רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ציטוט מפורום אופנועים פול-גז: וכמובן - הסרטון (האקשן מתחיל מדקה 4:25) http://www.youtube.com/watch?v=LnVUQYBVjF4 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מכיון שאני בטוח שכולנו נתקלנו במצבים האלו - באותם אנשים מבוגרים שמזמן היו צריכים להחזיר בעצמם את הרישיון - שעוברים נתיב מבלי להסתכל, שנכנסים בך בחניה, שנתקעים במראה שלך, שנוהגים על 70 קמ"ש בנתיב השמאלי. אני לא פעם הופתעתי ע"י נהג מבוגר שהחליט לדדות (ממש כך) 2 נתיבים שמאלה תוך כדי שאני נמצא באחד מהם, ועובר לשני כדי לא להפגע ממנו, מיותר לציין שכששאלתי למה הוא עשה את זה, הוא אמר שאין לו מושג וחצי מושג על מה…
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר את הפרוצדורה של השמאי אחרי תאונת דרכים? אני צריך את הקריטריונים, הרכב הוא אלמרה שנת 2003, צד ימני קדמי (כנף, מכסה מנוע וכו') נמעכו לגמרי ונכנסו פנימה, כרית אוויר נפתחה. האם זה נכון שאומרים שכשכרית אוויר נפתחת הרכב הוא טוטאל לוס? או שאי אפשר להסתמך על השמועות הללו קצת רקע: הרכב נפגע בצד הימני שלו ע"י רכב אחר ששיפשף אותו ושלח את האלמרה אל מעבר לאי תנועה מבטון לנתיב הנגדי ושם משאית שהגיעה בנתיב שלה, פגעה ברכב בצידו הימני קדמי ופשוט מחקה את איזור הכנף עד לתוך אמצע תא המנוע (המנוע המשיך לעבוד לאחר התאונה עד להוצאת המפתח מהסוויץ'). שתיהיה לי ההזדמנות אני יעלה תמונות
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, רציתי לדעת אם למישהו יש מושג מתי אמורים להגיע דגמי 2011 של סוזוקי סוויפט ופורד פיאסטה. תודה
הודעה אחרונה מאת whe, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.uncrate.com/men/cars/sedans/hyundai-equus/ אז לא בדיוק היונדאי שאתה מכירים, וזה לא בדיוק משהו שאפשר לקנות בארץ ... אבל היי ! הספר רכב מגיע מותקן מראש על אייפד
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
באמת שאם זה לא מספיק אז הם הואילו לגנוב את הפקקים של כל הונטילים. מה עלות של הנזק הזה?, מה כדאי פירוק או אי ביי?. באמת שכואב לי כ"כ, יש אזעקות שמצפצפות ברגע שנוגעים באוטו? מזל שלא גנבו את הספויילר של ZR .
הודעה אחרונה מאת punz, -
GPS למערכת ברכב
מאת rbh3- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי דודג' נייטרו עם מערכת המולטימדיה של דודג'-ג'יפ-קרייזלר אני קיבלתי את האוטו עם מערכת הgps של איתורן מערכת מזוויעה שכל הזמן נתקעת ואינה מדוייקת בעליל! רציתי לשים את המערכת igo. הצלחתי להוריד אייגו פרימו אירופאי שמתאים ועובד אבל עושה בעיות עם המפות של הארץ. יש לי ברכב השני שלי igo 8.3.4 שהוא נוח מאוד ועובד מעולה אבל כשהעברתי את הכרטיס לדודג זה רשם לי שאין רשיון מישהו יודע או יכול להביא לי תוכנת אייגו שתעבוד לי על המערכת? יש לי סלוט לכרטיס זיכרון ומערכת הפעלה wince 5.0 זאת המערכת: http://www.autogadget.eu/DODGE/Dodge-Magnum-Integrative-Multimedia-GPS/-DVD/-TV/-USB/-BT.html?pop=0 תודה רבה לכל עוזר! נ.ב אני חושב שהנושא מתאים י…
הודעה אחרונה מאת rbh3, -
- 4 תגובות
- 954 צפיות
ערב טוב .יש לי פוקוס שנת 2006 .הבעיה מתחילה שליושבים מאחורה חשוך אין תאורה בכלל לפעמים נופל מוצץ של ילד סיוט לחפש .מה אתם מצעים לעשות
