Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מנורות אור קדמי יש ב 205 GTI ? H4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטויות במיץ!!! אני קניתי נורות דמויות קסנון והאור שבוקע מהם גם חזק וגם יפה.

אז לא להגיד דברים סתם בבקשה..

שטויות במיץ? על סמך מה?

בהנחה ששני הפנסים שלך באותו מצב, החלף את אחת מדמויות הקסנון בעלות האור החזק וגם יפה שלך ב"פיליפס ויז'ן פלוס" והדלק את האורות. תאמין לי שתחזור ותבקש סליחה...

שי

סליחה?? על מה? על זה שאני צודק??

היו לי נורות רגילות והחלפתי לדמויות קסנון והרגשתי שיפור בטווח האור שהנורה זורקת לרוחק.

פיליפס??? למה שאני אשלם על נורות כ-100 ש"ח ויותר כשאני יכול לקנות זוג נורות טובות עם צבע יפה ב-40 ש"ח והם עדיין עושות את העבודה מצויין?

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

מנסיון, הנורות הכחלחלות מאירות אלומת אור למרחק רב יותר והן יפות יותר מהרגילות אולם החסרון היחיד והבולט בהן הוא שהן נשרפות מהר מדי יחסית לנורות הרגילות.

פיאט אונו - כי האימפרזה בשטיפה. angryrazz.gif

פורסם
חבובו אתה יודע שאתה מדבר המון!!.....??

כי אם לא אז אני עכשיו אומר לך את זה....

קודם תקנה את האוטו מה זה משנה הנורות עכשיו??20-30 שקל...

אתה כבר זרקת בפורום ים של הודעות על מה??

תביא את האוטו (זה או אחר ) אחר כך נתבחבש כאן איזה נורות עדיפות...

יאללה ביי... :)

קודם כל זכותי לדבר כמה שארצה ולשאול כמה שאלות שארצה מבחינתי אני אקנה איזה אוטו שארצה .

וזה לא 20-30 שקל , יותר כמו 200 שקל..

פורסם
כמה צרפתיות שאני מכיר שמתשמשות בנורות H4

206 XS

106 דור שני ואולי גם דור ראשון

טווינגו

קליאו RSi

אכן התבלבלתי... :oops:

זו אכן H4 - אך יש לשים לב אם מדובר במנורת הלוגן או מנורה עגולה רגילה (כאן היה הקטע שהתבלבלתי בו ;-)).

הוצא את הנורה השרופה - אם היא עגולה וגדולה, זה הזמן לקנות זוג נורות הלוגן חדשות (ארוכות וצרות יחסית) ולהרכיב במקום הישנות.

אם בפנס כבר נמצאת נורת הלוגן, פשוט תחליף אותה באחת אחרת מסוג H4.

שים לב: לא לגעת בשום פנים ואופן בזגוגית הנורה עם היד.

איציק

יש לשים לב שהבסיס של ה- h4 (הלוגן) שונה מהבסיס של נורה רגילה.

h4- עגול עם 3 "קרנים"

רגילה - עגול

לכן, אם אתה מחליף רגילה להלוגן, יש לשים לב שאתה קונה הלוגן מיוחד יחסית עם בסיס עגול.

יובל.

פורסם
כמה צרפתיות שאני מכיר שמתשמשות בנורות H4

206 XS

106 דור שני ואולי גם דור ראשון

טווינגו

קליאו RSi

אכן התבלבלתי... :oops:

זו אכן H4 - אך יש לשים לב אם מדובר במנורת הלוגן או מנורה עגולה רגילה (כאן היה הקטע שהתבלבלתי בו ;-)).

הוצא את הנורה השרופה - אם היא עגולה וגדולה, זה הזמן לקנות זוג נורות הלוגן חדשות (ארוכות וצרות יחסית) ולהרכיב במקום הישנות.

אם בפנס כבר נמצאת נורת הלוגן, פשוט תחליף אותה באחת אחרת מסוג H4.

