Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציטוט מפורום אופנועים פול-גז:

היום אחה"צ עצרתי לתדלק בתחנת דלק רמת אביב על דרך נמיר,עמדתי ליד המשאבה שקרובה ליציאה מתחנת הדלק,אופנוע כבוי אני יושב עליו,מרחק שתי משאבות מאחורי עומדת זקנה בת 80 (באמת בת 80) היא סיימה לתדלק ותקשיבו טוב...פתאום היא פשוט לחצה פול גז,נכנסה בי מאחורה העיפה אותי על רכב שעמד מולי שבדיוק יצא ממילוי אויר,היא,אחרי שפגעה בי,המשיכה ברייס ונכנסה במשאבת אויר כשהיא עדיין לוחצת על הדוושה מכל הלב.

וכמובן - הסרטון (האקשן מתחיל מדקה 4:25)

http://www.youtube.com/watch?v=LnVUQYBVjF4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מכיון שאני בטוח שכולנו נתקלנו במצבים האלו - באותם אנשים מבוגרים שמזמן היו צריכים להחזיר בעצמם את הרישיון - שעוברים נתיב מבלי להסתכל, שנכנסים בך בחניה, שנתקעים במראה שלך, שנוהגים על 70 קמ"ש בנתיב השמאלי.

אני לא פעם הופתעתי ע"י נהג מבוגר שהחליט לדדות (ממש כך) 2 נתיבים שמאלה תוך כדי שאני נמצא באחד מהם, ועובר לשני כדי לא להפגע ממנו, מיותר לציין שכששאלתי למה הוא עשה את זה, הוא אמר שאין לו מושג וחצי מושג על מה אני מבלבל את המוח.

מה דעתכם בנושא הגבלות כלשהם, אולי לא להחזיר לגמרי את הרישיון, אבל לכל הפחות הגבלה לשעות נהיגה של אור יום, ואולי גם בדיקת עיניים אחת לשנה החל מגיל 65 ?

פורסם

זה המצב היום -

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=792:mivzak-bdikot-refueyot&catid=48:m-misrad-rishui-c&Itemid=68

מה שאתה מתאר, אני יכול להביא לדוגמה נהגים מתחת לגיל 30.

הדוגמאות הן לא "נגזרות גיל".

נקודה אחרונה...

בכור השטן יצטרך לגרור אותי ואני אנסה להוציא לו את העיניים קודם לפני שאוותר על רשיון הנהיגה שלי בגלל איזה ילד שיבוא ויגיד לי "סבאלה, הגיע הזמן שתעבור לגור בבית אבות עם פיליפינית חמודה שתעשה לך נעים בגב".

אם תהיה סיבה רפואית, זה כבר מצב אחר.

עכשיו צריך לבדוק את ההסטוריה של אותה זקנה, אם זו פעם ראשונה או שיש לה הסטוריה של להכנס בכלי רכב עומדים בתחנות דלק.

פורסם

אני יכול להפגיש אותך עם נהגים בני 85-90 שנה ואף יותר הנוהגים בצורה בטוחה לחלוטין, ועם בני 40-50 מסוכנים, שלא לדבר על ילדים בני 18-25 פרועים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Goddamn. אדם שאדם שגרם לתאונה שכזאת לא היה אמור לנהוג מלכתחילה.

מעניין אם יש מדינה כלשהי שמקיימת מבחנים שנתיים לכשירות לנהיגה (מגיל מסויים, או בכל גיל - סה"כ יש אנשים בני 30 שלא אמורים להיות על הכביש).

• תוכן חדש...