Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגבלה של שוטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי אם במידה ושוטר תפס אותי ללא רשיונות הוא רשאי להקציב לי זמן כדי להביא לו אותם לתחנה?

השאלה נובעת מזה ששוטר תפס את אמא שלי והקציב לה 15 דקות לטוס בעיר ולהביא לו רשיונות לתחנה.

השאלה היא אם אני אתנגד להקצבת זמן זעירה שכזאת במשפט יקבלו את הטיעון שהשוטר ניסה לגרום לי לנסוע כמו מטורף ולעבור על החוק כדי להספיק?

ובנוסף (אמא שלי מפגרת) היא שכחה להביא את הרשיון האישי ובעצם הביאה רק רשיון רכב והוא שלח אותה שוב ל 15 דקות אבל הפעם הוא השאיר אצלו את הרשיונות רכב כהבטחה שהיא אכן תביא רשיון אישי. האם זה חוקי לעשות כזה דבר ולגרום לנהג לנהוג ללא רישיון רכב?

בסוף האידיוט רשם דוח על דיבור בפלאפון בזמן נהיגה (500 שקל) וסתם עשה לה נסיעות דווקא

tAoS FoReVeR

פורסם

בד"כ השוטר נותן קנס של 105 שקלים וחיוב להציג רישיונות תוך 24 שעות.

אם הוא נתן לאמא שלך 15 דקות- זה בגלל שהוא היה בסדר. ככה הוא חסך לה 105 שקלים ואת הטירטור של לגשת לתחנה.

אין טעם לחפש איפה השוטר כאן לא בסדר. הפעם הוא דווקא יצא זה שבסדר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...