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה אתם אומרים? יש הרי איזופיקס... מה עדיף? יש המלצות לחברות... כדאי ישר כיסא בטיחות או גם סלקל בהתחלה?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כתבה מNANA10 http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=755021
הודעה אחרונה מאת ד"ר פוליצ'וק, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מאחר שקיבלתי את הרכב ללא ספר רכב, יש לי מספר שאלות. כנראה שתוך כדי נסיעה יתעוררו שאלות נוספות. מדובר בדגם PK או PACK שנת 2007 בנפח 2 ליטר. האם המראה הימנית אמורה לשנות את כיוונה כלפי מטה לאחר שילוב להילוך אחורי? האם חיישן הגשם אמור לסגור את חלונות הרכב? במצב ספורט, האם משתנה שיכוך בולמי הזעזועים? אשמח לשמוע על תוספות נוספות שיש ברכב הנ"ל שהופכות את הנהיגה למפנקת יותר. תודה, איזי
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
- 0 תגובות
- 624 צפיות
שלום לכולם, חזרתי עכשיו מארה"ב עם V1, ואני מנסה לכייל אותו לארץ, קראתי את המדריכים ובשלב הראשון בו בודקים את גרסת התוכנה כתוב לי 2.909 המדריך שקראתי מדבר על גרסה 3.872 מה אני יכול לעשות? תודה,
הודעה אחרונה מאת maximlevy, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חשבתם שמופז היה שר התחבורע? ככה נוהג לו מדי יום שר התחבורה הרוסי:
הודעה אחרונה מאת murdock, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אני שואל בשביל חבר... שלום, השאלה הנשאלת היא כזאת: בעקבות ויכוח עם אדם אשר פגעתי ברכבו, האם שמאי ביטוח, יאשר להחליף פנס אשר נשרט קלות ? הפגיעה היא כזאת: 2 שריטות קטנות בכנף ימין קדימה, שהמשיכו קלות על הפנס, בפינה שלו, אין הפרעה לפיזור האור מהפנס או משהו כזה, והשריטות לא בולטות לעין. האם שמאי יאשר החלפה של הפנס ? או רק פחחות ? תודה.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם. בבעלותי קליאו ספורט שנת 2001 ולפי הוראות יצרן צריך למלא 98. עברתי מירושלים לחדרה ואני מחפש תחנה עם תחלופה של דלק 98, כלומר שלא רק אני אמלא שם 98. אם יש מישהוא שיודע אשמח למידע. כמובן שאם מחיר הדלק גם יהיה זול זה גם יועיל אבל בעיקר חשוב לי לדעת שהדלק לא עומד שנים בתחנה. תודה.
הודעה אחרונה מאת T_A, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רחוב גלגלי הפלדה, הרצליה פיתוח. היום בצהריים. חיפשתי חניה במשך דקות ארוכות, בזמן החיפוש חלפתי על פני הנבלה חסרת הבושה הזו. לא רק שהוא חונה קילומטר מהמדרכה, אלא גם תופס שתי חניות, ברחוב בו החניה לא מאוד נפוצה. בנוסף האטה משמעותית נרשמה באזורו, כיוון שלשמאלי נסע אוטובוס שהיה חייב לסטות לי לתוך הנתיב. התמונה צולמה בערך 10 דק' לאחר שחלפתי על פניו ברכב, כשחזרתי למקום לאחר שחניתי, כך שהבחור/ה עמד/ה שם לא מעט זמן. חיכיתי חמש דקות עד שהייתי צריך כבר ללכת, חיפשתי ושאלתי קצת מסביב, אף אחד לא הזדהה כבעלים. מה יהיה עם מלכי העולם האלה?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כמה כל הביטוחים לנהג חדש+צעיר יעלו לי על סוזוקי אלטו 2010 ידנית? פחות יותר (נפח מנוע 1000) תודה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 1 תגובות
- 654 צפיות
שלום לכולם. בבעלותי מאזדה לאנטיס 323 LX מודל 2004 (בעלות קודמת - ליסינג) רציתי לדעת איפה ניתן לברר מה היה המחיר שלה בסוף 2009? תודה, יונתן
