Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מנורות אור קדמי יש ב 205 GTI ? H4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם יש H4 ? או H7 ?

**עריכה**

בשביל להיות בטוח, אני בודק (זכור לי שבחלק יש נורות עגולות ובחלק יש הלוגן. באמת ברוב הדגמים של אותו שנתון משתמשים ב H4)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כמה צרפתיות שאני מכיר שמתשמשות בנורות H4

206 XS

106 דור שני ואולי גם דור ראשון

טווינגו

קליאו RSi

אכן התבלבלתי... :oops:

זו אכן H4 - אך יש לשים לב אם מדובר במנורת הלוגן או מנורה עגולה רגילה (כאן היה הקטע שהתבלבלתי בו ;-)).

הוצא את הנורה השרופה - אם היא עגולה וגדולה, זה הזמן לקנות זוג נורות הלוגן חדשות (ארוכות וצרות יחסית) ולהרכיב במקום הישנות.

אם בפנס כבר נמצאת נורת הלוגן, פשוט תחליף אותה באחת אחרת מסוג H4.

שים לב: לא לגעת בשום פנים ואופן בזגוגית הנורה עם היד.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למה במקום מנורות הלוגן לא כדאי לשים מנורות דמויות קסנון? אולי קצת יותר יקר אבל גם יותר טוב, לא?

רוני, גם רוצה להחליף מנורות

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה במקום מנורות הלוגן לא כדאי לשים מנורות דמויות קסנון? אולי קצת יותר יקר אבל גם יותר טוב, לא?

גם "דמויות הקסנון" הן למעשה הלוגן, אך בגלל שהן צבעוניות, הן מאירות פחות טוב.

עדיף להשקיע בנורות טובות, כמו פיליפס ויז'ן פלוס או פיליפס ראלי (אם תמצאו, והן גם לא בדיוק חוקיות), שנותנות תאורה מצויינת.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

עדיף להשקיע בנורות טובות, כמו פיליפס ויז'ן פלוס או פיליפס ראלי (אם תמצאו, והן גם לא בדיוק חוקיות), שנותנות תאורה מצויינת.

שי

שטויות במיץ!!! אני קניתי נורות דמויות קסנון והאור שבוקע מהם גם חזק וגם יפה.

אז לא להגיד דברים סתם בבקשה..

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

שטויות במיץ? על סמך מה?

בהנחה ששני הפנסים שלך באותו מצב, החלף את אחת מדמויות הקסנון בעלות האור החזק וגם יפה שלך ב"פיליפס ויז'ן פלוס" והדלק את האורות. תאמין לי שתחזור ותבקש סליחה...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

חבובו אתה יודע שאתה מדבר המון!!.....??

כי אם לא אז אני עכשיו אומר לך את זה....

קודם תקנה את האוטו מה זה משנה הנורות עכשיו??20-30 שקל...

אתה כבר זרקת בפורום ים של הודעות על מה??

תביא את האוטו (זה או אחר ) אחר כך נתבחבש כאן איזה נורות עדיפות...

יאללה ביי... :)

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

שי

ערן, האור שאתה רואה הוא יותר כחלחל-לבן מאשר צהבהב (רגיל) ולכן זה נראה לך יותר חזק.

בפועל, כל הנורות הזולות-דמוי-קסנון הם אכן נורות H4 מסוג הלוגן, רגילות למהדרין, שצבועות בגוון כחלחל, כמו ששי כבר אמר...

אם זה מה שעושה לך "אור חזק וגם יפה" - תיסלם.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שי

ערן, האור שאתה רואה הוא יותר כחלחל-לבן מאשר צהבהב (רגיל) ולכן זה נראה לך יותר חזק.

בפועל, כל הנורות הזולות-דמוי-קסנון הם אכן נורות H4 מסוג הלוגן, רגילות למהדרין, שצבועות בגוון כחלחל, כמו ששי כבר אמר...

אם זה מה שעושה לך "אור חזק וגם יפה" - תיסלם.

איציק

נו, יאצק, בתור המומחה - אז אתה חושב שלא שווה לקנות דמויות קסנון? אני חושב שההבדלים הם כ-20 ש"ח ביניהן לבין הלוגן רגילות. אני אישית גם חושב שהצבע הכחלחל יפה בהרבה, העניין הוא שחשוב לי יותר אור חזק - ועל מכונית אחת כבר ראיתי נורות כחלחלות ודי חלשות...

כנראה שהיום אני אקנה אצל יוסי, האוטו ממילא אצלו (אתם יודעים, שיפוץ מנוע וכולי - סתאאאאאם :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נו, יאצק, בתור המומחה - אז אתה חושב שלא שווה לקנות דמויות קסנון? אני חושב שההבדלים הם כ-20 ש"ח ביניהן לבין הלוגן רגילות. אני אישית גם חושב שהצבע הכחלחל יפה בהרבה, העניין הוא שחשוב לי יותר אור חזק - ועל מכונית אחת כבר ראיתי נורות כחלחלות ודי חלשות...

כנראה שהיום אני אקנה אצל יוסי, האוטו ממילא אצלו (אתם יודעים, שיפוץ מנוע וכולי - סתאאאאאם :wink: )

רוני

בתור אחד שאין לו שום בעיית תאורה ברכב ולא הולך "לשפר" מנורות ואנטנות קליטה לרדיו או לפלאפון אני ממליץ לך לפנק את עצמך בבגד או כל דבר אחר לעצמך ולא לשים את הכסף על נורות "דמוי קסנון" כעלק.

ה"דמוי קסנון" הללו לא נותנות שום דבר, פרט לגוון כחלחל, ודינן כסף לקרן הצבי.

רוצה גוון כחלחל ? תקנה - אבל אל תצפה לאורך חיים גדול כמו נורה רגילה (כך טוענים בעלי ניסיון)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...