רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,596 נושאים בפורום הזה
-
לפי נתוני יצרן הוולקן 2.0 8V מאיצה למאה ב10.4 אך באתר הזה מצוין 8.2 http://www.parkers.co.uk/choosing/performance/performance.asp?model_id=290 היתכן????
הודעה אחרונה מאת Lior_Volcane, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. בתור משתמש חדש אני מעונין להעלות תמונות של הגרמניות שלי (ב מ וו 1800 1971 ו ב מ וו 318i 1982 ) אם מישהו יכול לעזור לי בצילום (מצלמה דיגיטלית,מיקום מענין...)ועם למישהו יש זמן פנוי לבוא איתי לצילומים של מכוניות יחודיות אפשר ליצור קשר במייל: [email protected] תודה
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
מפי המאסטר
מאת שמר- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פאטריק לה-קוואמה , בראיון לYNET : "כשהצטרפתי לרנו לפני חמש עשרה שנים ואמרתי לכולם שאנחנו נעשה מכוניות צרפתיות, הסתכלו עלי באופן מוזר. באותה תקופה כולם עשו, דיברו וחלמו על מכוניות עולמיות. זו הייתה מילת הקסם וזה היה העתיד. אפילו לנו הייתה כזו -רנו 9. ואני אמרתי להם: 'אתם תעשו מכוניות משעממות ואפורות. אתם תכרו קבר לעצמכם אם תייצרו מקררים'. הרי אין מוזיאונים למקררים, אבל יש כאלה למכוניות". נשמע מוכר?
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
רוצים תשובה למצלמות 1 2
מאת RedR- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם , במקום לשבור את הראש עם 321 קמ"ש כדי שלא יצלמו אותך צריך לעשות 2 דברים 1) ללכת לחנות אלקטורניקה - יש הרבה בפתח תקווה , כל מיני חנויות שמסוגלות להכין דברים בהזמנה 2) להכין כ - 250 ש"ח בערך . ולהכין מתקן כזה : משני צידי המספר יהיו 2 מנועים חשמליים קטנים , 6V בערך . יהיה לוח בגודל המספר( כ - 85% אחוז מהמספר) שיהיה מחובר למנועים הנ"ל שבמצב פתוח יעמוד ב - 90 מעלות למספר כך שלא יסתיר . על המספר עצמו יהיה חיישן שיפעיל מנורה בתוך הרכב כדי לוודא שהכיסוי באמת נסגר . בכל נסיעה עם כביש על מצלמות אתה פשוט מכסה את המספר מתוך הרכב תוך כדי שהמנורה מתריעה לך שהמספר באמת חסוי ושאתה עובר את המקום המסוכן או רואה משטרה אתה פשוט מעלה את זה בחזרה. …
הודעה אחרונה מאת שמר, -
צורה למשטרה ! 1 2
מאת ELI172- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בתאריך 6.11.02 הבחנתי בשעות הצהריים בניידת משטרה שנסעה ברחוב דרך פ"ת בת"א. בניידת ישבה שוטרת אדישה כאשר ביד אחת סיגריה והיד השנייה על ההגה.נו מילא,גם אני מעשן ומבין את המצוקה,אלא שהשוטרת הנכבדת לא הדליקה אורות (נו מילא,אולי היא חזרה מארוע מצמרר)וגם לא חגרה חגורה.באותו רגע החלטתי שיש גבול (למרות שאין זה ממנהגי להקצין אלא יותר מהתרגזות קלה)ורתחתי מזעם!!! נכנסתי לאתר האינטרנט של משטרת ישראל ולחצתי על אייקון:"תלונות על שוטרים". השארתי תלונה בלי הרבה תקוות וקיוויתי שמישהו יועיל בטובו לקרוא אותה. למרות הפסימיות שלי בנושא הופתעתי לקבל מכתב בדואר עם תשובה מכובדת ולתדהמתי משביעת רצון. המכתב נענה ע"י עו"ד אריה סטנגר רפ"ק,קצין היחידה לתלונות הציבור,לשכת סגן המפכ"ל, ובו נ…
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.turnfast.com/tech_driving/driving.lasso שווה לקרוא, אתר מאוד מקצועי
הודעה אחרונה מאת MR2Spyder, -
לכל מי שפנוי הלילה 1 2
מאת Roy- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מי שאין לו בעיה להיות ער בין 12-3AM. למי שאין לו בעיה לבזבז קצת דלק וצמיגים. למי שיש כוח לשני נודניקים בפיז'ואים, מוזמן לנהיגה מנהלתית++ היום בלילה. מי שיכול ורוצה - 053-988984 רועי.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
סיפור סוף השבוע שלי 1 2