הודעה אחרונה מאת STANG, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש חלק כלשהו לניסאן מקסימה 2003. מצאתי באיביי בארה"ב, שם שווק דגם המעוצב חיצונית באופן שונה, ופנימית דומה. כיצד ניתן לדעת באילו עוד מדינות שווק הדגם ששווק בארץ? תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
בא לי שיהיה כמו בCBR שלי אפשרי לעשות כזה דבר? פיאט פונטו אבו 2010
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מחפש נואשות כבר מספר חודשים צמיגים במידה 235/55/16 ספורטיביים(לא ממש חשוב הפירמה) עבור רכבי אך לצערי ללא הצלחה,פניתי לאנשים עם רשיונות ייבוא ,אך גם הם סרבו להביא צמיגים לארץ, גם בעליי פאנצריות רבות מסרבים בתוקף להתעסק עם ייבוא מיוחד ,הרכב כרגע במצב שאיני יכול לגשת לטסט והוא מושבט בשל כך אני ממש במצב נואש ואיני יודע למי עוד לפנות ע"מ שיסייע לי בעניין אני מעוניין שמישהו בעל ניסיון יעשה את ההזמנה עבורי מארה"ב ואני אתן לו את כל הסכום במזומן מראש ,יש פה מישהו כזה שמוכן לעזור ולהרים את הכפפה? אשמח מאוד לתגובות בפרטי ואפילו רצוי מאוד בנייד בשל דחיפות העניין יוסי-0508955523 תודה רבה מראש והמשך יום נפלא
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3972887,00.html עד שמציעים משהו הגיוני במדינה הזאת, ישר מתנגדים לזה? טוב נו, אי אפשר לעשות הכל במכה אחת. יש מכמונות מהירות להציב, ותיקון לחוק האזרחות להעביר. שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת TDean, -
-
מהירות רכב ע"פ GPS 1 2
מאת danib3- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב על הבדל בין מהירות שמוצגת ב(GPS (MIO MOOVלבין מה שספידומטר מראה לי. ההפרש הוא 5-10 קמ"ש. מי מהם יותר מדויק?
הודעה אחרונה מאת benjah, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מפקד משטרת התנועה ואחד המשיבים לעתירתי לבג"ץ נגד מצלמות המהירות, ניצב אבי בן-חמו, פורש מהמשטרה ומקבל תפקיד אחר בשירות הציבורי: מנהל הרשות להגנת עדים. במקום אחריות על 7 מיליון אזרחים, יהיה השקרן אחראי על בטחונם של שבעה... כזכור, בעתירה נטען שבן-חמו לא נרתע מלשקר למחוקק כדי לקבל אישור להצבת המצלמות. סעיף 4.5 לעתירה: "אפשר גם לתמוה בקול גדול, מה היה המניע האמיתי של המשיב בן-חמו בהציגו מצג שווא בפני המחוקק, כדי לקבל את ברכת הדרך שלו לפרויקט מצלמות המהירות. בתשובה לשאלת היו"ר, מדוע לא עדיף להשתמש במצלמות רמזור ולא במצלמות מהירות, השיב בן-חמו: 'אני אומר לך שלדעתי המהירות מהווה 60% מהתאונות'... "גם אם לעותרים לא ברור מדוע, כשנשאל המשיב לגבי נתון סטטיסטי מדעי, הוא אינו…
הודעה אחרונה מאת amir74, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 823 צפיות
http://www.liebherr.com/AT/en-GB/products_at.wfw/id-8607-0/measure-metric הערכה?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ערב טוב. ברשותי ניסאן סאני שנת 94 נפח 1.6 גימור SLXI, הגיע לי אתמול חידוש רישון רכב בסכום של 1143 ש"ח. איך יכול להיות שסופר לאנסר בעל אותו נפח עם אותו שנתון וגימור זהה משלם רק 800 ומשהו ש"ח? כמו כן גם הבלאנו. לאבא שלי יש פורד פוקוס 2004 1.6 והוא משלם פחות ממני, 1090 ש"ח. על מה נמדד המחיר? תודה.
