Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעשה את זה בקצרה, התעוררתי כהרגלי ב 7:30 בבוקר, הגשם נראה מבטיח משהו, גיא על המסנג'ר הראה הענות ותוך חצי שעה היינו באזור הבורסה , מגרש חנייה עצום עם פוטנצייאל ענק .

הבעיה היחידה היא לא היתה גישה אליו, לפחות לא עם הרכבים שלנו.

בקיצר, אחרי כמה סיבובים הגענו לחניון אחר, קטן וצנוע, בעזרת מס' ארגזי קרטון "ציירנו סיבוב" והתחלנו לתרגל החלקות.

לא נכנס לפרטים הקטנים והשוליים ונגיע ישר לעיקר, אחרי כחצי שעה של תרגוליישן, מגיעה לזירה טויטה משטרתית.

אני נעמד לידו ופותח את החלון, זו הייתה בערך השיחה :

שוטר : אתה רוצה את הרשיון שלך ?

אני : נראה לי שכן !

שוטר : אז למה אתה עושה שטויות ?

אני : למה שטויות, סה"כ מתרגל קצת מצבים שלא יוצא לתרגל בכביש.

שוטר : אתה יודע שזה הזמנה לבית משפט ?

אני : לא ?! , מה אתה מעדיף שאני יעשה את זה בכביש ציבורי ?

שוטר : יש מסלול מירוצים במיוחד בשביל זה, תעשה את זה שם !

אני : :shock:

שוטר : ותגיד גם לחבר שלך שם

אני : :shock:

שוטר : יום טוב ושבת שלום

אני : :roll:

אז חברים, למי שלא ידע, יש מסלול מירוצים בארץ שבו ניתן לתרגל כל מיני דברים, תשאלו את השוטר בקורולה.

פורסם

יום שלישי, גשם זלעפות.

אחרי מס' טלפונים אני ועוד כמה אנשים מתארגנים למנחתון קטן במגרש החנייה הענק שבהוד השרון...

נפגשים, צוחקים, עולים לסיבוב.

תת היגוי-היגוי יתר-תת היגוי.

צוחקים.

עולים לעוד סיבוב - היגוי יתר-תת היגוי-היגוי-יתר, עוד היגוי יתר, שוב צחוקים.

חונים בצד ומדברים.

ניידת בלי אורות עוברת מולנו באיטיות וחושבת שלא שמים לב אליה - ממש גשש בלש בפעולה. עיניים בוחנות דרך החלון מה בדיוק הפורעי חוק האלה עושים פה באמצע לילה.

דיסקו מנאייק... ועוצרים לידנו.

מבקשים רשיונות, והקישקוש הרגיל: "מתפרעים הא?, בלה בלה בלה, רוצים לקבל דו"ח?, עוד בלה בלה בלה, יש לנו את הפרטים של כולכם!, בלהההההההההההה"

רושמים דו"ח פעולה עם הפרטים של אחד מאיתנו ומורים לנו להסתלק מהמקום - בפעם הבאה שהם יחזרו אם עדיין נהיה פה זה יגמר לא טוב הם מאיימים.

כל אחד מאיתנו אוהב את הרשיון שלו ואנחנו אשכנזים טובים (רובנו). לא לוקחים את הסיכון, עוד קצת צחוקים ויאללה הביתה.

שנייה לפני שהסתלקנו אני מכניס את הראש לניידת, ושואל את השוטרים אם מישהו מעוניין אולי להצטרף למועדון פיז'ו ספורט.

חשבתי להגיד PSI אבל פחדתי שהם לא יבינו את פשר צירוף האותיות המוזרות ויחשבו שקיללתי אותם או משהו.

אף אחד לא רצה.

חבל. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

**** ההודעות של ישי ולירן נמחקו, את ההודעה של כספר אני מוצא לנכון להשאיר *****

ישי ולירן, מה זה פה? פאקינג צ'אט?

למה אתם חושבים שהמפגשון שלכם בהוד השרון מצדיק יותר מהודעה אחת?

אני בטוח שיש לכם אחד את השני ב-ICQ או במסנג'ר אז למה לא שם? למה פה?

הרי אתם בעצמכם התרעמתם עם כל הילדים האלו שהופכים את הפורום לשכונה אחת גדולה. זה שאתם מהיותר ותיקים פה לא הופך את ההודעות שכתבתם בשירשור הזה לפחות "שכונתיות" ולא ענייניות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בואו לאשדוד תאמינו לי הכי כיף יש לנו פה גם שוטרים טיפשים וגם שטח קורקר ענק ועוד שטח קורקר עם שתי נתיבים מופרדים מעולה לפתיחות ועד שיתחילו לבנות שם את הכביש אנחנו כבר נהיה זקנים אז אם אתם רוצים לעשות החלקות ולכיף כמו שצריך תאמינו לי באשדוד הכי כיף

גם יש לנו מגרשי חניה ענקיים פה שהמשטרה לא מפריעה ואם יורד גשם...

הכי כיף! אנחנו מארגנים פה פתיחות תחרויות ממש סבבה

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם
אז חברים, למי שלא ידע, יש מסלול מירוצים בארץ שבו ניתן לתרגל כל מיני דברים, תשאלו את השוטר בקורולה.

הוא ציין איפה זה, או שהוא זרק סתם או מה לעזעזל? נתקלתם בשוטר מסטול אחרי משמרת לילה, גראס וכמה כוסות בריאות של טקילה מאוד לא בריאה?

Race Smart

• תוכן חדש...