רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת באיזה רמה יורד הכוח סוס במנוע במשך השנים? לא מזמן דיברתי עם חבר על זה והתווכחנו כמה כוח סוס יש לאוטו שהוצא מהחברה 105 כ"ס וכיום הוא כ-10 שנים על הכביש. כמה כוח סוס האוטו הזה היום בערך? וכל שנה שעוברת עד כמה היא מורידה בנוסף? חשוב להגיד שהאוטו מטופל כמו שצריך. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת viper05, -
- 2 עוקבים
- 34 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
ראיתי אותו לפני כמה זמן באיילון. אח שלי צילם אותו מרוסק. כמה עולה לתקן רכב של 2.5 מיליון ש"ח?
הודעה אחרונה מאת XENON, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ראיתי סרטונים כמו זה וקראתי באינטרנט על זה ויש את זה ברכב טיגוון השאלה היא כזאת יש לי את הרכב טיגוון , זה אומר שיש לי את זה? ואיפה זה נמצא?,
הודעה אחרונה מאת killer2004, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היום(ו') נערך בסוכנות לקסוס החיפאית אירוע נסיעות מבחן פתוח לכל, שפורסם בעתונות היומית במהלך השבוע. הסתקרנתי - ונזכרתי שבפעם הראשונה בה פגשתי את ה-IS250 (דורקימוביל ), לפני כשנתיים, היא הותירה אותי קר במיוחד. בין הריצות והקניות של יום שישי ואיסוף הילדה מהגן, מצאתי כחצי שעה פנויה. התקבלתי באדיבות ובמאור פנים, מזנון מאפים איכותי קיבל את פניי. הסברתי את לחץ הזמן ורצוני בנסיעת התרשמות קצרה במכונית. הסתפקתי בלימונדה ועד שסיימתי אותה, הניירת כבר היתה מוכנה ונציג סימפטי בשם עמית נקדימון המתין לי עם המפתחות. הסברתי לעמית את סיבת הגעתי - וגם ציינתי שאין בכוונתי להחליף את רכבי כרגע. נכנסנו למכונית, נהגתי לאן שרציתי, איך שרציתי. שוחחנו מעט על תפיסת השירות בלקסוס, על עלויות…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, השאלה בכותרת. ולא מדובר בניידת משטרת תנועה או סיור - ברלינגו עם מספר אדום.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבת שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים דיברנו אני וחבר, על כך שהוא משלם ביטוח חובה וצד ג' בלבד על רכב קטן, ששווה 5K כי לא משתלם לו לשלם ביטוח מקיף ואין לו שום סיבה. השאלה מה בערך ההבדל הבסיסי בין הביטוחים. אם יש לי רק חובה וצד ג', ממה אני לא מוגן? אם אפשר קצת פרטים אני אשמח. תודה מראש. רותם.
הודעה אחרונה מאת Mr. MAG, -
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
לכתבה http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=24¤t_lang=1&id=2344
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי. אני אינה, בת 26. נוהגת בפולקסוואגן גולף. אוהבת את המכונית שלי וקשורה אליה. אני חדשה בפורום. (בד"כ אין לי זמן לזה ורב הזמן אני תכלס חורשת את כבישי הארץ) כרגע בשלבי סיום תואר, עובדת. עכשיו, הסיפור הוא שאני עולה על טיסה לפריז עוד 5 ימים, נוחתת שם ב17 לחודש. קיבלתי חופש לא צפוי מהעבודה והחלטתי על זה ממש בספונטניות (טיסות הרגע האחרון), אז לא הספקתי לתכנן כלום לטיול. עדיין לא השכרתי רכב אבל ממש חשוב לי לצאת מחוץ לעיר ולחרוש קצת כי בפריז כבר הייתי פעמיים בחיי ואני מעדיפה לכוון הפעם לאוויר הצלול של נורמנדי ובריטני. מכיוון שהטיסה יצאה ממש זולה יחסית, יש לי תקציב להשכרת רכב אוטומאטי לשבוע. בכל מקרה השורה התחתונה היא שקיבלתי מהאתר ים המלצות בכל נושא- קניות ב…
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/performance_car/257452/performance_car_of_the_year_2010.html מטווינגו RS ועד SLS, כולל מכוניות שרלוונטיות גם לרחוב המסגר(מגאן RS250, גולף R, פיז'ו RCZ200, הונדה CRZ וכו'), המבחן נערך במסלול אנגלסי(המוכר מפיפת' גיר) ומגובה בקטעי וידאו מעניינים עם מדידות זמני הקפה. מעבר לקטע הוידאו העיקרי והתמציתי, יש לגלול את הדף כלפי מטה ולפתוח את הרשימה שמתחת לכיתוב More Performance Car of the Year 2010 צפייה מהנה. חצי ספוילר: מכונית הנעה קדמית אחת הגיעה למקום הרביעי והמכובד (מאד). אתם בטח משוכנעים במי המדובר
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 2 תגובות
- 901 צפיות
כל הפרטים פה. אם למישהו יש שאלה, הוא מוזמן לכתוב אותה בשרשור ההוא, או לפנות אלי בה"פ.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חמישי שעבר קיבלתי דו"ח חנייה 100 שקלים בראשון לציון, היום, כעבור שבוע בדיוק ניסיתי לשלם את הדו"ח באתר האינטרנט שלהם וגם דרך המענה הקולי הטלפוני - אבל הדו"ח לא מופיע במערכת, האם הפקח שכח ממני? האם אני יכול לישון בשקט?\ רעיונות? נ.ב. לא אני לא הולך לנסוע עד לעיריית ראשון ולהודיע להם חגיגית שאני חייב להם כסף!
