Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מהאגדות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפורינו הקט מתחיל, כמו כמעט כל אגדה, באוטופיה. הוא ממשיך רע ומסתיים בטוב, כמובן, אבל אני חושב שהייתי מספר אותו גם אם הוא היה מסתיים רע. זה פשוט יותר מדי לא מציאותי... אבל למה להקדים את המאוחר? תקראו.

לפני שנים רבות (טוב, חודשיים בערך) במדינה רחוקה רחוקה (טוב, באזור השרון, למה אתם נתפסים לקטנות? תנו לספר!) חי לו עלם חמודות יפה תואר ותכול עיניים (טוב, אז לא :wink: ) ולו הייתה פז'ו 306 כחלחלה ויפה, שהוא אהב עד מאוד.

נהג בה אותו בחור יום יום ונהנה עד מאוד, עד אשר יום אחד, במקרה היה זה גם יום הולדתו, נסע הוא בבוקר אל הצבא, וראה שתי קשתות בענן אחת ליד השניה.

שמח ועלץ הבחור, שכן שתי קשתות יפיפיות ביום ההולדת הן בוודאי סימן למזל טוב.

אך המזל לא האיר פנים לידידינו באותו היום, כי בדרכו חזרה מהצבא נסע הוא בחוסר תשומת לב לתנאי הכביש (טעות מרה וחמורה) והלביש את מכוניתו האהובה על עמוד גדול.

ברשותכם, אחסוך מכם את פרטי האירוע, שכן כואבים ומרים הם, רק אגיד כי טעותו הגדולה של אותו הבחור הייתה נהיגה על כביש רטוב שלאחר גשם ראשון, כאילו זהו כביש יבש לחלוטין. (חוסר תשומת לב כבר אמרתי?). בשילוב עם סיבוב בעייתי גם בכביש יבש מבחינת חלקלקות ושיפוע האספלט, ועם צמיגים אשר אינם בנויים לאחוז היטב בכביש רטוב (בדיעבד נודע זאת לבחור) - הכיר הוא היכרות אינטימית את העמוד הגדול, אשר הייתה לו החוצפה להעמד בדרכה של המכונית השועטת בכ-50-55 קמ"ש על אי התנועה.

בכה רבות אותו צעיר נאה (וספונטני, ורגיש, ובעל חוש הומור) על אובדן מכוניתו האהובה, אך השלים עם עובדה מצערת זו, בעיקר בגלל שתחבורה ציבורית, על כל מגרעותיה, יכולה לספק אותו בעתיד הקרוב, מתוקף היותו חייל (אמיץ וגיבור) בצבא ההגנה לישראל (כבוד ועוצמה).

המשיך הגיבור בשגרת יומו במשך עוד כמה שבועות, וחיכה לקבל את הכסף מהביטוח. בינתיים לא שכח להביט ימינה ושמאלה, שמא מכונית מעניינת תיפול ברשתו. לא רצה הבחור לרדת ברמה מהפז'ו האהובה, ועל כן התקשה מאוד להחליט מה לעשות.

יום אחד הלך ידידנו אל חברו, אשר עמד לטוס לחו"ל לטיול הגדול של אחרי הצבא, בכדי לברך אותו לשלום ובעיקר בשביל לראות מה אפשר לקחת לו מהחדר. בשעות הערב המאוחרות יצא הוא מבית החבר והתכוון ללכת ברגל לביתו, המרוחק מרחק הליכה משם. פתאום צדה עינו מכונית קטנה, חמודה וכסופה, אשר נראתה לו מוכרת קמעה. הוא התקרב, וקלט את חישוקי הסגסוגת. התקרב עוד, וקלט את הסימול המיוחל בצידי הרכב. כן! זו היא ולא אחרת!

מוחו החל לעבוד במהירות כפולה. האם היא למכירה? לא. איזו שנה? תאונות? מצב מכני? איך הצבע נראה? איך נראית מבפנים? עמד הבחור כמחצית השעה ליד הרכב, ולבסוף החליט לעשות מעשה. חזר לבית חברו, לקח עט ונייר, וכתב פתק.

למחרת הבוקר מתעורר הוא בתקווה, ומחכה כל היום לטלפון המיוחל. אך זה מבושש להישמע. עצוב ומדוכא חוזר הבחור הביתה ונוסע עם חברו לקחת סרט מהבלוקבאסטר הקרוב למקום מגוריו - אך הפלא ופלא!! ביציאה מחנה לה מכונית מוכרת!! רגע, זו אותה האחת! ריצה מטורפת אליה מגלה לידידינו כי הבעלים "אולי מוכר" אבל הוא "בדיוק קנה" והוא לקח את המספר אז אולי הוא יתקשר. בקיצור - די מאכזב...

שבוע אח"כ, הספיק העלם לשכוח מהעניין, והנה מצלצל הטלפון. על הקו - בעל הרכב. "אני מוכר" הוא אומר. "רוצה לקנות?"

רוצה?? רוצה???? על מה חותמים? איפה בודקים? איך אתה רוצה את התשלום? צ'ק בנקאי? מזומן? מטילי זהב??

