Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפעם לי פרצו לאוטו.. תמונה (ערוך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע, אין דרך להחביא או להעלים, למרות ש....

לפי דעתי יש לי אחלה רעיון לסטארטאפ , אולי קצת מגושם , אולי אחרי כמה שיפורים של אנשים גדולים ממני אשכרה יצליח, המחשבה שלי היא כזו:

אם מישהו יודע מהו כונן הארד דיסק למחשב, זהו כונן עם מפתח שאפשר לחבר אליו הארד דיסק מבלי לפתוח את המחשב לגמרי ולחבר IDE וכו וכו וכו

חשבתי על מערכת בסגנון הזה, שיש מן חלק מסויים שמתחבר לחוטים של המערכת והכל

ובמערכת עצמה יש כמו פינים כאילו שאמורים להיכנס לשם, ושאתה הולך אתה לוקח "קומפלט" את כל המערכת , ושאתה חוזר, אתה שם אותה בחזרה "קומפלט" :)

זה לגבי ההד יוניט .. לגבי סאבים וכו אין לי רעיון, אבל למי שזה שווה (יש אנשים עם יוניט ב 13 אלף שקל גם.. DVD וכו) זה שווה...

מישהו רוצה להשקיע? :)

פעם , לא לפני יותר מידי שנים לפני שהמציאו את ה"פנל הנשלף" היה רדיו טייפ נשלף שזה בדיוק מה שאתה מתאר. :idea:

מצטער להרוס לך את הסטארטאפ :lol:

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
  • תוכן חדש...