Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

0-100????

volcane
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין למה אני לא מופתע....

הקורולה אחת מן הקומפקטיות הזריזות ביותר.

במיוחד הדגם בעל תזמון השסתומים המשתנה VVT-1 שהותקן בה החל משנת 2002.

מנוע זה (111 כ"ס ) משודך בצורה לא רעה בכלל לגיר אוטומטי נמרץ יחסית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וחוצמזה, קנית וולקן והלכת למדוד 0-100...

ומה רע בזה בדיוק?

אין בזה רע.

אני מעולם לא עשיתי את זה (טוב, מודה, בגיל 14 באחת הפעמים הראשונות שנהגתי-פולו דיזל-17 שניות).

אני חושב שמי שקנה וולקן ומודד 0-100 מפספס את המטרה במעט.

אני חושב שמי שמגדיר עצמו כחובב נהיגה -ולא רייסר, לא צריך לעניין אותו נתונים כאלה.

כשהעניין הוא השוואה למכונית אחרת לבחינת היכולת (רייס לדוגמה רוני נגד מתן או נגדך), זה לגיטימי לדעתי, כי פה יש עניין של יכולת מול יכולת, אבל לעשות בדיקה עם עצמך, וגם זה שאין כמעט דרך לדייק, וגם זה שכל אחד אחר יכול להגיד האוטו שלי עושה ככה וככה, מיותר. אין בזה טעם.

זה גם הזכיר לי את מעט הערסים בשכבה שלי, שסיפרו לי איך הקורולה/לאנסר/ביואיק של אמא/אבא עושים כך וכך מאפס למאה.

אותי לא מעניין אפס למאה, כל עוד הרכב יכול להמשיך להאיץ גם בעליות הכי קשות (ואת זה תעשה גם 205 ג'טיי, לא צריך מנוע 2000 ו16 שסתומים) לדעתי אין צורך ביותר.

אני מניח שמה שכן מעניין אותי אתה יודע...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני חושב שאתה לוקח את זה קשה מדי.

אני חושב שתסכים שמתן "לא בדיוק" נופל להגדרה של ערס, בלשון המעטה.

עם זאת, גם מתוך סקרנות וגם כמדד מסויים למצב הרכב בדיקה כזאת היא יותר מהגיונית, בטח אם זה לא העיסוק המתמיד אלא רק חד פעמי.

מותר גם בוולקן וגם ב306GTI לבדוק 0-100, זה לא בושה ולא מחדל ביטחוני וזה לא מעיד על כלום מעבר למילוי יצר הסקרנות.

פורסם

ירון ,

לפי ההגדרה שלי חובב רכב אידאלי הוא זה שנהנה מכל העולומות :

קארטינג

פיתולים

שיפורים

מכונאות

רייסים

ראלי/פורמולה וכו'...........

אני יכול לספר על עצמי שהשלישיה שלי לאו דווקא לפי סדר היא :

1.פיתולים

2.רייסים

3.מכונאות

ובקשר לPARKERS הרכב שלי מצויין כ13.5 0-100 , בפועל זה יותר קרוב ל10.

נא לא לקחת ברצינות אתרים/מגאזינים.

פורסם
ירון ,

לפי ההגדרה שלי חובב רכב אידאלי הוא זה שנהנה מכל העולומות :

קארטינג

פיתולים

שיפורים

מכונאות

רייסים

ראלי/פורמולה וכו'...........

אני יכול לספר על עצמי שהשלישיה שלי לאו דווקא לפי סדר היא :

1.פיתולים

2.רייסים

3.מכונאות

ובקשר לPARKERS הרכב שלי מצויין כ13.5 0-100 , בפועל זה יותר קרוב ל10.

נא לא לקחת ברצינות אתרים/מגאזינים.

לפי ההגדרה שלי.

לחובב רכב צריך להיות:

ידע מעשי

ידע תאורתי

אני מאוד נהנה לסוע בקארטינג, מצד שני אני רואה בו שלב ביניים.

אני מאוד נהנה לסוע בכבישים מפותלים טכניים במיוחד (ע"ע אלייקים-משמר העמק)

שיפורים? לא כ"כ רק איפה שזה דרוש, למשל בולמים קדמיים איכותיים ו80 כ"ס הם "מאסט" לרכב שלי.

מכונאות? אני מנסה כל הזמן לרכוש ידע בזה ולהבין דברים, בשנה האחרונה למדתי יותר מאשר בכל חיי בנושא.

רייסים- רק להשוואת יכולת, כולל רול-אונים בהילוכים ומהירויות שונות.

ראלי- פסגת הספורט המוטורי, הנהגים הטובים בעולם (וכולנו אני מקווה נכחנו לראות איך "הפנומן" רוסי עף מהכביש אחרי 13 דקות נהיגה בערך...) .

פורמולה- אולי כשלב ביניים, תלוי לאן אלך, הרבה יותר מושך אותי ראלי, אך גם פורמולה פורד נראית לי מעניינת.

אם תשאל אותי מה הכי הייתי מעדיף לעשות?

אין לי סדר עדיפויות בעניין, הכל שלבים.

פעם אחת לסוע עם חבר קטע מטריף בת"א כמו בgetway in stockholm, פעם אחרת מירוץ קארטינג משובח כמו זה שהיה לי אתמול (ראה בgokart.co.il), פעם ללמוד איך לנקות קרבורטור כמו שצריך וכו' וכו'.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

כדור סל

כדור רגל

כדור עף

טניס

פינג פונג

באולינג

ביליארד

בייס בל

פוט בל

רוגבי

כולם משחקי כדור

יש הרבה סוגי ספורט מוטורי גם.

