רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מצאתי 205GTI 1.6 שנת 90 שצריכה טסט ואוברול ב6,000 שקל!!!! 6,000 שקל?! אחלה... חשבתי אני יקנה... ושאני ימכור את הפיאט נעשה אוברול... אז רצתי היום בבוקר למוסכים בעיר.. וכולם עם אותה תשובה, GTI? לאאא...אל תיגע...הרבה בעיות... קיצר, הם הגזימו טוטאלית עם המחירים. מוסך מרום צמרת, המורשה שהמליצו לי עליו כמוסך שמתעסק עם המכוניות האלה רוצה, אתם יושבים?! 7,000 למנוע 1.6 מייבוא, ו10!!!!!!! 10!!! אלף לאוברול! סתם מוסך אקראי שנכנסתי אליו רצה 5 למנוע מייבוא, כולל עבודה בלי מע"מ. אבל נראה לי שאני יקבל עבודה סוג ח'. ועוד 90 מוסכים שלא נוגעים ב-GTI.... ואם אני לא רוצה מנוע...אם אני רוצה אוברול? אני יכול לרצות... מה הם ממליצים לקנות? סובארו.....…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 10 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
יש יותר ויותר מועדוני מכוניות לאחרונה ואני חושב שזה טוב. מועדון STI, מועדון ה-5, פורשה, רנו, אלפא, כל מועדוני ה 4X4. האם מישהו מכיר מועדון לרודסטרים? טויוטה MR2, מזדה מיאטה, פורשה BOXTER, ב.מ.וו.Z3, רובר MGF, אלפא SPYDER, פיג'ו CC , מרצדס . ..ובטח שכחתי עוד משהו האם יש כבר כזה מועדון? אם לא, האם יש כאן מישהו שרוצה להקים איתי את ה מועדון הזה? מפגשים, טיולים וגימיקאנות וכולם בלי גג!!
-
תחרות הפורומים
מאת gokart- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תודה לכל המשתתפים. מקווים שכולם נהנו. המון תודה לג'רמי ולירון זורע על העזרה הרבה בארגון שהביא להצלחת האירוע. ברכות למנצחים ולכל המשתתפים. להתראות במפגשים הבאים. צוות מרכז הקארטינג נחשונים. http://www.gokart.co.il
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
חזרה לאלפא ספרינט 1 2
מאת Alfa147- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני לא יודע אם שמעתם על זה כבר אבל אני שמעתי על זה רק עכשיו, אלפא רומיאו מתכננת קופה חדשה, על בסיס ה- 147, תחת השם הותיק: ספרינט http://motocar.msn.co.il/motocar/news/news.asp?id=48
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בלוח של מועדון ה-5 שהופץ היום לחברים בתוך ה"קלסיקון" (דף המידע של המועדון), ישנם שני מוסטנגים. הלוח גם באינטרנט באתר המועדון:http://www.5club.org.il
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://mediaserver.nauticom.net/www-ibistek-com/cobra.wmv זה אמיתי סרטון כבד - ראה הוזהרת
הודעה אחרונה מאת MR2Spyder, -
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה אלה בי מחשבות ותהיות לאחר שהרדיו שהשוטרים היו משתמשים בו בזמן נסיעה כדי לתפוס נהגים מת והגיע מחליף הווסקר האם יש למשטרה אמצעי לאכוף מהירות בזמן נסיעה (הכוונה שוטר נוסע בניידת סמויה או רגילה ונגיד שאני לפניו או שבא מולו האם השוטר יכול לקרוא את המהירות שלי) ?????????
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ראשית, אני רוצה לציין שאני רק השליח שמעביר את ההודעה ולכן אין לייחס לכתיבת ההודעה נסיון לפרסום-חינם, אלא לרק לספר לכם על קיום הג'ימקאנה. בשל מספר דברים, נוצרה הזדמנות לקיום ג'ימקאנה לקהל הרחב. למעוניינים, הנה הפרטים. מחר - 15/11/2002, במגרש ההדרכה של חברת אלטרנתיבי, תתקיים החברה ג'ימקאנה פתוחה לקהל, על מסלול מאד מאתגר (המסלול ששימש בקורס לחברי YNET), בצורה חוקית בטוחה ותחת עיניי המדריכים. שעות : 14:00 הסברים. 14:30 עד 16:30 כולל : 1 מקצה היכרות עם המסלול. 4 מקצי מדידת זמנים. שמפניה ותעודות למקומות הראשונים. עלות : 175 ש"ח לאדם. מיקום : קיבוץ רמת הכובש - במגרש החניה של אולם הארועים "גן-הפקאן" איך להגיע : נוסע…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום אבא שלי הסתובב באיזור התעשייה בתלפיות י-ם לסידורים וכל השטויות. אחרי שקיבל קנס של 250 שקל על חניה הוא נוסע 5 מטר פונה שמאלה ועוצר אותו שוטר. אבא שלי כבר התחיל להריץ סרטים. בקיצור השוטר השתעמם וביקש רשיונות. אבא שלי לחוץ בזמן והוא מבקש רשיונות. סתם התנפל עליו! לאבא שלי לא היה לא רישיון רכב ולא את הזה של הביטוח רכב. השוטר הראה לו תקנה שחובה להצטייד עם כל הרשיונות הכל נסיעה ושיהיו איתך ברכב. אבא שלי טען כי הוא לא מחזיק את רישיון הרבה והביטוח איתו כי אם יגנבו את הרכב לא יהיה לו כלום לטעון שהרכב שלו (או משהו כזה) ציטוט שלו: "אפילו את המספר של לוחית זיהוי אני לא זוכר". השוטר התעצבן ונתן עוד 100 שקל...למה לא. אבא שלי אמר לו שהיום יש טכנולוגיה שהשוטר כנר…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היא אצלי, והיא רק שלי! אלפא-סוד! מלאא חלודה, מלאא עבודה... ומלאא אהבה. ורק אחר-כך : טסט! אז תאחלו לי בהצלחה.. ובקרוב תמונות מהיפיפיה !!!!
