Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מהאגדות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב רוני ידידי הג'ובניק המפונק שלא יכול לסוע באוטובוס.....

באמת אחלה אוטו..היה פעם לחבר שלי אחת כזו שהוא די הרס אותה (לבנה, זהירות לא לגעת).

באמת אוטו מאוד כייפי

ד"א יש קיט סופר לאוטו הזה 225 כ"ס, רק טלפון קטן ל GMC והכל מסודר.....

I don't drive fast, I fly low

פורסם

באמת אחלה אוטו..היה פעם לחבר שלי אחת כזו שהוא די הרס אותה (לבנה, זהירות לא לגעת).

באמת אוטו מאוד כייפי

והוא עדיין חבר שלך??

225 כ"ס? לא שמעתי. ראיתי כבר 150-170 בערך, אבל 225? בכל מקרה - גם 120 זה מספיק בשביל לעשות שטויות, תאמין לי. האוטו הזה לא ממש צריך יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באמת אוטו מאוד כייפי

והוא עדיין חבר שלך??

225 כ"ס? לא שמעתי. ראיתי כבר 150-170 בערך, אבל 225? בכל מקרה - גם 120 זה מספיק בשביל לעשות שטויות, תאמין לי. האוטו הזה לא ממש צריך יותר.

רוני

מה רוני, אתה לא רוצה לגזור אמפרזות ??? :shock::shock::shock::shock:

סתאאאאם, אח שלי, שיהיה במזל טוב, אחלה בחירה !!!

אני בטוח שיש פה כמה חבר'ה בפורום שמחפשים את האוטו הזה כבר חודשים ואתה מוצא אותו בדרך הביתה, איזה מזל יש לך . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

באמת אוטו מאוד כייפי

והוא עדיין חבר שלך??

יש גרסאות מפעל עם 220 כ"ס ללא שום הגדשה...מממ...

אגב ב98 סיטרואן הציעו למכירה בבריטניה (אני בספק אם זה המפעל) VTS עם קיט ספויילרים, הנמככות, והקשחות שונות וגם 160 כ"ס אמיתיים ממנוע הVTS.

נדמה לי ששמו של הדגם היה VTS CORSICA או משהו כזה... אם אני אמצא פרטים נוספים (ב'קאר' בפרסומת של הדגם פירטו את כל השינויים אגב) אני אשמח להשאיל לך.

רוני

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...