Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחיפוש אחר הכביש המושלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפרויקט הסודי (ששש!!!) עליו אני עובד (ותודה לדיויד - מגיע לך סיבוב בעתיד...) הגעתי לשלב הבא: מציאת אתר ניסויים.

הדרישות מהכביש:

א', והכי חשוב - תלול. כמה שיותר תלול. כמה שיותר ירידה יותר טוב. אני אחדד - בלי עליות ומישורים בכלל, או כמה שפחות.

ב' - צר. לא משהו שהרבה מכוניות יכולות לעבור בו. כביש סוג ז', אפשר כביש פרדסים חד נתיבי, מצידי, כל עוד הוא סלול ובירידה.

ג' - הבהרה של ב' - אנחנו מדברים על כביש סלול, לא על חצי סלול. מה שיותר סלול יותר טוב.

ד' - מפותל, אבל לא חייב להיות היירפינים מטורפים. עיקולים מהירים אפילו עדיפים, אבל אנחנו לא בררנים.

ה' - קרוב למרכז.

ו' - אורך - לא חייב לעלות על ק"מ, אפילו רצוי שלא. במובן הזה לא מדובר על כביש נהיגה למכונית, אבל כן על כביש שיהיה מאתגר, אפילו שהוא קצר מאוד.

יש לי כביש מושלם כזה, אבל הוא (א) רחוק ו(ב) מאוד מסוכן, שזה רע מאוד לשלב ראשוני של ניסויים (בואו נגיד שאם ניסוי בלמים כושל, אז אני מעדיף לעוף מטר שניים על הכביש ולא להיתקע על עץ בדרך לואדי...).

שוב -תודה מראש למגיבים.

בטאמן

(-;

זה הולך להיות פסיכי... :twisted:

ברינג און דה סבבה

פורסם

הירידה דרך "שבע אחיות" ממבשרת לסיבוב מוצא...

זה לא כביש נהיגה. זה כביש זחילה עם היירפינים מטורפים בעליל, וממש לא נוסעים שם הרבה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
הירידה דרך "שבע אחיות" ממבשרת לסיבוב מוצא...

זה לא כביש נהיגה. זה כביש זחילה עם היירפינים מטורפים בעליל, וממש לא נוסעים שם הרבה.

אני מקווה שאתה מנסה לבחון שם עז-הרים, כי אני לא מכיר אף חיה אחרת בעולם שתעבור שם את ה3 קמ"ש.

כביש מטורף ברמה אפוקליפטית קימעה.

פורסם

זה כביש עם פחות מדי אפשרות לפתח מהירות, ויותר מדי אפשרות להתקל בעצם נע ששוקל פי 10 ואפילו 100 ממה שאני אשקול...

יותר מדי ציבורי, בקיצור...

ברינג און דה סבבה

פורסם

אני מניח שזה למטרות התערבות... (אולי יש לך אוטו יותר חזק אבל בוא נראה אם אתה מסוגל לרדת את כביש X ולא לסיים אותו בעץ ת"כ שאני פותח ממך פער שיכול להכיל את המכוניות של כל החברים בפורום...) אבל אולי זו סתם גחמה שטוטית שלי....

אמליץ לך על כביש 721 המפורסם המוביל מבית אורן לצומת בית אורן (VIA עתלית).[/b]

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

מדובר כאן על פרויקט רציני ומטורף, שדווקא לא קשור לרכב ממונע - ובגלל זה הצורך בירידה.

בכביש בית אורן אני לא אשתמש (בעיית הציבוריות), אבל שקלתי את הכביש שמוביל לאיזשהו ספא שיוצא מבית אורן.

נראה לך שהייתי מחפש כבישים לתחרויות עם חברים? זה לא אני.

כשהפרויקט יושלם - אז יהיו תחרויות עם חברים. וכמו שזה נראה כרגע - ביקורים תכופים בבתי חולים...

בטאמן

(-;

Instanity now. NOW!

ברינג און דה סבבה

פורסם

מיזחלת רחוב אולי

כמו באקסטרים גיימס עם כן

אז יכול להיות שנישארו לי כמה שילדות מהמיזחלות שבניתי

רק שאני בחנתי אותם בשדרה שלנו

ירידה עם סיבובים קלים מדרכה סלולה היטב

ועם עפים אז זה רק חצץ וזה היה כיף

כמובן שזה רק ניחוש פרוע למה שאתה הולך לעשות 8)

היתה ראלי עכשיו כבר אין

פורסם

רק אל תשכח לעשות טיפול לבלמים לפני שלא יתקלקלו לך...

זה לא יהיה נעים אלה אם כן אתה נהג ראלי מנוסה ויודע לשותעצירה מלה עם המברקס...

:twisted:

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם

הכביש שיוצא לספא מכביש בית אורן הוא כביש ברמה ירודה מאוד (מבחינת אספלט)

והוא גם יותר מדי ציבורי.

רק בלילה הוא פנוי. יש לך פרוז'קטורים? :wink:

:puzzled:
פורסם

זה יהיה נחמד לראות אותו עם פנסים כמו במרוצי ראלי :roflmao:

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

• תוכן חדש...