הודעה אחרונה מאת חן ר., -
שאלה טיפשית
מאת Liran_a- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מותר לנהג פרטי לחבר לרכב שלו סירנה ולהפעיל אותה ? (אל תטרחו להבין את ההיגיון, כי אין. פשוט תענו...)
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2245080,00.html בדיוק מה שאנחנו צריכים, שכל אפס על הכביש שלא תראה לו צורת הנהיגה של הנהג לידו או שסתם עיצבן אותו צבע הרכב שלידו יוכל להציק לו! עד לאן תגיע רמת הטימטום במדינה הזו ועוד הם חיים בסרט שזה יעבוד...
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה זה הדיזל שהם עשו משמן צמחי?? האם זה כדאי, מבחינת עלויות וכו' איך אני עושה את זה והאם ניתן לעשות זאת על רנו קנגו TDI??
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דוד לא מקבל כרטיסי אשראי לכן תדאגו להגיע עם כסף מזומן. אל תשכחו לבקש קבלה.
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב יש לי שאלה שמציקה לי הרבה זמן.. אומרים שאוטו יכול לעשות 500K עד שהמנוע שלו הולך.. אוקיי אתה מחליף מנוע והכל חוזר למקומו בשלום? עכשיו לשאלה העיקרית כמה באמת מנוע יכול להחזיק כאילו אני רואה מודעות בעיתון על רכבים עם 200K + ואפילו יותר זה שווה בכלל ? איך זה משפיע על המנוע ? למי שיש כוח לכתוב אז אני יישמח תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
"קניתי טעיתי בכיתי" - פשוט מצוין
הודעה אחרונה מאת Guy, -
לאחרונה שמעתי שהומצאה מכונית שפועלת ע"י מיים וע"י אויר. מישהו יודע משהו על זה, ויכול לספר לי קצת על זה ?
הודעה אחרונה מאת ron_mazda323-f, -
- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לכול חברי הפורום שלום. כידוע לכם ביום חמישי הקרוב (14.11.02) יערך מירוץ קארטינג בין מספר פורומים שעוסקים במוטוריקה. והפורום שלנו מתחרה אף הוא. אי לכך ובהתאם לזאת , אנחנו מתכוונים להיפגש ביום שלישי (12.11.02) בשעה 19:00 בקארטינג נחשונים , למטרת אימונים לקראת התחרות. כול מי שחבר פורום מוזמן לבוא , להתאמן , ולהתחרות ביום חמישי. בשביל להתחרות לא צריך להיות טוב! (אבל עדיף) בכול מקרה נשמח לראות כמה שיותר נציגים של הפורום מתחרים , ומעודדים. אנא אשרו את השתתפותכם באחד מן הארועים . בואו לאימון , לתחרות בשביל להתחרות , לתחרות בשביל לעודד. (אוסיף ואציין שרצוי שמי שמתכוון להתחרות במידה ויתאפשר לו יבוא גם לאימון) ולא לשכוח אנחנו הולכ…
-
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
מומחי הפורום!!! מורי ורבותיי!!! שאלה: האם, חוץ מחיפושית ומיני מיינור, יש עוד קטנות עם הנעה אחורית?? אין לי כסף ל-M3....... :crazyeye:
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אתם בטח מכירים את תופעת ה"נתקע" בנתיב השמאלי, שמכריח אתכם לנהוג ב80 קמ"ש בכביש מהיר. אז בטח תשמחו לדעת שלמדינה זה לא מזיז. על הנושא, במאמר מערכת מעניין בנטקאר.