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- 4 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום חברים מה זה ESP וEBD ומה הבדלים ? מה יותר טוב ESP או EBD בברכה
הודעה אחרונה מאת glglz, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
האם למישהו מפה יש את הרכב הנ"ל בצבע אפור-כסף, או מכיר מישהו שיש לו רכב כזה? קניתי אותו ביוני 2009, ולאחר כמה חודשים התחלתי לראות נקודות שחורות על הצבע בכל חלקי הרכב. רציתי לברר אם זה פגם שנגרם לעוד רכבים מסוג זה. תודה, סוניה.
הודעה אחרונה מאת sonia40, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שמעתי שניתן לשלוח לגריטה רכב גם משנת 92 .האם זה נכון??
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
תמונות ריגול ראשונות של הדגם העתידי של סיוויק פורסמו ברשת: http://www.carmiddleeast.com/article-1-2079-2012_honda_civic_exposed למראות שהשינויים החיצוניים נראים מנוריים לטעמי המראה הכללי פחות מוצלח (או איך שמציינת הכתבה "קוריאני"). השמועות מדברות על כך שהמנוע ברכב המבחן הינו 1.5 ליטר (ברוכה שבה לקבוצה 2 ז"ל יחד עם הלאנסר והאימפרזה B3). לחיוב אני יכול לציין רק את הבולטות של החלק התחתון של הדלתות וזה מצויון עבור ספיגת פתיחות הדלתות הקדמיות, במיוחד אם מלבישים עליו מגיני דלתות (אולי חשוב בישראל בלבד). אגב, בדגם הנוכחי זו בעיה חמורה, מגיני הדלתות המקוריים לא עוזרים וכאשר מדביקים את הנוספים למלה הדבר נראה מכוער באופן קיצוני. גם בכנף האחורי בקושי רואים את הקישוט ה…
הודעה אחרונה מאת Bar .K, -
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
שלום לכולם, אני חדש ומקווה שתקבלו אותי בברכה... איפה אני יכול למצוא מפירוק את הכיסויי לפנסי ערפל ( המקום איפה שהם צריכים להיות) בפגוש הקדמי של פורד פוקוס 2006? וכמה המחיר בערך?
הודעה אחרונה מאת lapid, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 994 צפיות
לאחר שקניתי ג'נטים לא ממורכזים לוולקסווגן פולו TSI שנת 2010, כרגע, זמנית אני נוסע עם "איזון דינמי" שעשו על הרכב. אני מחפש מקום שמוכר מבחר ג'נטים איכותיים. רצוי באיזור ירושלים אבל אין בעיה גם באיזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת almog12345, -
- 4 תגובות
- 834 צפיות
האם הסיויק 5 דלתות שנת 2008 (הצורה החדשה) מסופקת רק עם מנוע 1800? כי חיפשתי ביד 2 ,ולא ראיתי אפילו אחת עם מנוע 1600.
הודעה אחרונה מאת חגי107, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
הרכב שלי משנת 93, ואני רוצה לגרוט את זה, ויש לזה טסט לכעוד שבוע, וכדי לגרוט את זה אני צריך לקבל הורדה מהכביש מניידת בטיחות, אם נתקלתם בניידת, נא לעדכן פה בבקשה עם מקום מדויק איפה הוא נמצא. אני אשדודי וכמובן שלא אסע עד חיפה בגלל זה, אבל נסיעה של כשעה אני מוכן. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בית המשפט המחוזי בירושלים ביטל את פסק הדין בקשר לינשוף שניתן לפני מחצית שנה. מעתה ועד לערעור שיעשה לבית המשפט העליון אני מניח רף האכיפה הועלה ל 290 מק"ג של אלכוהול לכל ליטר אויר נשוף. מעל זה ייחשב הנושף לשיכור. לכתבה בנושא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969359,00.html לפסק הדין המלא http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/708841.rtf
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 732 צפיות
שלום לכולם. לאור המצב היום של גניבת רכבים-בזמן האחרון שמעתי לא מעט על גניבות, פריצות וכו'. התחלתי לפחד.. אשמח להמלצה/חומר למחשבה לגבי מערכת למיגון הרכב, לפי מה ששמעתי האיתרואנים למינהם לא שווים את הכסף שלוקחים עליהם והם נפרצות בתוך דקות, אם זה בהחלפת מחשב, ניתוק המערכת וכו'. תודה!
