Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אומרים לשוטר ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אומרים לשוטר שיש לך באוטו אגזוז לחץ רועש פילטר פתוח וכסאות ספורט ואין עליך את האישורים לכך? ולא עברת עבירה כלשהי?! :angel: מה הקנס על דבר כזה? והאם ליהיות עם אישורים\קבלות עוזרים? (מאיפה משיגים את האישורים לכך).

ומה לעזאזל אפשר להגיד לשוטר לאחר שעברת עבירה וממש לא בא לך לקבל קנס או נקודות? :mad:

אודה לכם אם תרבו בסיפורים שקרו לכם והצלחתם או לא לצאת מיזה..... :mrgreen:

פורסם

שתפס אותך נוסע בניגוד לתנועה בלי חגורה, בזמן שאתה מדבר בפלאפון, והרכב עצמו גנוב? :lol:

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם
מה אומרים לשוטר שיש לך באוטו אגזוז לחץ רועש פילטר פתוח וכסאות ספורט ואין עליך את האישורים לכך? ולא עברת עבירה כלשהי?! :angel: מה הקנס על דבר כזה? והאם ליהיות עם אישורים\קבלות עוזרים? (מאיפה משיגים את האישורים לכך).

ומה לעזאזל אפשר להגיד לשוטר לאחר שעברת עבירה וממש לא בא לך לקבל קנס או נקודות? :mad:

אודה לכם אם תרבו בסיפורים שקרו לכם והצלחתם או לא לצאת מיזה..... :mrgreen:

מה אומרים לשוטר שתפס אותך נוסע בניגוד לתנועה בלי חגורה, בזמן שאתה מדבר בפלאפון, והרכב עצמו גנוב? :lol:

"It wasn't me..."

L'amour Toujours

פורסם

"יש לי קילו הרואין בבגאג', ואני מאוד לחוץ, אז תן לי דוח על אגזוז רועש ובוא נגמור עם זה כבר".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צדיך אישור על אגזוז לחץ??

מממ...איך הוא בדיוק יבדוק את רמת הדציבלים באגזוז..

מממ....פילטר פתוח..מה הבעיה עם פילטר פתוח??

אם תוכלו לענות תשובות עינייניות...תודה.... :lol:

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

• תוכן חדש...