Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפיגו' יש 4 שנות אחריות לרכבים חדשים.

השאלה שלי: רכב שנת 2001, שנמכר ליד שניה כעת (לפני תום ה 4 שנים...).

האם הקונה מאבד את האחריות?

רון

פורסם

האחריות היא לארבע שנים על הרכב שלוש שנים מהיצרן ושנה רביעית מהיבואן (לובינסקי) כפי שידוע לי

יש לנו פג'ו וסיטרואן שקנינו את שניהם כשהם היו בני שלוש כל אחד ונהנו משנה אחריות יבואן. בלי תשלום ובלי כלום

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

בתוך ספר הטיפולים שהקונה קיבל עם הרכב יש ספח להעברת בעלות על האחריות.

את הספח יש לשלוח בצירוף פרטים לחיוב ללובינסקי.

לחלופין, ניתן לבצע את התהליך "על המקום" בסוכנות המרכזית של לובינסקי בבני-ברק.

פורסם
האם דין אחריות יצרן כדין אחריות יבואן במקרים כאלו?

לא.

האחריות המורחבת של היבואן לא עוברת אוטומטית לבעלים הבאים בפג'ו-סיטרואן.

כנ"ל אצל קרסו, יבואני רנו.

על יבואנים אחרים אני לא יודע לספר.

פורסם
האם דין אחריות יצרן כדין אחריות יבואן במקרים כאלו?

לא.

לזכות "קרסו" אפשר להגיד שההסכם על ביטול האחריות בעת מכירת הרכב (ככתוב בהזמנה) לא מיושם כלל לפחות בשנה האחרונה מנסיון מכרים.

פורסם

אם אני זוכר נכון התשלום הוא 80 שקלים, ותמורת הסכום הזה,

כל :!: (בהתאם לכתב השירות) עוברת אל בעל הרכב החדש.

זה מנסיון, בתור אחד שהחליף אצלם כמה דברים יקירם בחודשי האחריות האחרונים.

ולכן לדעתי זה בהחלט שווה את ה-80 ש"ח

פורסם

רועי איבוד האחריות תופס גם לפיאט? כי קניתי פונטו שנת 2001 מחברת השכרה ונאמר לי שיש לי עוד אחריות ואכן כתוב שיש אחריות עד 2004 (אחריות יבואן).השאלה היא האחריות היא לגבי החברת השכרה או שזה אחריות כוללת גם לידיים הבאות שבקרה הזה זה אני?

tAoS FoReVeR

פורסם
רועי איבוד האחריות תופס גם לפיאט? כי קניתי פונטו שנת 2001 מחברת השכרה ונאמר לי שיש לי עוד אחריות ואכן כתוב שיש אחריות עד 2004 (אחריות יבואן).השאלה היא האחריות היא לגבי החברת השכרה או שזה אחריות כוללת גם לידיים הבאות שבקרה הזה זה אני?

יש? :wink:

• תוכן חדש...