Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה האור האחורי מופץ מהפנסים האחוריים הקטנים (מסומנים בתמונה) ולא מהגדולים?

הגדולים לא פועלים בשום מקרה גם לא כאשר האור ברקס דולק!

כנ"ל גם בניסאן טראנו... מישהו יודע?

pajero.jpg

פיאט אונו - כי האימפרזה בשטיפה. angryrazz.gif

פורסם

ככל הנראה עניין של תקנות תעבורה. תקנות התעבורה בארץ קובעות גובה מקסימלי לפנסים האחוריים, כנראה שהפנסים המקוריים גבוהים יותר, לכן נדרשים הפנסים התחתונים.

פורסם
ככל הנראה עניין של תקנות תעבורה. תקנות התעבורה בארץ קובעות גובה מקסימלי לפנסים האחוריים, כנראה שהפנסים המקוריים גבוהים יותר, לכן נדרשים הפנסים התחתונים.

משונה מאוד... :shock:

אז עברו על כל פאג'רו וניתקו את האור מהפנסים המקוריים?? נשמע לי לא הגיוני.

פיאט אונו - כי האימפרזה בשטיפה. angryrazz.gif

פורסם

משונה מאוד... :shock:

אז עברו על כל פאג'רו וניתקו את האור מהפנסים המקוריים?? נשמע לי לא הגיוני.

ישנה אפשרות להדליק אותם (את הפנסים העליונים), אם אני לא טועה מדליקים אותם כאשר נוהגים בשטח בוצי העלול לשטוף בבוץ עכור את הפנסים התחתונים, ולכן מדליקים את הגבוהים שמן הסתם יהיו יותר ברורים להבנה.

172

פורסם

הסיבה שחיים K תיאר כאן היא הסיבה הנכונה. יש מן תקנה כזאת בארץ שאורות אחוריים לא יהיו מעל גובה מסויים. לכן עושים בארץ התאמות לפגושים ושותלים בתוכם פנסים ואת הפנסים המקוריים מנתקים (משאירים רק אור רברס ופנסי ערפל במיקום במקורי).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יכול להיות שאלו בכלל פנסים הנדלקים בהבהוב כאשר אתה מדליק את האורות משולש שנתקע הרכב...

אבל יותר נכון שתקן שהפנס אמור להיות מגובה מסויים.... :shock:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

הייתי בטוח שאחרי שחיים נתן את הסיבה הנכונה יגיע הת'רד הזה אל סופו.

אך לא, הוא נמשך...

קספר חזר והדגיש את הסיבה הנכונה, ואנשים פה ממשיכים להעלות השערות :?

די :!::!::!:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אלה מחזירי אור כמו ברנו קנגו ובדומיה...

איזה שטויות !!! :x

מה שחיים K אמר זה נכון וד"א זה תופס גם בטויוטה פראדו ועד"א אפשר לחבר אותם אם אתה ממש רוצה ואז יש לך 5 אורות ברקס :D

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...