מאת תומR- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני שם לב שככל הנראה אנחנו חוזרים כל סוף שבוע נרעשים ממה שראינו בכבישי הארץ. משום מה אנחנו היחידים כאן שאכפת להם מהח#$ הזה... אז הנה הסיפור שלי. הסכיתו ילדים ושימעו. יום שבת בבוקר. חמש בבוקר ליתר דיוק. שמיכת פוך אחת. קור אימים. אנשים נורמאליים שגונבים להם את השמיכת פוך בחמש בבוקר נכנסים לקריזה, מכניסים מות רצח והולכים לישון, אבל לא אני. אני לא יכול להרביץ בחמש בבוקר לאף אחד ובטח לא כשאני חמוש בזוג תחתונים ועור ברווז. אני מדדה בשקט אל המקלחת ופותח מים חמים. אין. הבוילר מתחיל לעבוד רק בשש. זין. אם כבר קמתי מוקדם, אז אני אסע להורים. חוזר לחדר ובחושך מוחלט דורך על השלט של הטלוויזיה. כואב. שם 2 גרביים שכל קשר בינן רנדומאלי לחלוטין, מכנסיים וחולצה ומכין קפה. נגמר הסו…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בעקבות הידיעות וההודעות בזמן האחרון, בעניין חבורות נוקמים למיניהן... הצעתי לכל מחריבי המצלמות היא: 1. במקום לשרוף/להשמיד את המצלמה, מה שמהווה עבירה חמורה שעונשה כבד, לחסום את עדשות המצלמה בנייר 2. על הנייר להשאיר מסר חינוכי כלשהו (יש הצעות?) ______________________________________________ הודעה חשובה (בהמלצת עורך הדין שלי): אין בהצעה זו משום המלצה לעבור על החוק. כל פגיעה במצלמות המהירות מהווה עבירה על החוק, ותגרור ענישה הולמת. הכותב ממליץ לא לפגוע כלל בציוד הקשור לאכיפת מהירות, ואף מפציר בכל הקוראים הודעה זו, לנהוג בהתאם לחוקים ותקנות התעבורה הנהוגות ולא לעבור 90 קמ"ש גם היכן שמותר 100
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רנו מגאן מזל טוב לזוכה http://motocar.msn.co.il/motocar/news/news.asp?id=2806&news_day=
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היה נסיון ב TOP GEAR לחמוק מהן....ובכן... המסקנה....לנסוע עם TVR ב150MPH או 275KMH - המצלמה לא תופסת את המהירות....., הפלאש לא מבזיק....., סאחטיין עלייכם (ישי, נא להפסיק עם המנטרה הזאת תודה ) בערוץ שמונה.... נוסו כל האפשרויות כולל לוחיות עם מחזירי אור, מכסה פלסטיק, וספריי לשיער אף אחד לא עובד.
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
פסח שנת 2002. תערוכת אוטומוטור 2002 נפתחת. הלכתי לבקר עם אחי הגדול בתערוכה כמו בשנת 2000. מלבד התערוכה המענינת הוקמו גם דוחנים של עיתוני הרכב הישראלים. "אוטו" הקים 2 דוחנים בעוד ש"הגה" הקים רק אחד. אוטו הכריזו שעל כל שקית צהובה שחילקו אנשי הגה שתינתן לאנשי אוטו תקבל פרס. חשבתי שהדבר הוא די שפל ועצוב ולכן בחרתי ללכת לדוכן הגה ולעשות אצלהם מנוי. וכך עשיתי, מר היה אותו היום. אותו פסח יזכר לשמצה. רבות נכתב כבר על עיתונות הרכב הישראלית בשלל פורומי הרכב בארצנו ודעתי איננה מגובשת מכיוון שברזומה שלי יש 9 גיליוני הגה וגיליון אחד של אוטו. אז אמנם לגבי אוטו התרשמותי תהיה לא הוגנת מכיוון שקראתי רק גיליון אחד אבל הגה זה סיפור אחר. בחרתי לצטט לכם 3 כתבות במבחר ציטוטים שנכתבו …
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זהו הסתיימה עונה ופטר סולברג מנצח פעם ראשונה ב WRC. ניצחון ראשון שהתבקש השנה לאור היכולת הגבוהה שהפגין. מזל טוב לפטר סולברג ולסובארו. שאר התוצאות: 1. פטר סולברג סובארו 2. מרקו מרטין פורד 3. קארלוס סיינס פורד 4. טומי מקינן סובארו 5. קולין מקריי פורד 6. מארק היגנס פורד
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תראו מה מצאתי - http://www.nokiantires.com/html/nrvtest.html עכשיו אני צריך להחליט בין הגודייר NCT5 (שיצא מקום ראשון) לבין הדנלופ SP 200 (שנופל בהתנהגות על רטוב, אבל הוא מאד עמיד) קישורים נוספים להשוואות צמיגים - http://www.tyres-online.co.uk/tyretest/goodyear.asp
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אז הנה אנחנו מתחילים : *לוגו סיטרואן בגלגוליו השונים... 1923 , הקצב היה 200 מכוניות ליום , סיטרואן הציגה דגם שיכול לצלוח את מדבר סהרה ע"י מכונית בפעם הראשונה מאלגיר לטימבוקטו .. 1925 , פריז , חברת סיטרואן מאירה את מגדל אייפל באותיות CITROEN בפרויקט 200 אלף האורות ,ומרימה את משלחת סיטרואן שחוצה את מדבר גובי והרי ההימאליה.. ומתועדת ע"י "צילום דוקומנטרי" לשם פרסום שם החברה.. 1933 , האומן פייר לואיז מעצב כרזה עבור ה 8CV בסדרת ה Petite Rosalie המקדמת את מרוצי המכוניות האותה העת.. ------------------------------------------------------- 2CV בשנת 1935 המעצב…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך\איפה אפשר להשיג מחירונים או מודעות של רכבים יד שניה למכירה באירופה או ארה"ב? תודה מראש?
