Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה - פנסי ערפל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולמשאית צבאית אחת על 110 בערך :shock: בשמאלי!

:lol: כן זה גם חבר שלי נהג צבאי מספר לי איזה שכונות הם עושים מזיינים תאוטו הצבאי מעבירים בלי קלץ וכאלה

אמרו לי בכלל שרכב צבאי צריך ליסוע 10 קמ"ש פחות ממה שרשום

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נסעת אף פעם אחרי מישהו שהדליק פנסי ערפל אחורים וסינוור לך את הצורה?

במיוחד זכורות לי הייטב מאזות וכאלה שממש קורעות את העיניים.

אין שום סיבה להדליק פנסי ערפל אחורים, אלא אם יש ערפל כבד, או גשם ממש חזק.

לגבי הקידמיים, אני מסכים איתך שהמקורים של הרכב לא מסנוורים, ורק ההתקנות

החאפריות האלה, הן אלה שמסנוורות.

פורסם

לדעתי אין סיבה להדליק פנסי ערפל גם אם הם אורגינליים, כי זה כן מסנוור ומפריע, אבל בגשם חזק, כמו זה שהיה בסוף שבוע שעבר, או ערפל אין סיבה שלא להדליק אותם.

הראות במצב של גשם חזק אכן יורדת פלאים ופנסי ערפל מסייעים לא מעט בזיהוי כלי הרכב על הכביש.

מה שמצחיק הוא, שרוב אותם נהגים שנוסעים ביום קיץ שרבי עם פנסי ערפל,

לא יחשבו בכלל על להדליק אותם בגשם או ערפל...

פורסם

פנסי ערפל מקוריים ממש לא מסנוורים.

מה שכן - הם מושכים תשומת לב לא קטנה, ובדר"כ מי שמדליק אותם גם נוהג לא בדיוק כחוק. (מהירות בעיקר)

פורסם
יש לי שאלה, לכל אלה שטוענים שאין שום סיבה לאסור הדלקת פנסי ערפל קדמיים אורגינלים.

גם אם זה לא מזיק ולא מפריע ולא עושה כלום, מה זה כן עושה?

אז אתם תבואו ותטענו שכך רואים אתכם יותר טוב. אבל זה רק בגלל שלא כולם מדליקים אותם. הרי ברגע שכולם יסעו עם אורות ערפל, אף אחד לא יבלוט יותר מהשני, וכשתסתכל במראה תראה רק "ים" של פנסים. אם יעשו ניסוי פעם ויבטלו את החוק הזה, וכמות המדליקים תעלה, תגלו שאבדתם את היתרון שלכם. הסיבה היחידה ששוה לכם היום להדליק את האורות היא שיש חוק שאוסר על כך וגורם לכל הנהגים האחרים לא להדליק את שלהם.

וכן, הם כן מסנוורים ומאחר והם יוצרו לתפקד התנאים מסויימים בלבד, אתם מתבקשים לצמצם את הדלקתם בלתנאים להם יועדו. בדיוק כמו שלא תתחילו לנהוג עם וישרים מופעלים כשלא יורד גשם.

הם משפרים את התאורה של הרכב אך אינם מסנוורים אף אחד כיוון שהם מכוונים מטה אל הכביש ולא לגובה. כך לפחות אצלי באוטו.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אלומת האור בפנסי ערפל קד' אמורה להיות מכוונת כך שגובהה לא תעלה על גובה פנסי החזית באור מעבר.

פנסי הערפל המוכבים הצומוד לפנסי החזית כן מסנוורים, מאחר ועוצת תאורתם גבוהה יותר.

פנסי הערפל המורכבים בתחתית המגן הקד' במידה והינם מכוונים, לא יסנוורו עקב מיקומם וכיוונם התקין.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ישנם הרבה מקרים בארץ שגם גשם לא "שוטף" במיוחד מצריך הדלקת פנסי ערפל אחוריים.

פיסות האספלט הנושם די נדירות בארץ והרסס העולה מהכביש בגלל צמיגי המכוניות גורם לשובל מטשטש ומאוד מסוכן, שובל רסס זה גם מקשה את אומדן המרחק של הרכב לפניך, במיוחד אם רכב זה הוא בצבע כסף/לבן/משלב עם הרקע.

הדלקת פנסי ערפל אחוריים במקרה כזה יכולה לעזור מאוד ולהציל חיים, הדרך הטובה ביותר לדעת אם להדליק או לא להדליק היא לבחון אם אתה רואה היטב את הרכב שלפניך בתנאים הנוכחיים (אם אתה אף פעם לא רואה טוב את הרכב לפניך רד מהכביש!!).

פנסי ערפל קדמיים זה כבר סרט אחר, יש כאלו שלא מסנוורים והם ממש לא מפריעים אבל מניסיון גם לא ממש מועילים משמעותית בגשם אלא רק בערפל.

נ.ב. עדיין לא מצאתי את פנסי הערפל בג'ילרה :loco:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מי מדבר על אחוריים בכלל?

לדעתי אין שום סיבה להדליק אחוריים אף פעם כמעט.

דיברתי על קדמיים.

אגב, הקנס הוא 130 ש"ח (לפי החוקים טרום 1.1.2003 )

הקנס נכון להיום הוא 250 ש"ח.

פורסם
ישנם הרבה מקרים בארץ שגם גשם לא "שוטף" במיוחד מצריך הדלקת פנסי ערפל אחוריים.

פיסות האספלט הנושם די נדירות בארץ והרסס העולה מהכביש בגלל צמיגי המכוניות גורם לשובל מטשטש ומאוד מסוכן, שובל רסס זה גם מקשה את אומדן המרחק של הרכב לפניך, במיוחד אם רכב זה הוא בצבע כסף/לבן/משלב עם הרקע.

הדלקת פנסי ערפל אחוריים במקרה כזה יכולה לעזור מאוד ולהציל חיים, הדרך הטובה ביותר לדעת אם להדליק או לא להדליק היא לבחון אם אתה רואה היטב את הרכב שלפניך בתנאים הנוכחיים (אם אתה אף פעם לא רואה טוב את הרכב לפניך רד מהכביש!!).

פנסי ערפל קדמיים זה כבר סרט אחר, יש כאלו שלא מסנוורים והם ממש לא מפריעים אבל מניסיון גם לא ממש מועילים משמעותית בגשם אלא רק בערפל.

נ.ב. עדיין לא מצאתי את פנסי הערפל בג'ילרה :loco:

:mm_yeah:

מסכים עם כל מלה

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אוף...... מה יהיה ?

מה כולם משחקים אותה ?

אני אגיד את מה שאף אחד לא רוצה להגיד !

פנסי ערפל מדליקים בשביל הפוזה !!!

ואל תגידו שלא . ( אני יודע... זה בשביל שיראו אותכם יותר טוב.... :lol: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...