ראלי

נאסקר

אינדי 500

קארט

DEMOLITION DERBY

MONSTER TRUCKS

DRAG RACING

וכו' וכו' וכו...

יש לי 250 ממוצע בבאולינג, 0-100 ב6.54 שניות בMR2 (לפני השינוים), בכדורסל אני מסריח, MONSTER TRUCKS מצחיק עד דמעות, אנה קורניקובה ונס הרים לנצח !!!!

פורסם
וחוצמזה, קנית וולקן והלכת למדוד 0-100...

ומה רע בזה בדיוק?

....אני חושב שמי שקנה וולקן ומודד 0-100 מפספס את המטרה במעט

אני חושב שמי שמגדיר עצמו כחובב נהיגה -ולא רייסר, לא צריך לעניין אותו נתונים כאלה....

באמת תודה לכל המגינים עלי :oops:

כמו שרועי אמר גם אני לא רואה שום דבר רע בבדיקת 0-100 ואני גם חושב שזה נתון שיכול לספר הרבה על יכולת הרכב, האמת שזה לא כל כך מעסיק אותי. פשוט לא הבנתי איך ההפרש יכול להיות כל כך גדול בין היצרן למה שכתוב באתר.

ולגבי מי שמגדיר עצמו כחובב נהיגה....אני לא בטוח שיש הגדרה מדויקת במילון לחובב נהיגה :wink: אחד אוהב לפנות אחד אוהב להאיץ ואחד אוהב למדוד בכמה שניות הוא מתדלק ל 40 ליטר..... מה זה משנה ....כל אחד והסטיות שלו

פורסם

כל עוד לא רק 0-100 חשובים לך אז המצב טוב.

האצות זה חשוב, מהירות מירבית ממש לא, אבל פיתולים זה הכי כיף.

לסוע מהר בכביש ישר זה סתם מפחיד (מנייאקים...).

עוד דבר כיף זה נסיעות מהירות בשבילי עפר באיזו מכונית עם אחוריים סוררים (אפילו עם היא סתם טנק אוטומטי משנות ה-80).....מטורף לחלוטין

פורסם

מצחיק לראות איך אנשים קופצים ברגע שאומרים 0-100, למה מה קרה? ירון - "מי שנוהג בוולקן לא צריך למדוד אפס למאה", נו באמת...

ולמי שאמר שאפס למאה זה אחד הפרמטרים הכי חשובים במכוניות ספורט - תיקון, אפס למאה הוא ממש לא אחד מהפרמטרים החשובים - האצות ביניים חשובות ב-ה-ר-ב-ה.

אפס למאה הוא נתון מדיד בהרבה, כלומר קל הרבה יותר למדוד אותו, והוא בהחלט נותן אינדיקציה מסוימת על כוח המנוע, אבל לכשעצמו הוא לא מספר הרבה על ביצועי האוטו ביחס לאוטו אחר, אלא סתם באופן כללי באיזו קטגוריה הוא נמצא מבחינת יחס הספק משקל. (למשל, משפחתיות רגילות נמצאות בין 10-14 לרוב, ספורטיביות יותר נמצאות בין 8-10, ספורטיביות חזקות בין 6-8 ומכוניות על עושות גם פחות מ-6).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אה........ יש לי רכב על !!!!!!!! ( לפחות לפי הדברים של רוני :wink: )

אז אם מישהו מוכן לקנות רכב על במחיר מצחיק של: 75,000 ש"ח שישאיר לי בה"פ !

אכן רוני צודק ! האצות בינייים חשובות יותר ! ורכב ספורט צריך גם כוח חוץ מהתנהגות , אחרת פוקוס רגילה גם היתה נחשבת לרכב ספורט.......

( ויסלחו כל בעלי הפוקוס למיניהם )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
ורכב ספורט צריך גם כוח חוץ מהתנהגות , אחרת פוקוס רגילה גם היתה נחשבת לרכב ספורט.......

לא סולח ! אני תובע את עלבונם של כל בעלי הפוקוס במדינה ! :wink:

וברצינות... פוקוס ידנית היא ממש לא כמו הפוקוס "ליסינג" הרגילה שמוכרת לכם... ממש לא

אומנם לא רכב ספורט, אבל בהחלט יכולה לעשות בושות לכמה רכבים ספורטיביים בסיבוב

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם
אה........ יש לי רכב על !!!!!!!! ( לפחות לפי הדברים של רוני :wink: )

אז אם מישהו מוכן לקנות רכב על במחיר מצחיק של: 75,000 ש"ח שישאיר לי בה"פ !

אכן רוני צודק ! האצות בינייים חשובות יותר ! ורכב ספורט צריך גם כוח חוץ מהתנהגות , אחרת פוקוס רגילה גם היתה נחשבת לרכב ספורט.......

( ויסלחו כל בעלי הפוקוס למיניהם )

כמה הרק קוסמטיקה שלך עושה? 5.99 שניות? :wink:

וברצינות, לכתוב "רכבי על" זה קצת מוגזם, אתה צודק, צריך לדעתי לחלק את הקטגוריה הזאת לשתיים - מכוניות קלות יחסית עם מנוע חזק שמאפשר נתון 0-100 מעולה, ומכוניות על. בקטגוריה הראשונה נופלות גם לוטוס אליז וגם אימפרזה טורבו ו-STI (משני צידי הסקאלה), בקטגוריה השניה מופיעות אותן מכוניות על, עם מנועים מטורפים ונתוני אפס למאתיים של מסחרית דיזל מאפס למאה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...