור רציתי לדעת מה העניין של האוטו הזה שממש לא נוח בכיסאות ושלא לדבר על סיבובים ומהירויות אגרסיביות.

tAoS FoReVeR

פורסם

אתה שפוי ??????????????????

מאיפה אנשים כאן מוצאים שאלות כאלה ?

מה ציפית שרכב משפחתי יהיה ספורטיבי ?

מה ציפית שהוא לא יחליק , מה ? מה ? מה ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לא ציפיתי לכלום אבל בסיבוב כזה להזרוק תחת? אפילו בטרנטה שהיתה לי (גולף 85 1600 גיר רגיל שהאוטו הורכב מכמה מכוניות) זה לא קרה שם

אפילו במזדה שהיה לנו לא היתה ככה (לנטיס 1800 אוטומטי 97)

בגלל זה נראה לי מוזר שהאוטו ככה בהשוואה לטרנטות אחרות

tAoS FoReVeR

פורסם

חוסר אויר בצמיגים יכול להיות הבעיה?

בכיכר באמת יש רעש חריקה מהצמיגים (נו זה לא האוטו שלי אני לא אחראי לטיפול)

tAoS FoReVeR

פורסם

רעש חריקה מהצמיגים יש כמעט בכל סיבוב בצמיגים "ירוקים" כמו אלו שבוודאי מותקנים בקקאליר. בכל מקרה זכור לי שדני G סיפר פעם בנוגע לסיבוב של בר אילן מכיוון צפון (סיבוב על הגשר שמאלה) שבעוד שמכוניות נורמליות עושות אותו בקלות ב-80 ואפילו 90 בלי לאבד אחיזה, הקקאליר איבדה כבר ב-60.. (אני חושב שזה היה ב-60). בקשר לזריקת תחת - כמובן שהיא לא תזרוק תחת קודם אם הסיבוב נלקח נקי, אלא תאבד אחיזה מלפנים. כנראה עזבת את הגז באמצע הסיבוב ויצרת פרובוקציה שתגרום לתחת להזרק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני נסעתי על קאואליר שנתיים.....

וזה כבר אומר הכל....

80 ??....... קאואליר??....... זריקת תחת??....... ממש :lol::lol::lol: .....

בכדי "לזרוק תחת" בקאואליר צריך להתאמץ הרבה....

והבעיה היא שה"אימוץ" הזה מביא לסף היכולת הדינמית של הרכב.... מ-ס-ו-כ-ן..

BEEN THERE, DONE THAT.... לא מומלץ... :!:

פורסם

כן ב 80 נזרק התחת

חוץ מזה הישיבה בכיסאות שם אומרת הכל!!!

כל סיבוב כל אפילו יציאה לעקיפה אני מרגיש שאני עף לצדדים ואין לי איפה להיתפס ולהישאר בכיסא וזה יש מספיק אנשים שיסכימו איתי

הכיסא שם פשוט שטוח

מה שיהיה לזכות זה הריפוד הנחמד שפשוט שוקעים בתוכו

tAoS FoReVeR

פורסם

לא יודע במה שונה הקאואליר אחרי מתיחת הפנים, כי אני דווקא אהבתי את המושבים ולא אהבתי את החומרים....

ובקשר וזריקה...

בכניסה מהירה לסיבוב תביא אך ורק תת היגוי תרמינלי....

עזיבת הדוושא ב6 אלף טור גם לא תשנה את המצב....

רק עבודת הגה תשלך את התחת מחוץ לסיבוב....

ותזהר, כי זו לא צרפתייה קטנה שמודיעה לך קצת לפני מה הולך לקרות, היגוי יתר

מתרחש בצורה פתאונית וברוטאלית, זה פשוט לא זה...

• תוכן חדש...