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אח, איזה כיף, אני יוצא סופסוף מתל-אביב הפקוקה ויורד לאיילון. בירידה, אני עובר כתמיד דרך ה-Toll Booth. הבחור במדים מסמן לי לעצור. "מה קרה" אני שואל, "אני תל-אביבי, המס הוא על תושבי חוץ שנכנסים לתל-אביב!" "יש תקנה חדשה" הוא אומר "יש לך אלפא. המכונית הזו מסוכנת ביותר, שכן היא מעודדת לעבירה על חוק איסור הנאה בנהיגה מ-2003. התקנה החדשה נועדה לסייע באכיפת חוק זה וצמצום הנגע של הנאה בכבישים המהירים, לפיכך עליך לשלם 10 דולר מס בכל ירידה לאיילון" "אבל זה איילון! הרי מאז 2004 המהירות הממוצעת כאן ירדה ל-40 קמ"ש מרוב פקקים וניידות! מה מהיר כאן!" "זה לא משנה" משנן הפקיד במדים, "חוק זה חוק" אני משלם כמובן, וממשיך, במטרה להגיע סופסוף לכביש חוצה-שרון החדש, שם - כך מספ…
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2804
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מרכב של רובד - משאית עם תא מטען שטוח סגור החפה (חיריק ב ח') - נועל מכסה מנוע מדרך - המדרכה בין הכנף הקדמית והאחורית במכוניות ענתיקות מזוזה - העמוד בין שתי הדלתות (נדמה לי שקוראים לזה קורה B).. תודה לפותרים נכון ולכל המתאמצים. בפורום וינט שמתי צילום של העמוד במילון בו מופיעה המשאית.... עקב נסיעה לחו"ל החידון הבא יהיה ביום רביעי, 27 לחודש...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 27 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
זו לא מכונית קונספט, זה גירסה חדשה של טויוטה MR2 שעברה קסטומיזציה ע"י חטיבת TTE של טויוטה (אלה שאחראים על מכונית ה-F1 שלהם)... והיא תימכר החל מהשנה הבאה באירופה, בכמויות קטנות מן הסתם, עם מנוע 1.8 180 כ"ס (0 ל- 100 ב 6 נקודה משהו שניות)... הפרויקט הבא של החבר'ה מ- TTE: יאריס...
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אם מישהו מעוניין יש לי 4 הזמנות (חינם) לתערוכת "טכנוקאר"...