הודעה אחרונה מאת djmeir13, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מבצע המכירות המיוחד של צ'מפיון מוטורס, שהתקיים בסוף השבוע האחרון, הניב מכירות נאות ביותר לארבעת המותגים של היבואן. 2727 רכבים נמכרו במסגרת מבצע המכירות, וכ-900 רכבים נוספים יגיעו בקרוב לאוטו-דיל במסגרת עסקאות טרייד-אין שבוצעו במבצע המכירות. 2727 רכבים ב-72 שעות
הודעה אחרונה מאת רוטנברג, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
למה בארה"ב אין מכוניות קטנות ובינוניות דיזל? הרי היתרון שלהן מובהק ! וגם מסחריות? למה להעדיף לקנות פורד E350 בעל מנוע V8 בולע דלק מאשר טרנזיט עם מנוע 2.4 ? או לקנות פורד קונקט 2 ליטר בנזין? וגם אין למכירה ג'יפ רנגלר דיזל,באירופה הוא נמכר עם מנוע דיזל 2.8 טורבו וגיר אוטומטי 5 הילוכים (כמו סופה 3) בניגוד ל4 הילוכים בבנזין. מאד מעניין אותי לדעת.
הודעה אחרונה מאת AlexN, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
התקשרתי לשני אנשים, אחד דיבר על 1000 שקל לשתי מכוניות (קטנות-בינוניות) והשני על 1500. יש למישהו מושג אם אפשר להשיג יותר? אין לי מושג מה מחירי השוק. תודה רוני
הודעה אחרונה מאת cielo97, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, רציתי לברר מספר פרטים לפני רכישה אפשרית. 1. האם החברה שמייצרת את חיישני החניה LPP חיה וקיימת? שמעתי שמועות לא מבוססות על זה שהיא נסגרה.. 2. האם החיישנים האלה ניתנים לעדכון עצמאי? 3. האם ידוע כבר אם הם יודעים לעזור בחניה מול הקירות החדשים שצפויים למיטב הבנתי להיכנס לשימוש בקרוב? 4. איך המחירים שלהם בארץ? האם משתלם יותר להזמין מחו"ל ורק לבצע את ההתקנה בארץ או שהמחירים בסדר וחבל על הטירחה? תודה
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
השאלה שלי אם זה בכוונה או שזה פשוט יוצא ככה? ואיזה רכב נותן את היחס הכי טוב (והכי גרוע) בין כוח סוס למחיר?
הודעה אחרונה מאת TheOne23, -
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אנשי הפורום היקרים, קראתי כתבה באתר על ה200C החדשה של קרייזלר והיה משהו שלא הבנתי. אשמח לעזרה. רשמו כי לרכב יש בין היתר HVAC outlet משופץ. מה זה בעצם HVAC? מקווה שהשאלה רלוונטית לפורום.פשוט לא ידעתי איפה למקם את השאלה. בתודה מראש הילה
הודעה אחרונה מאת הילה ר, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ברשת וחוץ ממבחן בזק של 90 שניות של autocar הבריטי לא מצאתי משהו באמת מעניין. באירופה הבנתי השיווק מתחיל ממש עכשיו. השאלה היא האם מישהו יודע מה הכיוון פה בארצנו הקטנה? מתי מגיע? וכל פרט אחר יתקבל בברכה. זה המבחן אגב אם מישהו מעוניין. תודות לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת evgest, -
-
רציתי לפתוח שרשור על נושא שלי אישית מאוד מפריע. אני בטוח שרבים מכם שמעו על מותו של הצעיר ליאור שריקי, אשר נהרג כאשר הרכב בו נסע שופד ע"י מעקה בטיחות. פשפשתי בכמה אתרים על מכוניות ובכל אחד מהם הייתה כתבה בעניין ולפני כמה דקות, כשנכנסתי לאתר של אוטו ראיתי סקר, השואל מי אחראי למותו של הנער. אני אשקר אם אגיד שלא הופתעתי מכך שהרוב חושבים כי האחראי למותו הוא הנהג הצעיר בן ה-17.5 ורק הוא בלבד. אני חייב למחות על כך, הנהג אוליי אשם בתאונה (ללא כל צל של ספק), אבל במותו של ליאור שריקי אשם אותו אדם שהחליט לשים מעקה בטיחות זול, שבמקום לעצור את האוטו (ע"י פיזור האנרגייה בכך שהמעקה היה מתפרק, מתכווץ, ומה לא), שיפד אותו. ולמה לשים מעקה כזה דבילי, כי הוא זול יותר. אני באמת מבק…
הודעה אחרונה מאת Balakai, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קרייזלר שיחררה אמש פרטים ראשונים וכמה תמונות של הקרייזלר 200, שתחליף את הסברינג הנוכחית. ה-200 מבוססת על הפלטפורמה של הסברינג, אבל בקרייזלר מבטיחים שלא מדובר בעוד מתיחת פנים קלה. לחדשה המלאה אודות קרייזלר 200
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 261 אורחים (הצג רשימה מלאה)