Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש

FifthGear
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אינני יודע אם העניין עלה אי פעם,ואינני יודע אם תופתעו שדווקא אני בעל מספר הודעות מועט מציע את הרעיון אבל...

מה בדבר מפגש של חברי הפורום?

הדבר נעשה בפורומים אחרים שאינם עוסקים בתחומי תחביב על אחת כמה וכמה שאכן ראוי שיהיה מפגש.

נכון שיש את המפגשים של סופ"ש וההסתיגות שלי מהם : המשטרה,הילדים וחוסר הסדר.

הייתי שמח לשמוע דעות על מפגש של הפורום שלנו בלבד

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הפורום נפגש כל שבוע ביום שישי בין השעות 16:00 ל19:00 ברחבה שליד מסעדת אווזי לשעבר ברמת גן (ליד קניון אילון)

אתה מוזמן להצטרף.

(אתה גם מוזמן לבצע חיפוש במנוע החיפוש של הפורום ולמצוא דיונים נוספים בנושא זה)

פורסם

שכחת לציין עוד משהו, שהמפגשים האלו הם לא בדיוק משהו חדש או בגדר רעיון חדש, הם מתקיימים כבר יותר משנתיים תחת כותרת כזו או אחרת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הפאסאט המשתוללת...

דיגה עוד לפני שהיה דיגה והבימר הראשונה...

דרור, אפסילון והתמונה הכי שמאלית למטה (אני צילמתי :D )

ואני לא חושב שזאת VTR...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הפאסאט המשתוללת...

ואני לא חושב שזאת VTR...

רוני

אני לא מצליח לחזור למבט שני אבל אני די בטוח.

הפגוש של VTR/VTS והטאסות מאד דומות לטאסות שהיו לי (כמו של ערן) ב-VTS אין טאסות!

אולי זה לא שחור. (חשבתי בהתחלה שזה בנדר אבל הטאסות)

:roll:

פורסם

OK הצלחתי להסתכל שוב.

יכל להיות שזו סקסו רגילה או מקסימום 1.6 אוטומטית היה להן פגוש נמוך עם פנסי ערפל אבל לא רחב כמו VTR/VTS. אני גם לא מצליח למצא את הכנפון הקדמי אז סביר להניח שאתה צודק.

פורסם

עוד קצת נוסטלגיה....

Casper_3.jpg

Casper_2.jpg

Dsc00137.jpg

Casper_1.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
איפה נמצא המנחת הזה?

שאלת המיליון דולר...

בוא נגיד שמיקומו נשמר די בסוד ורק אחרי סלקציות עצבניות חשפנו את המידע בפני אותו אחד.

אם לא תתגלה כערס (כמו לירן 106R), משת"פ (כמו ג'רמי :lol: ), חסר תרבות (כמו BMF) ושאר ירקות אז נגלה לך.

בכל מקרה כרגע המקום לא רבלנטי ולא נערכו בו מפגשים כמה מספר חודשים טובים.

• תוכן חדש...