Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק עד פסח.. רק עד פסח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה נכתבה על ידי רוני נאק, לדעתי ראלימאן התכוון להגיד שהיה יותר פירוט לא דובר על זוויות גלגול. אולי דובר על העדרן.

גיא, לא רוצה להיכנס לוויכוח רק טיפה לתת דיוק. רוני נאק כתב לא רע לדעתי.

פורסם

בכללי אתה צודק , הרמה של העיתונאות בארץ היא לא משהו , אבל יש כתבות מוצלחות גם באוטו וגם בהגה ואי אפשר להכליל ..

ובכל זאת אני חושב שהכתבות חייבות להיות כתובות בצורה הומוריסטית וקלילה אחרת הרבה מאוד אנשים( כולל אותי...) לא היו נהנים לקרוא אותה .

אני לא מנוי על אף אחד מהעיתונים ואני פשוט קונה כל חודש את " רכב" ואת אחד מהמתחרים, על "רכב" אני יכול להגיד שאני נהנה מאוד לקרוא ואני ממליץ לך לנסות .

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

אני לא מבין מה כ"כ יש לך נגד הגה.. עיתון די בסדר.. ודווקא הכתבה על המורצ'ליאגו הייתה טובה ובמשפטים שציטטת זה היה מצחיק... אני מעדיף בהרבה כתבות מהסוג הזה עם שטויות וכל מיני דברים כאלה מאשר כתבה שתסביר לי על תהליך הייצור של הבוכנה בידי 3 מכונאים.. זה לא יהיה כיף לקרוא את זה..

ואם אתה כ"כ לא נהנה מהעיתון, פשוט תן אותו למישהו אחר שכן יהנה :p

איציק

- איציק -

פורסם
ראלימן, אני באמת לא מבין מה הבעיה שלך.

אינני קורא את הגה, ואינני מכיר את הכתבים, פרט לניסים דואק שכותב לפעמים בפורום האופנועים של תפוז, ומפגין רמת ניסוח והתבטאות גבוהה מאד.

אני לא רואה שום בעיה באף אחד מהציטוטים. שפה עשירה, מלאת אסוציאציות, שילוב בין שפה גבוהה לשפת רחוב, הבזקים לילדות ושאר ה"שטויות" שמופיעים בציטוטים האלה, הם הם מה שהופך כתבת רכב מאינפורמטיבית וסתמית למעניינת.

באמת הית רוצה לקרוא כתבות יבשות, מלאות בנתונים טכניים והתייחסות עניינית נטו ? מדובר במגזין, לא בדו"ח טכני.

אני דווקא אוהב את הכתבות שלי מטובלות בתאורים חיים של החוויות שהרכב מייצר, גם אם זה גולש לפעמים לכיוונים אחרים.

:mm_yeah:

ניקי, אתה עושה מעצמך צחוק, את פריינטה אני לא מכיר, אבל כשתתקרב לידע, להבנה וליכולת של השניים האחרים... ואני אגב כמו חיים לא רואה שום פסול בציטוטים האלה, מהם אתה מסיק על הרמה של העיתון, אם הם אלו שגורמים לך לבטל מנוי, אתה מפספס את הפואנטה ובגדול.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

סליחה באמת שעשיתי מעצמי צחוק, אני כזה דביל. :roll:

אתה באמת לא רואה שום סיבה למה אני חושב שאנשים כמו גיל פריינטה עשה מעצמו צחוק בתיאורים על האוטובוס ליילנד שהיה מסיע אותם למחלקה הסגורה כשהכתבה מדברת על מכונית נאסקאר?!?!?! אני מצטער אם אתה לא מצליח להבין את זה אז כנראה שאתה עושה מעצמך צחוק.

הציטוטים הללו באו לתת דוגמא קלה לרמת כתיבה חובבנית לטעמי. אני נורא מצטער שבחרתי לחלוק אותם עם הפורום, שוב סליחה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

עזבו ויכוחים . זה טעם !

אחד אוהב עם תיאורים מצחיקים , אחד אוהב רגיל ( נטו ) מה שקורה לרשום , אחד אוהב עם פירוט טכני , וכו'........

אני אוהב עם תיאורים מצחיקים אבל עם פירוט..... ורצוי תמונות ( ולא , אני יודע לקרוא ! )

הקיצר , זה סיגנון !

כאן יאשה אומר להתראות , צריך להספיק לרכבת....... ביי .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
עזבו ויכוחים . זה טעם !

אחד אוהב עם תיאורים מצחיקים , אחד אוהב רגיל ( נטו ) מה שקורה לרשום , אחד אוהב עם פירוט טכני , וכו'........

אני אוהב עם תיאורים מצחיקים אבל עם פירוט..... ורצוי תמונות ( ולא , אני יודע לקרוא ! )

הקיצר , זה סיגנון !

כאן יאשה אומר להתראות , צריך להספיק לרכבת....... ביי .

בדיוק מה שאמרתי !

פורסם
סליחה באמת שעשיתי מעצמי צחוק, אני כזה דביל. :roll:

אתה באמת לא רואה שום סיבה למה אני חושב שאנשים כמו גיל פריינטה עשה מעצמו צחוק בתיאורים על האוטובוס ליילנד שהיה מסיע אותם למחלקה הסגורה כשהכתבה מדברת על מכונית נאסקאר?!?!?! אני מצטער אם אתה לא מצליח להבין את זה אז כנראה שאתה עושה מעצמך צחוק.

הציטוטים הללו באו לתת דוגמא קלה לרמת כתיבה חובבנית לטעמי. אני נורא מצטער שבחרתי לחלוק אותם עם הפורום, שוב סליחה.

ראלימן

הטעות שלך היא שאתה רוצה לעזוב אותם בגלל הציטוטים האלה, ולא בגלל דברים אחרים.

יש לי בבית איזה 10 גליונות הגה, ולא יותר בגלל אי דיוקים שהרתיחו אותי, לא בגלל ציטטות מפגרות.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...