Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב כנראה יהיה מוכן בוים רביעים והשמאי העריך נזק של 8 אלף שקל.

הרכב נמצא עכשיו אצל הפחח שמסדר את התאונה אבל חוץ מזה יש כמה דברים נוספים שהוא לא עוסק בהם וזה הגלגלים באוטו, אמרתי כבר שהג'נט האחורי נמעך קלות ויש מרווח בין הצמיג לג'נט ואפשר להכניס שם חצי שקל וכל האויר בורח בנוסף.

בנוסף לזה נאמר לי במוסך שהכיוון פרונט ברח בגלל המכה של התאונה מאחורה, האם זה הגיוני בכלל? (אני לא רואה קשר בין מכה מאחורה לפרונט קדימה)

עכשיו לשאלות:

1. בגלל שהג'נט נמעך, האם אני יכול לבקש ג'נט חדש ושלא יתקנו לי את המעוך?

2. האם אני יכול לדרוש החלפת צמיג של אותו הג'נט בגלל השחיקה שנעשתה בפגיעה? (ומכיוון שדרוש החלפה של 2 צמיגים על אותו הסרן אז שיחליפו לי את הצמיג השני בנוסף)

3. האם הגיוני שבגלל תאונה מאחורה אז הכיוון של הפרונט ברח? והאם הביטוח יממן לי גם את הכיוון פרונט?

4. נעקרו לי החוטים שמחזיקים את המדף, לכן יש צורך בחוטים חדשים. אפשר להשיג אותם במוסך מורשה נכון?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מתאונה שהייתה לי חודש שעבר גם נמעך לי הגלגל(טוטל לוס)

קיבלתי גלגל חדש לגמרי ללא ויכוחים.

בקשר לצמיג אני לא יודע מה יגיד לך הביטוח אבל יש מקום לתבוע גלגל חדש היות והשחיקה היא תוצאה של התאונה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
הרכב כנראה יהיה מוכן בוים רביעים והשמאי העריך נזק של 8 אלף שקל.

הרכב נמצא עכשיו אצל הפחח שמסדר את התאונה אבל חוץ מזה יש כמה דברים נוספים שהוא לא עוסק בהם וזה הגלגלים באוטו, אמרתי כבר שהג'נט האחורי נמעך קלות ויש מרווח בין הצמיג לג'נט ואפשר להכניס שם חצי שקל וכל האויר בורח בנוסף.

בנוסף לזה נאמר לי במוסך שהכיוון פרונט ברח בגלל המכה של התאונה מאחורה, האם זה הגיוני בכלל? (אני לא רואה קשר בין מכה מאחורה לפרונט קדימה)

עכשיו לשאלות:

2. האם אני יכול לדרוש החלפת צמיג של אותו הג'נט בגלל השחיקה שנעשתה בפגיעה? (ומכיוון שדרוש החלפה של 2 צמיגים על אותו הסרן אז שיחליפו לי את הצמיג השני בנוסף)

3. האם הגיוני שבגלל תאונה מאחורה אז הכיוון של הפרונט ברח? והאם הביטוח יממן לי גם את הכיוון פרונט?

4. נעקרו לי החוטים שמחזיקים את המדף, לכן יש צורך בחוטים חדשים. אפשר להשיג אותם במוסך מורשה נכון?

תשובות:

1.אתה יכול לבקש, לא בטוח שיסכימו.

2.תלוי במצב הצמיג.

את הצמיג השני בכל מקרה אם יחליפו לך יחייבו אותך עליו :!:

3. כן, כן.

4. כן, בהזמנה מהיבואן.

פורסם

נראה לי שכן. תלוי בפגיעה שיש בג'אנט.

כמה שחיקה נעשתה לו? אם הוא שלם לא חושב שיחליפו לך אותו. את השני בטוח שלא יחליפו לך.

אם המוסך אומר שהכיוון ברח בגלל התאונה - נראה לי שצריכים לכוון על חשבונם.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

• תוכן חדש...