הודעה אחרונה מאת EYAL-Y, -
-
כל פעם כמעט שאני יוצא לנסיעה,בשעה שהיא לא 2 בלילה אני נתקל ברכבים שגונבים זכות קדימה באופן שגורם לי לבלום,רכבים שאינם מאותתים בכנסיה לנתיב שלך בעודם נוסעים 10-20 קמ"ש פחות ממך,רכבים פורצים לכיכר וכו. ותמיד חשבתי לעצמי,מעניין מה היה קורה לו לא הייתי נהג ערני,והאינסטקטים שלי היו פחות חדים,בטוח הייתי נכנס במישהו, ולא פעם כנראה. אז חשבתי לעצמי אולי במקום להיות תמיד על knife edge,לנסות לחזות מתי הדביל יגלוש (לא יעבור נתיב) אלא יגלוש לנתיב שלך באופן אקראי,אולי פשוט לא לבלום,פשוט להכנס בו. הוא בטוח יתחיל לשמור על הנתיב שלו ועל הריכוז בכביש המהיר. אולי בפעם הבאה שאיזו עלמה עם ג'יפ שעסוקה בסלולארי תחתוך אותי בכיכר,אני לא יעשה לה "נונונו" עם האצבע אלא פשוט אתן לרכב שלי לה…
הודעה אחרונה מאת eldad5156, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הזמנתי אחת ואני מאד מתלבט בנוגע לצבע של הרכב. ללבן יש התרון של פרקטיות על פני השחור (כולל הקטע של הריפודים הכהים מול בהירים). אשמח אם מישהו יגיד לי איפה ניתן לראות אחת (דור 6) או אפילו להביא לי כמה תמונות זה גם יעזור תודה רבה לכם
הודעה אחרונה מאת mariz, -
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
והפעם,הערב בחדשות ערוץ 10,דווח,שיש פגם מהותי בקביעת תוצאות הינשוף,שבעטיו,יכול עו"ד לטעון,כי הראיות הן ברמה של "עדות שמיעה" ולא מעבר לכך והוא מבקש מבית המשפט להתייחס אליהן ככאלו. לפי הכתבה ששודרה,שני שופטים כבר נמנעו מהרשעת נהגים בשני מקרים:אחד עם 344 מ"ג ואחד עם 765 מ"ג. הפגם המהותי- הבלון,שהוא החלק הקובע במדידה,אינו מיוצר בארץ והתגלו בו אי דיוקים. השוטר-רק מעתיק את הנתונים שהתקבלו בבלון ואף טען במקרה אחד בכתבה,כי הוא אינו יכול לדעת אם הנתונים נכונים או לא. לפי הדיווח בחדשות 10,לגבי נהגים שהורשעו -אין מה לעשות אך לגבי נהגים,שתיק על נהגיה בשכרות רובץ לפתחם -יש בהחלט סיכוי טוב לצאת מהעניין.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ידוע שכל אחד רוצה מכונית יד שנייה מרופא או מקסימום מפנסיונר. כולם מחפשים להוריד את מספר ידיים שעבר הרכב. אך האם באמת מספר ידיים נמוך או לחילופין מספר רב של שנות אחזקה ברכב מעידים על טיבו. מסתבר שלא. יצא לי לראות רכב לא מזמן. נתוני הפתיחה היו מרשימים למדי: יד 2 , בעלות פרטית, הרכב אצל הבעלים הנוכחי מ1997 והובא בייבוא אישי 3 שנים קודם לכן. too good to be true . כבר בבדיקה ראשונית האוטו לא היה במצב משביע רצון: חלקי חשמל לא עבדו, רעש חזק בזמן בלימה, נורות שרופות וכו'. מה שכן - פנים הרכב היה די שמור. גם בבדיקה מעמיקה יותר התגלו סימני הזנחה - פילטר אוויר היה שחור וסתום, כמעט כל הפלאגים היו מייצרנים שונים (), תפוח הגה שבור ועוד. אני מזכיר לכם ,הבן אדם החזיק ברכב הנ"ל 13 שנים!!…
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- 1 תגובות
- 962 צפיות
בוקר טוב לאחר מספר ימים שהרכב היה ויצא ושוב היה ושוב יצא ממוסך מאזדה- פורד מורשה, עדין לא "איתרו את כל הבעיות" ואומרים לי "יכול להיות שככה זה צריך להיות" (כאילו הרכב שלי שפן ניסויים ולהם אין מושג)?! הם לא אמורים לעבור קורסים על רכבים?_להכיר אותם?_לדעת?_לשאול את המרכזי? בכל אופן חלק מהבעיות אולי נפתרו_(2 מתוך9ׂ)_ורוב הבעיות לא סודרו וחלקם נהיו יותר קשות. אחד מהימים דיברתי עם אחד "מהמנהלי עבודה" שאני משאר שהוא עשה קורס אחד או שתיים בחיים שלו והוא חושב שהוא מבין גדול במאזדה ובמכוניות. כי כל שאלה שאני אומר לו הוא עונה לי "מה משעמם לך? או ככה זה צריך להיות!" שבספר רכב רשום אחרת ! כמעט הגענו לסיטואציה של מכות בגללו שהוא אומר לי מול אנשים "קח את הרכב ולך ד…
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נהג מירוצים ותיק
- NAPOLEON
- לירון .ה.
- Matanb1998
- guy.a
- falou
- מכוניתמוגו
- Night Driver
- פאר האורה
- yoni162
- mh53
- om2