הודעה אחרונה מאת עומר, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קנה טבילה צימוד מתון הילוך מופלג מכונית תיור להזכירכם, אלו הגדרות הנמצאות ב"מילון למונחי המכונית" בהוצאת האקדמיה ללשון עברית, ירושלים תשט"ו, 1955. התשובות יתפרסמו הערב בשעה 22
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איפה אני יכול להשיג בארץ את הפריטים הנ"ל.? מהם המחירים והאם בעת החלפת ה GEAR KNOB אפשר גם לקצר את הידית עצמה? תודה , רועי.
הודעה אחרונה מאת eyal_ro, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל פעם שאני אעלה את זה אני אתפוצץ בפנים... סדר העדיפויות במדינה כל כך קלוקל... על ששת ההרוגים הללו לא יצאו למלחמה ולא יפרקו ממשלות... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2243813,00.html יהי זכרם ברוך.
הודעה אחרונה מאת יוני, -
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2242300,00.html מצלמות מהירות והנהגים שמתנכלים להן... היכנסו לאתר שבכתבה ותראו מה עושים שם באיחוד האירופי נושא רגיש (שכבר הועלה כאן). מה דעתכם
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- אחראי פורום
- 77 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
מה אתם חושבים ? לאחר יום ארוך של דיונים ואפילו קצת צעקות, הגענו למסקנה שאת ביטול או אי ביטול השתתפות CarsForum באירוע בנחשונים אנחנו משאירים לכם . ננסה לתמצת את תוכן העניינים כדי שיהיה לכם את הכלים לקבל את ההחלטה שלדעתכם תהיה נכונה. המקרה העיקרי הוא כזה, באחד האירועים שקיימנו בנחשונים (עוד מטעם YNET לדעתי) התפתח ויכוח בין מנהל האתר לבין דני על דרך נהיגתו של דני במסלול, לטענת דוד הוא נתן לאחרים לעקוף אותו וניסה לעקוף אותם אחר כך, (יש לציין כי כול הנהגים במקצה היו נהגים מנוסים שהתחרו אצל דוד במסלול והיו מוכרים לו) דוד טען שזה לא מקובל, התפתח ויכוח קולני ונטשנו את האירוע באמצע. גרסת דני לפרשה כאשר דיברנו עם דוד (מנהל אתר נחשונים)…
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם , ניהלתי דיון מעניין ( עם עצמי .. ) ברמזור לפני כמה ימים , ראיתי ג'יפ אמריקאי ישן ... בטח שוכן בתוכו איזה V8 4000 , בתוכו ישבה משפחה רגילה , הג'יפ היה די ישן ( 80 , משהו כזה ) ... ועלתה במוחי מחשבה : איך מחזיקים דלק של כזה אוטו , בנזין , שנת 80 , 4000 סמ"ק ? ניחא אם זה ג'יפ גראנד צ'רוקי חדש שכנראה מי שקנה אותו הוא בעל אמצעים אבל אני רואה הרבה אמריקאיות ישנות שננהגות ע"י אנשים רגילים ( לא בעלי אמצעים מיוחדים ) ואני פשוט לא מבין למה ? למה לקנות אוטו אמריקאי בישראל , אוטו שזולל דלק ... אוטו לא אמין ... ושאר הבעיות , תחשבו על זה ... כמה פעמים ראיתם GMC שנוסע על 96 וחשבתם למה ? , למה לשלם בישראל שהדלק בה כל כך יקר , כל כך הרבה כסף . תחש…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נדמה לי שאחרי כל השטויות, ההמצאות, הפיטפוטים, השקרים, ושאר חצאי האמיתות, כדאי אולי לשים קצת סדר בדברים !! בארוע המדובר, לא בוצעה שום עבירה על שום חוק הנוגע ל: 1. מרוצים. 2. אימונים. 3. כללי מסלול. 4. הנחיות בעל המסלול. 5. בטיחות. זה, כדאי שיהיה ברור לכל מי שהיה ובעיקר למי שלא היה במסלול באותו אימון שעליו מדובר. מה כן היה ?! הגענו קבוצת חברים מפורומים שונים (תפוז, YNET, Topspeed, ועוד) לצורך אימון - בשביל הכיף. עלינו על המסלול ונסענו מקצה ראשון. במהלך המקצה, הובלתי את השיירה ומאחר ואני מכיר את המסלול טוב ואף קצת מנוסה בקארטינג, נהיה לי קצת משעמם לבד. האטתי מעט ובישורת הארוכה נצמדתי לימין תוך שאני מסמן בידי השמאלית לנהג שמאחורי (זרזיר) לעקו…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנכם מוזמנים להסב את תשומת ליבי למועדונים או התארגנויות נוספים...
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://motocar.msn.co.il/motocar/news/news.asp?id=2779
הודעה אחרונה מאת Saar, -
-
- 32 תגובות
- 6 אלף צפיות
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17 18 19. 20. 21. 22. 23. 24.
הודעה אחרונה מאת יותם ק.,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,553 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Step
- Pavlik
- Ldh_88
- itaysamurai
- 3n
- yoni162
- פאר האורה
- TvrSpee12
- natco
- Manotz
- amosbmw
- ELI001