רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 862 צפיות
שבוע טוב לכולם, רציתי לדעת היכן אוכל לרכוש טאסה מקורית לסיאט איביזה החדשה מדגם סטיילנס? מישהו יודע את טווח המחירים? ניתן לרכוש אחת או רביעייה בלבד? תודה מראש ושוב שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 775 צפיות
אז ככה, תאורתית הרכב יהיה כשיר לגריטה רק כאשר יגיע הטסט הבא (פברואר 2011). האם אני חייב לעשות טסט לשנה נוספת על מנת לגרוט את הרכב? או שאני יוכל לגשת ביום האחרון לטסט ולגרוט את הרכב כל עוד האגרה בתוקף? תודה רבה והמשך ערב טוב.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
היום נתתי עדות בבית משפט לתעבורה, על תאונת דרכים שהתרחשה לפני מספר חודשים שהייתי עד לה. לפני שמסרתי את העדות, היו מספר דיונים נוספים על דוחות תנועה שונים/הזמנות לדין/תאונות אחרות. הייתי בכמה דיונים בחיים שלי, אבל היום זה היה השיא. מרגע לרגע לא האמנתי למשמע אוזניי - עד לאיזו רמה נמוכה יכולים לרדת עורכי הדין המתעסקים בתחום שבו הם אמורים להיות בקיאים באופן מושלם. היה דיון על אירוע של תאונת דרכים שנגרמה כתוצאה מאי ציות לתמרור ב-37 (תמרור עצור) אשר היה מוצב בצד ימין של הדרך, והנהגת (הנאשמת) נסעה ישר ופגעה ברכב שלו הייתה צריכה לתת זכות קדימה. הנאשמת הנואשת שהייתה נוכחת באולם הסתייעה בעורך הדין שאני בטוח ששילמה לו כסף רב. לאחר שבוחן התנועה מסר את עדותו, הגיע תורו של עורך הד…
הודעה אחרונה מאת יבין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
באדיבות YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973839,00.html
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
יכול מאוד לעזור לי חוברת יצרן (או "חוברת הדרכה לשימוש ברכב") של אודי 80 שנת 94. אם יש אפשרות אולי למצוא את זה בקובץ PDF באינטרנט או אולי למצוא גם חוברת שאולי למשהו יש אותה ולא צריך... var geo_Partner = 'ae042b21-2200-47bf-81e2-c665147e7bc7'; var geo_isCG = true;
הודעה אחרונה מאת griffe, -
- 0 תגובות
- 711 צפיות
כתורת. תודה
הודעה אחרונה מאת greasemonkey, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
בלי הרבה דיבורים. תהינו. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 66 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום חברים נתקלתי בכמה מודעות ושלטי ענק על חזרתה מחדש של הלאנצ'יה דלתא האגדית המודעות והקרזות אמתיות? על מה בדיוק דורשים לא פחות מ-170.000 שקלים? אחת המכוניות המכוערות שיצאו וזה עדיין לאנצ'יה אחת מהחברות הקורסות ב-30 השנים שעברו מה מביא אותם למצב שהם מרשים לעצמם לדרוש סכום מופקע כזה על חברה שכבר שנים לא מכרה מכוניות? תמורת כ-130,000 שקלים אני יכול לקנות מאזדה 3 חדשה עם מנוע 2.0 ליטר עם כול התוספות אפשר לדעת למה הם חושבים שהם יכולים להיות מתחרים עם מחיר התחלתי כולכך גבוהה? תודה לכולם ויום טוב!!!!!
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- 9 תגובות
- 874 צפיות
כמה כסף הם מביאים על רכב שנת 93? הלך לי ברכב הרצועת טיימינג ויש טסט ל10 חודשים מה אתם ההיתם עושים?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
פריז 2010
מאת gabyglazer- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
להלן מספר טעימות מתערוכת פריז האחרונה
הודעה אחרונה מאת shaulek2, -
- 1 תגובות
- 821 צפיות
שאלה למי שיודע (בוודאות) - האם אפשר לשלוח מישהו שיפקיד עבורך את רישיון הנהיגה בבית המשפט? תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת eaeaea, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
ב-*5678 טוענים בתוקף שבעל הרכב חייב להופיע בעצמו. במקרה הזה בעל הרכב הוא בן 98 ולכן המטרה היא לא להוציא אותו מבית האבות ואל משרד הרישוי. אולי יש למישהו פתרון אחר? תודה רוני
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. קודם כל מצטער אם פתחתי את הנושא בפורום הלא נכון. אשמח אם המנהלים יעבירו את הנושא למקום המתאים במידה וטעיתי. ועכשיו לשאלה, ידידה שלי רוצה לעשות הפתעה לחבר שלה ליום הולדת, קורס נהיגה מתקדמת כלשהי (לי אין מושג בתחום אז העדפתי לשאול פה). מה שהיא רוצה זה שבסך הכל, חבר שלה יהנה כמה שיותר בקורס. לפי דבריה חבר שלה נוהג קצת יותר מדי מהר, והוא נהנה מנהיגה מהירה, כמו רוב חברי הפורום פה אני מניח. אז רציתי לשאול אתכם, על איזה קורס אתם ממליצים? הקורס הכי מהנה (לא קורס שלומדים איך להחזיק את ההגה ואיך לאותת). קורס אמיתי, שיהנה מכל רגע. מה העלויות של קורס כזה ואיפה אפשר לעשות אותו? תודה רבה לכולם !
