Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלינדר

maxim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי איך אני אמור לזהות את הדור הישן והטוב של גלאי בל 990/970.

אים אני רוצה לקנות גלאי כזה בחו"ל, שדרך אגב עולה בערך 300 דולר, מה אני אמור לומר למוכר?

970 מהסדרה הישנה והטובה נקרא VECTOR LR ו-990 מאותה הסדרה נקרא 990 INTERNATIONAL.

האים זה מספיק?

מה ההבדל בין 990 ל 990i? (האים זה דגם ישן מול חדש?)

אים יש למשהו את דף המוצר של הגלאי הישן והטוב אשמח לקבל link.

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם
בליינדר אני לא אקנה כי אם יתפוס אותי בוחן משטרתי גם יחרימו לי את הבליינדר

(ביי ביי 2000 ש"ח) וגם יאשימו אותי בהטעיית שוטר.

לדעתי נשאר רק לנסוע כמו בן אדם או לברוח(עוד לא ניסיתי אבל אני מה-זה קרוב!!).

מה ??

אתה באמת לא חושב שעדיף בליינדר עם סיכוי אחד למיליון שיחרימו לך אותו, על בריחה משוטר וכל השאר ??

תחשוב שוב !

פורסם

אם כבר התרד הזה שוב עלה אז....

לצערי אני לא מצליח להשיג את היבואן בארץ בטלפון, בהתכתביות במייל הבנתי ממנו שהם לא משווקים את ה-M-10 הישן כי הם מחכים למוצר חדש.

כמו כן נסיונות להביא בליינדר מארה"ב גם לא עלו יפה כי גם שם לא מצאתי M-10 ושוב בטענה שאין במלאי והם מחכים למכשיר החדש.

אשמח לקבל מידע לגבי אפשריות רכישה נוספות

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

BEL 990 INTERNATIONAL או 990I = סדרה ישנה.

BEL 970 או VECTOR LR = סדרה ישנה.

BEL VECTOR 990 = סדרה חדשה. לא לגעת אפילו עם מגרפה.

לגבי בליינדר , לא מומלץ להביא מחו"ל כי הדגם שמשווק בארץ מתאים לארצות חמות (יותר קרינת שמש). דגם שיובא מחו"ל יסבול מהרבה התראות שווא.

• תוכן חדש...