הודעה אחרונה מאת ישי, -
הראלי פוגשת את נס הרים 1 2
מאת RedR- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שמעתי הרבה על נס-הרים , רק דברים טובים , אומרים שהכבישים הכי טובים הם בנס הרים , אומרים שנהיגה בנס הרים היא כמו משחק מחשב , אמרו לי שאת הראלי אני חייב לחנוך בנס הרים . לכן החלטתי יום שישי בבוקר שאני נוסע לנס הרים , החלטתי לראות האם כצעקתה . יום שישי , 10:30 בבוקר : בדיקות שמן , מים , בודקים שהכל במקום, לוקחים מצלמה , הכל OK . 10:50 : המנוע מופעל ומתחיל להתחמם . 11:20 : תחנת אלון - קיבוץ עינת ... 12 ליטר של 98 משובח מצטרף לליטר שנשאר במיכל. 12:00 - אזור תעשייה בית שמש ... בכניסה לכביש לנס הרים. ופה הסיפור מתחיל : כבר על ההתחלה ( אחרי שיוצאים מהאזור תעשייה ) שמים לב לכבישים המפותלים , כבר אפשר להבחין הנוף הירושלמי הטיפוסי של עצי אורן גבוהים , הכ…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מאחור: ובפרספקטיבה קצת שונה : ושוב - רוב תודות למתן נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאבא שלי יש אוטו מהעבודה, רנו אקספרסס 1900 טורבו דיזל. עכשיו היא שוקלת 1397 ק"ג. הייתי רוצה פרטים על האוטו הזה, כמה כו"ס וכל מיני פרטים קטנים שאני לא מצליח למצוא בשום מקום אחר, האוטו לא עבר שום שיפורים ושום בטיח, שנת 1998. גיר רגיל. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשנת 1932 "חטפה" מזראטי מכה קשה, עת נפטר האח הבכור - אלפיירי - והוא בן 44 בלבד. ארנסטו, אטורה ובינדו המשיכו לנהל את החברה עד לשנת 1937, אז בשל קשיים כלכליים נאלצו למכור אותה למשפחת __?__. במשך עשרת השנים הבאות, המשיכו האחים לתכנן את רכבי החברה ולבסוף הקימו חברה אחרת. משפחת __?__ היתה הבעלים של החברה עד לסוף שנות ה60', אז עברה הבעלות לידי סיטרואן. מה שם המשפחה שהיתה הבעלים של מזראטי בין השנים הנ"ל? לפותר יוענקו 7 נקודות.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מגיע הביתה אחרי שבת בבסיס עושה בדיקה מיסביב לאוטו מנסה לפתוח את הדלת הימנית ומה אני מגלה.... שוב ניסו ליפרוץ לאיי איקס למזלי ללא הצלחה... די!, נמאס לי!,מה אי אפשר להחזיק רכב ספורטיבי בארץ המדינה שלנו מכריחה אותנו לקנות לאנטיסים לאנסרים ואלמרות, רוצה ספורטיבית?-תסבול
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.wireless.co.il/fulli.asp?1244 בעיקר ללקוחות פלא=פון אבל אני חושב שכולם ישמחו לשמוע על השרות הזה בהצלחה
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
- 21 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
תמונות ברזולוצייה גבוהה (1024X686) http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2482808.jpg http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2482957.jpg http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2482964.jpg http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2482972.jpg
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נס הרים זה טוב ויפה...אבל לי יש סיפור על מקום קצת יותר רחוק , קצת יותר צהוב ועם עוד 3 שותפים... הזמן : יום שישי 15.11 אמורים לצאת ב13:30 מראשון לציון...אמורים... המשתתפים : רועי עם הGTI6 , מתן עם הוולקן , אביעד עם ההאצ'בק ואנוכי עם הRSI... היעד : כבישי הדרום , התחלה בכביש ערד-מצדה והמשך לערד-סדום או כבישים אחרים באזור מה שלא יצא לפועל בגלל החשכה והעייפות... הארוע : יצאנו בנסיעה מנהלתית לכיוון צומת להבים , שם פנינו שמאלה לכיוון ערד...הגעה לערד מבטים שמאלה ימינה , עיר הרפאים מכניסה אותנו לאווירה...פנייה שמאלה בתוך ערד לכיוון הכביש המדובר...ואז...אז מתחיל הסיפור... לאלו מאיתנו שמדברים ומשחקים כל היום בCMR2...המשחק הפך למציאות...תחשבו טוב טוב על הסטייג'י…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי שמכיר (רובכם) ומי שלא: אתר 106rallye.co.uk פותח את שעריו לבעלי הראלי הישראלים ובקרוב ייפתח Israeli Rallye Register שיאגד בתוכו את כל בעלי הראלי בישראל - תמונות, מפרטים וכל מה שתסכימו לשתף. ה-Register הבריטי מוצלח ביותר. ניתן לעלעל בו בתוך האתר. http://www.106rallye.co.uk ככלל האתר מוקדש ל-106 ראלי דור שני, אך גם בעלי דור ראשון מוזמנים היכנסו לפורום והרשמו... (זהו דף הגישה עם הקדמה ראשונית) http://www.106rallye.co.uk/mainpages/forum_main_frame.htm Enjoy
הודעה אחרונה מאת ג'רמי,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,504 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ירחמיאל
- AUDIO KING
- swiv
- amit_a
- DENON
- amosbmw
- garicho
- itamar_by
- פיטר גריפין
- Froyne
- yahaga
- hwgeek