Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שאם זה לא מספיק אז הם הואילו לגנוב את הפקקים של כל הונטילים.

מה עלות של הנזק הזה?, מה כדאי פירוק או אי ביי?.

באמת שכואב לי כ"כ, יש אזעקות שמצפצפות ברגע שנוגעים באוטו?

מזל שלא גנבו את הספויילר של ZR .

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מעצבן מאד, ובגלל דברים כאלה אני התחלתי לחשוב על התקנת מצלמת אבטחה ברכב.

מצד שני - כדאי לזכור שאוטו זה באמת רק חתיכת פח. את הפקקים של הוונטילים תקבל חינם או בכמה שקלים אצל כל פאנצ'רמאכר. כדאי להשלים אותם כי לכלוך חול ואבק עלולים לפגום בפעולת הוונטילים. מגב אחורי, קצת יותר יקר אבל בטח לא יותר מכמה מאות שקלים, וכנ"ל תיקון השריטות.

נראה שאיכפת לך מהאוטו אז אני הייתי משקיע את הכמה מאות שקלים האלה, שם את העניין מאחורי, ושמח שדברים כאלה בכל זאת קורים רק "פעם ב" ולא כל יום.

פורסם

לא להתעצבן, זה לא יועיל, את המעשה כבר עשו.

גם לי עקרו מגב אחורי וגנבו את הונטילים הכסופים שרכשתי בכמה שקלים.

למחרת ביקרתי בפנצ'ריה קיבלתי ונטילים שחורים בחינם, את המגב לא היה ניתן להחזיר למקום מכיוון שכל הפלסטיקה של התופסן שברו ולכן רכשתי אחד חדש.

בקשר לשריטה תנסה לנקום עם ווקס במידה והיא אינה עמוקה היא תעלם.

אני משערת שאלו "ילדים משועממים" כן גם אנחנו היינו ילדים משועממים אבל לא עקרנו מראות מגבים וכ'ו, יש כאלו שמקבלים חינוך ויודעים לשמור על הרכוש של הזולת, ויש חוליגנים שהחינוך אצלם לוקה בחסר, ואת התוצאה שלו אנחנו רואים ברחובות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קרה לי מקרה זהה לשלך שגנבו לי את כל הזרוע של המגב האחורי .

האוטו פיאט בראבו 98-קנית במרכז לחלפים בבתים ב-70 שקל זרוע שמגיע כבר עם הגומי והכל.

ופקקים לונטיל כל פנצ'ריה תביא לך בחינם לא מאמין שיש מישהו שיקח כסף על זה.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

מצטער לשמוע ,

נראה לי שלא חסרות 200 לפירוק ולדעתי תמצא בלי בעייה ובגרושים את המגב האחורי .

לא נראה לי שכדאי לערב את אי בי .

בהצלחה .

פורסם

טוב אז היום נוספה לזה ביצה על המכסה מנוע. מה עושים איך מסירים את הביצה שהתיבשה כי עם הג'ילדה זה בלתי אפשרי.

להתלונן במשטרה יכול להיות שישנה את המצב?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני באמת מצטער בשבילך, אבל מהניסיון שלי במקרה של ביצה - אם לא תפסת את זה וניקית ממש ברגע שזה קרה - זה לא יורד. זה אוכל את הברק של הצבע ונשאר כתם עמום-מט טבוע בצבע.

יש מצב שפוליש-ווקס יעזור, ואולי תהיה חייב לצבוע מחדש - את זה לא בדקתי, אבל בכל מקרה הייתי ממליץ לך להתמקד כרגע במיגור מקור הבעיה כי בקצב הזה תהיה לך עוד כמה חודשים גרוטאה על 4 גלגלים ולא אוטו.

תמיד אפשר לנסות משטרה אבל כמו שאני מכיר אותם - אין מצב שהם יעזרו במקרה כזה. תנסה להבין מי עושה את זה ואז אולי יש סיכוי להפחיד אותו עם משטרה.

פורסם

כנראה שיום ראשון אני אלך להתלונן במשטרה על גרימת נזק.

אגב נראה לי שהאדם הזה שמבצע את המעשים גר בבניין שמתחתיו חונה האוטו שלי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

פעם בחכמתי שרטתי את הכנף אחרי שגרדתי עמוד בניין (שעמד במקום הלא נכון 8)), שריטה + פח שהתעקם.

כל השריטה הייתה באורך 20 ס"מ. הלכתי לפחח מעולה (יש הרבה), שילמתי 750 !!! ש"ח (לפני 3 שנים) והשריטה נעלמה כלא הייתה. חוץ ממנו וממכון בדיקה אף אחד לא היה יכול לומר לך שהייתה שם מכה. (אפילו הבדל בגוון לא היה, מדובר על רכב בן 5).

הוא לא צבע את כל הכנף, אלא עבד רק על החלק של השריטה.

יש כל מיני רמות של תיקוני פחחות, היום עושים את זה כזה מכוער שאתה רואה את הצבע כמו קליפת תפוז.

בקיצור הוציא את הרכב כמו חדש. הכל פונקציה של כמה אתה מוכן לשלם כדי להחזיר את הרכב למצב מקורי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...