ניסיון להישמע רגוע. מברר פרטים. יד סביר, ק"מ סביר, שנת 97. נקייה מתאונות ומתוספות או שיפורים. מטופלת - עם הקנייה הושקעו ע"י הבעלים סכומים נכבדים במוסך מורשה. נשמע טוב? נשמע.

קצת חשוד גם.

למה חשוד? כי זה פשוט לא הגיוני. אין מצב שרכב כזה קופץ לך מול העיניים, כולו יפה ונקי, במצב תקין לחלוטין, לא עבר התעללות, והבעלים מסכים למכור לך אותו, ככה סתם. זה פשוט לא קורה.

או שכן?

למחרת כבר נסע הבחור ברכב. ראה טופס בדיקה, בחן אותו מכל זווית. סיכם על מחיר בסיס, בהנחה והרכב אכן מושלם כפי שהוא נראה. (מעל למחירון, אם אתם שואלים, אבל על דבר כזה אין מנוס מלשלם מעל למחירון, דבר כזה פשוט חוטפים).

"אין לחץ" אמר המוכר, ועלם החמודות עוד לא קיבל את הכסף מהביטוח - שהוא לא יכנס ללחץ?

עברו עליו כמה ימי חרדה, וכספי הביטוח הגיעו. מאושר עד הגג מרים הוא טלפון אל המוכר בתקווה וציפייה.

אך הלא יאומן קורה... המוכר... כבר לא מוכר.

"אני אתקשר אליך אם אני ארצה למכור עוד קצת זמן, אני רוצה לקנות ספורטיבית חדשה יותר אבל אין לי מספיק כסף". כך אומר המוכר, ובמחי יד מוחק את חלומו של הצעיר המסוקס (טוב, לא מסוקס במיוחד, וגם לא צריך להגזים עם החלום והכל, אנחנו לא מדברים פה על אי(נ)זו פרארי).

חברים, זוהי נקודת השפל בסיפורינו. המשיך הבחור לחפש בעיתונים ובשאר לוחות המודעות אחר בחירת ליבו, אך לא מצא. התעצב הוא על כי נידון לחיי פרישות ללא רכב, והשלים עם העובדה כי ייאלץ להמשיך לנסוע באוטובוסים או לשנורר את מכוניתה של אימו.

ואז! לילה אחד... חצות. עומד הוא ליפול למיטתו, והנה הטלפון מצלצל.

"אני מפריע?"

"לא, לא אני בכלל לא ישן" (הייתי אומר לך את זה גם אם היית מתקשר ב-4 בבוקר והלכתי לישון לפני שעה)

"יופי, אתה עדיין רוצה את האוטו?"

"למה לא?, מצאתי משהו אחר ת'אמת, אבל הוא יקר לי מדי" (כן כן כן כן כן!!! נראה לך שמצאתי משהו?)

"מעולה, בוא נקבע, ניקח לבדיקה וכולי, ונסגור עניין"

ותוך שלושה ימים היא הייתה אצלי.

כל מה שנותר לי להגיד זה: בזזזזט!!! 800 כ"ס!!!! בזזזזזזזט!!!! HKS!!! בזזזזזט!!(שיט, זה מדבק!)

רוני

נ.ב. אם אני שובר את האוטו הזה, כל אחד ואחד מכם רשאי לבעוט בי, שמעתם? (אני אתחרט שאמרתי את זה, אני יודע...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז בורקסים וכל מיני דברים טובים על חשבונך היום :wink:

פותחים שולחן :?: משקאות ארגנת :?:

או שמכל ההמולה שכחת להשאיר קצת מזומנים לחגיגה :shock:

מזל-טוב

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תהנה ומזל טוב גדול..

יאללה , תספר לנו ותעלה תמונות..

:p

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תתחדש !

אבל זה ממש ממש ממש לא יפה שאתה משאיר את חלקנו כה במתח!

אז על מה מדובר?

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

אני יכול לנחש שאתה משרת בתל השומר, והתרסקת עם הפיז'ו על הסיבוב במחלף בר אילן. יאללה תגיד כבר איזה אוטו רכשת!

אוף טופיק:

מישהו יכול להסביר לי, בכתובת אימייל, הצלחתי לעשות את ה-a אבל איך עושים את העיגול מסביבה?

:puzzled:
פורסם
קטנה, צרפתיה, כסופה וחמימה משנת 97.

מה זה כבר יכול להיות.

סליחה שאני לא בקיא במיוחד בתחום, אך על איזה רכב מדובר?!

פורסם
אני יכול לנחש שאתה משרת בתל השומר, והתרסקת עם הפיז'ו על הסיבוב במחלף בר אילן. יאללה תגיד כבר איזה אוטו רכשת!

אוף טופיק:

מישהו יכול להסביר לי, בכתובת אימייל, הצלחתי לעשות את ה-a אבל איך עושים את העיגול מסביבה?

זה מופיע בכינוי שלך... :roll:

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

שיפט ו-2.

רוני נווווווווווווו

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...