Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייי אייייייי איייה תאונה....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי לפנות בוקר (00:40) אני נוסע בכביש של גני התערוכה לכיוון הטיילת בת"א ובעוד אני חוצה את הצומת בעוד ירוק - הגיחה מכונית משמאלי ונכנסה בי, ממש מפחיד...

אני עוצר ומסתכל על התמרור ומבין שמישהו פה טעה, לי היה ירוק וגם לה - אבל פניה שמאלה אין לה, היא נלחצה מאוד והסברתי לה שהכל בסדר (האוטו שלי טוטל-לוס) החלפנו פרטים וסלאמת...

הקטע הוא שזה ממש מפחיד כשאתה חוצה צומת ואתה רואה רכב מתקדם אליך ואתה לא יכול לעשות כלום (בעצם אפשר - מנעתי תאונה חזיתית בכך ששברתי ימינה)

בכל מקרה - אף אחד לא יודע איך זה יבוא לו אז צריך להיזהר מאוד מאוד, בינתיים אני נוסע על הרכב- עד מחר שהשמאי יגיע אליי, בגשם הראש שלי נרטב והרעדיות המעצבנות שיש במהירות גבוהה זה ממש טרגי. הכי חשוב שהמערכת לא נפגעה....

ועוד משהו, כשאתם רואים בחורה נוהגת- תשמרו מרחק, תאטו, תעצרו אם צריך --- תזהרו... סתם(חברה שלי תראה את זה- אני מת.)

haters will hate

פורסם

אבל תגיד לי - אתה בסדר??????? המוח עובד?????

מצטער לשמוע על התאונה - אבל אתה חושב שהאוטו טוטאלוס - ועדיין נוהג בו?? ועוד מתלונן שבמהירות גבוהה יש "רעידות מעצבנות"???

לא עלה במוחך שאולי זה "קצת" מסוכן לנהוג ברכב כזה?? אתה מסכן לא רק את עצמך, אלא גם את שאר האנשים על הכביש...

מה יקרה אם איזו מערכת תקרוס, אתה תאבד שליטה, תתקע במשהו? במישהו? האוטו אחרי תאונה קשה! אתה באמת חושב שזה הגיוני לנהוג בו???

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, שני דברים :

1. זאת סוויפט בת 15 בערך, גם כשהיא תקינה זה מסוכן ליסוע בה.

2. בגלל שהאוטו זול מאוד, טוטאל לוס יכול להגרם מפנס שבור, הוא עולה חצי מערך הרכב.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

תעזבו את זה שהאוטו הוא ב15 והוא סוויפט...

אם האוטו טוטל לוסט אז איך הוא נוסע ?

יכול להיות הבכלל מצב כזה ?!

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

יכול להיות הבכלל מצב כזה ?!

דוד

כן יכול להיות.

טוטל לוס לא לאו דווקא פגיעה במנוע ו/או שילדה.

פורסם

זה בסדר, רוני.. מהירות גבוהה בסוויפט מעוכה זה 60.. :wink:

בערך כמו בחיפושית בלי הילוך רביעי.. :shock:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אני מניח שבערך אותו דבר כמו שהוא נסע לפני הטוטאל-לוס, לא טוב

במיוחד :D (אלא אם לבנצי היו שכלולים, זה לא אוטו כבד במיוחד).

ולבנצי - תנחומי.

פורסם

הכי חשוב שיצאת שלם ובריא.

בקשר לפעולה שנקטת בשניות שלפני תאונה: האם למדת לפני-כן נהיגה מתקדמת?

אם כן - רואים שזה היה שווה. (אם הייתה פגיעה חזיתית אולי הפגיעה הייתה חזקה בהרבה, לא עלינו).

אם לא - מדוע שברת ימינה?, אינסטינקט של פחד או של חשיבה? למה לא פניתה שמאלה? אז הפגיעה הייתה בצד הרחוק ממך... :idea:

הפנצטה, מעוניין לדעת עוד פרטים.

פורסם

שוויה במחירון של הסוויפט של בנצי הוא 8370 ש"ח

אם עלות התיקון לפי הערכת שמאי הינה יותר מ-5022 ש"ח אזי עפ"י חוק הרכב מוגדר כ"טוטל לוס".

זה אכן נשמע קצת מגוחך, אבל זהו החוק היבש.

כיון שחברות הביטוח לא מעוניינות להוריד רכבים מהכביש בכזאת קלות הן הרבה פעמים מגיעות להסדר עם המבוטח שהוא יקבל את מלוא ערך הרכב ואת הרכב הפגוע מוכרים לפחח שמתקן אותו בפחות כסף ושולח אותו חזרה לכביש גם אם הנזק האמיתי היה גבוה מ-60% מערך הרכב.

כבר ספרתי בפורום אחר שמישהו נכנס לי פעם ברכב אופל אומגה שהיה שווה כ-17000 ש"ח במחירון גרם נזק בשווי 3000 ש"ח אבל החלקים לא היו זמינים (אלא רק חלקים חדשים) דבר שגרם למחיר התיקון להאמיר ל-15000 ש"ח ולכן האוטו הוגדר כטוטל לוס למרות שאני יכול להעיד שלמעט כנף עקומה קלות, מכסה מנוע מקומט וםנס שבור, הכל היה תקין, והאוט נסע פצצה....

האוטו אכן נמכר לסוחר רכב שכנראה שיפץ אותו, והרכב הוחזר לכביש בבעלותו של מישהו אחר.

מקווה שעשיתי קצת סדר בבלגן.

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המחירון של הרכב שלי אחרי שיקלול של לוי יצחק הוא 9.370, ועוד יש מנוע דנדש וגיר משופץ, קלאץ' חדש ועוד....

עוד לא ראיתי את השמאי אבל להערכת כולם המצב הוא טוטל-קאפוט כי לא ממש שווה לסדר את זה, הרכב נוסע טוב מאוד, הרעידות שהרגשתי היו ככל הנראה הדלת שהתפרקה ובמהירות גבוהה היא דפקה חזק.

הרכב לא כל-כך עגלה וב3 אני נוסע מאה בלי למשוך (כן אליה...) ויש לי עוד 5 להגיע אליו.., כנראה שהתפקיד שלי בפורום הוא להגן על כבודה של הננסית מיפן, ובימים טובים רואים גם 155-160... המתלים לא משהו אבל זה כיף לזרוק תחת בפנית חדות.

עכשיו לגבי מה שעשיתי בתאונה זה כנראה בגלל שאני אופנוען בדימוס ותמיד אני רגיל לחפש נתיבי בריחה אפשרים, אם הייתי פונה שמאלה - חברה שלי הייתה נפגעת.

אני מתכנן לקחת איזה קורס ובינתיים אני לומד מטעויות - שלי ושל הסובבים אותי...

ד"א הרכב בן 15 שנה ועד התאונה לא היה סדק אחד בדש בורד (זה לא צרפתי.)

haters will hate

פורסם

נשנש, אתה חייב להגיד לי, רשמת את זה בציניות או שזה יצא לך ככה?

גאוני, פשוט גאוני :lol::lol::lol:

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...