שים לב: לא לגעת בשום פנים ואופן בזגוגית הנורה עם היד.

איציק

יש לשים לב שהבסיס של ה- h4 (הלוגן) שונה מהבסיס של נורה רגילה.

h4- עגול עם 3 "קרנים"

רגילה - עגול

לכן, אם אתה מחליף רגילה להלוגן, יש לשים לב שאתה קונה הלוגן מיוחד יחסית עם בסיס עגול.

יובל.

או ! זה בדיוק העניין.

אני זוכר שב 205 נורת H4 רגילה (עם 3 קרניים) לא מתאימה ! אלא רק נורה עגולה (דגם R3 או R2, לא זוכר מי מבין השתיים) תתאים - ולכן, זה לא מדוייק לומר ש H4 תתאים ל 205.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בכל מקרה גם עם הH4 לא מתאימה עדיין אתה יכול לתקין אחת כזאת בתוספת

מתאם מתאים .

מניסיון .

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
אורן,

שברגע האחרון החליט שהוא מוותר על ה 205 וקונה קליאו RSi

לפני שאתה מחליט סופית איזה אוטו לקנות, תוודא שהוא מתאים למנורות שלך...

כמו כן, במקום לשנות את שם המשתמש שלך ל"אורן RSI", ואללה יודע למה בעוד שבוע - המלצה אישית: "אורן קסנון PIAA" וכולנו נדע במי מדובר.

פורסם

OK, בדקתי את הנושא ולהלן התוצאה:

H4 - כידוע, נורה ארוכה וצרה עם 3 "קרניים"

R2 - נורה צרה וארוכה (כמו ה H4) רק עם כיסוי עגול שמתאים לפתח פנס של 205 וכו'.

(R2 (1931 - נורה עגולה לגמרי עם כיסוי עגול (כאלו היינו שמים ב 205 צבאיות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כשהיתה לי הקליאו ספורט, בדקתי את נושא נורות הדמוי קסנון מול קליאו זהה עם נורות רגילות, ואלו המסקנות :

1. הנורות דמויות הקסנון מאירות בגוון לבן-כחלחל בהיר יותר המאפשר לעין לראות יותר פרטים.

2. הנורות דמויות הקסנון מאירות חזק יותר !! להערכתי בכ- %20. כשעומדים מול הרכב ניתן לראות הבדל.

3. אורך החיים של הנורות דמויות הקסנון קצר משמעותית משל הנורות הרגילות. כשנוהגים עם אורות דלוקים כל הזמן (כך אני נוהג) הן מחזיקות בין 4 חודשים לחצי שנה (חצי שנה אצלי היה כ- 15,000 ק"מ).

4. הנורות דמויות הקסנון יקרות יותר מנורות רגילות.

לדעתי, כדאי.

דני G.

פורסם
כשהיתה לי הקליאו ספורט, בדקתי את נושא נורות הדמוי קסנון מול קליאו זהה עם נורות רגילות, ואלו המסקנות :

1. הנורות דמויות הקסנון מאירות בגוון לבן-כחלחל בהיר יותר המאפשר לעין לראות יותר פרטים.

2. הנורות דמויות הקסנון מאירות חזק יותר !! להערכתי בכ- %20. כשעומדים מול הרכב ניתן לראות הבדל.

3. אורך החיים של הנורות דמויות הקסנון קצר משמעותית משל הנורות הרגילות. כשנוהגים עם אורות דלוקים כל הזמן (כך אני נוהג) הן מחזיקות בין 4 חודשים לחצי שנה (חצי שנה אצלי היה כ- 15,000 ק"מ).

4. הנורות דמויות הקסנון יקרות יותר מנורות רגילות.

לדעתי, כדאי.

דני G.

מאיזה סוג היו המנורות שבדקת ? (הדמוי קסנון)

אצלי ברכב יש PHILIPS BLUE VISION ומה שמוזר פה שאני ממש לא רואה הבדל בינן לבין מנורות לבנות רגילות .

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

• תוכן חדש...