Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הגשר" בצומת הצ'ק פוסט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמכיר בנו וסיימו את הגשר של צ'ק פוסט חיפה-קריות בכל אופן,הגשר נחמד אבל פשוט צימצמו את הכביש שהיה,ומה שבכל העניין מצחיק למרות שהוא עוקף את הרמזור והיו המון רכבים שנסעתי לפני כמה דקות ורק אני ועוד 2 רכבים עליו.. :shock: ,אז בישביל מה בנו אותו? ועדיין יש שם פקקים... :x,בכל אופן הגשר לא רע ביכלל ודווקא כיף לנסוע בו ולהשקיף על כל הצומת מאוד נחמד והאיכות כביש טובה אבל למה לעזאזל צריך להרגיש את החיבורים שלו שכל 20 מטר יש חיבור מעצבן..

בסה"כ אחלה הבנתי שבונים עוד אחד לכיוון חוף ה"כאמל" וביכלל המנהרות המדוברת בהר הכרמל הולכים להיות גם דבר מרשים וגם כתבו על זה בידיעות.

פורסם

אני רוצה לחזק את דבריו של alfaromeo75.הגשר הנ"ל נחמד וחדש

אבל המטרה שלו כרגע סתמית. אולי ביום מן הימים כשיתחילו לחפור את

מנהרות הכרמל (שייחפרו מתחת לבית שלי בנווה שאנן. :shock: יאאבבבאאאא!!)

תהיה לו משמעות אם וכאשר הוא יהי חלק מהפרויקט.

:puzzled:
פורסם
כייון שרוב הפורום פה מאיזור המרכז ולא "צפוניים" כמוך וכמוני אני לא יודע כמה אנשים מכירים את הגשר הנ"ל

שמע זה לא רק לאנשי המרכז זה היה כתוב גם "בידיעות אחרונות" של סוף השבוע שעבר.. :roll:

פורסם

הכל לכבוד הבחירות אל תדאגו....

לפני כמה ימים ראיתי שם תאונה רצינית בין קורולה לפאסט...

לפאסט לא נשאר מנוע ולקורולה לא נשאר תא מטען....

ח-ו-ל חבל :!:

אני שונא את הקיץ!

פורסם

מה קרה לכם?

אלפה, זה 'ידוע' שכאשר בונים כביש חדש על מנת לשחרר עומס מכבישים אחרים, האיזון בין הכבישים ייקח זמן (שיכול להגיע עד שבועות ארוכים), אך הוא מובטח. כלומר, כאשר נפתח כביש חדש, בהתחלה לא מכירים אותו ולא משתמשים בו, אבל לאט לאט יותר אנשים נוסעים ומשתמשים בו עד שזה מגיע לאיזה רמה מקסימלית של איזון בין הכבישים.

אפרופו השאלה שלך, אצלנו בשכונה בנו כביש חדש שפשוט חותך את כל הפקקים והצמתים הכבדים, ונסיעה שלוקחת 10-15 דקות, תיקח בכביש החדש לא יותר מ-8 דקות.

אבא שלי כלכלן, וששאלתי אותו את השאלה הזו (לנוכח התפעלתו מיעילות הכביש) של "אתה רוצה להגיד לי שעכשיו הכביש הזה באמת ישחרר לחץ מהכביש השני ויפחית את הפקקים?", הוא ענה שזהו תהליך שלוקח זמן, אבל בסופו של דבר תמיד יתבצע איזון בין הכבישים.

(הכוונה היא כמובן לאיזון טבעי של עומס הכבישים. כל נהג(צרכן) עושה את החישוב הרציונלי שלו באיזה כביש לנסוע.)

אז תן לזמן לעשות את שלו...

Peace

• תוכן חדש...