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני פונה לכל בעלי הרכב מסוג ניסן אלמרה שהופיע אצלם כתמי צבע שלא יורדים גם לאחר פוליש, ייתכן ונדחתם ע"י השירות, כאן אני נכנס לתמונה ואייצג אתכם בבית המשפט. אין צורך בתשלום כלל, לאחר המשפט תוכל לקבל פיצוי שיפויי על הנזק שנגרם לך. אם את\ה עונה לקריטריונים הנ"ל צרי\צור קשר עימי למייל [email protected] בברכה, משה נ.ב אני לא עורך דין אני נפגעתי כמוכם.
הודעה אחרונה מאת m_efrati, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בקשר לצורת נהיגה שפוגעת באוטו. 1. נסיעה ברכב אוטומט ושימוש בהילוכי הכוח (S L) ע"מ להעביר הילוכים. אמרו לי שזה שהרבה העברות בין הילוכים אלו גורמת לבלאי והורסת את הגיר. זה נכון או שאין בעיה לנסוע ולהשתמש בהילוכים אלו? (מנסה כמה שיותר להרגיש ידני ) 2. נסיעה בטורים גבוהים/קיקים. נסיעה על טורים גבוהים לעיתים תכופות הורסת את המנוע? או שזה בלאי רגיל כמו כל דבר? 3. LC - החזקת הברקס ולחיצה על הגז עד לאיזור ה-4000 סל"ד ושחרור הברקס? (בהילוך L כמובן). נזק גדול לברקסים ולגיר או גם כן בלאי רגיל? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת jozepe11, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בעוד מספר ימים , אם הכל ילך כהלכה אנחנו (אני והמשפחה) בגרמניה. כיאה לשנים קודמות בהם שכרנו רכבים מעניינים מאוד- גם השנה אנחנו מחפשים אחר שכירת רכב מעניין (גם הפעם ב-Sixt הנהדרים). אני יודע שהשאלה הנ"ל קצת מצחיקה וכי אין תשובה חד משמעית אבל בכל זאת הייתי רוצה לפתוח את הדיון הזה ולשמוע מה אתם הייתם עושים . האופציות המעניינות כרגע הן bmw סדרה 7, מרצדס S-class, יגואר XJ החדשה ( ). כולן באותה הקטגוריה, וכמו שאני רגיל ומכיר את Sixt ניתן יהיה לבחור כל אחד מהרכבים הנ"ל כי כולם זמינים במלאי (בדרך כלל). מיותר לציין כי כל הרכבים מגיעים במנוע הבסיסי וברמת האבזור "הבסיסית" כיאה לרכבי השכרה. כל הרכבים דגמי 2010. שוב- אני מודע לכך שאין כאן קביעה מוחלטת וזה עניין של טע…
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, כנראה שהתופעה נפוצה (ראיתי כבר כמה פוקוסים שנפגעו) כיסויי הפלסטיק באיזור פנסי הערפל הפך להיות מוצר גניב. האם למשהו ידוע היכן ניתן לרכוש חלק זה מפירוק ומה בממוצע מחירו. אשמח אם תוכלו ליידע אותי, לפני שאני ניגש בלי יותר מידי ברירות, לקנות מקורי חדש.
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, יש לי טויוטה קורולה שנת 2000 אוטומטית 1600 סמ"ק גירסת סאן. בתיבת ההילוכים יש לי מצב D, N, 1, 2, P. מתחת לכפתור של מוט ההילוכים יש כפתור קטן שנקרא O/D. כאשר אני נוסע בירידה אני מפעיל אותו על מנת למנוע שימוש יתר בבלמים כדי לא לשחוק אותם יותר מידי. כפתור ה-O/D (אם אני לא טועה זה מצב Overdrive) מוריד הילוך שלם או חצי הילוך?
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
הי לכולם!!! יש לי אוטו שנת 92 שאני רוצה להעביר לגריטה האם מישהו יודע לתת לי מידע או פרטים על כך? נא לשלוח לי תשובות לאימייל. סופ"ש נעים לכולם ילנה
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי יש לי מטף כיבוי בברלינגו ואני מעוניין להתקין אותו בבגז' עם הברזלים האלה שתופסים אותו.. איפה עושים את זה באיזור המרכז ? תודה מראש לעונים !
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי במהלך השבועיים הבאים אני אעבוד בשפיים במסגרת הכשרה מהעבודה שלי. אני גר בחולון ושעות העבודה הם השעות העמוסות ביותר (8:00-16:00). כרגע אני נוסע בבקרים דרך איילון (יוצא ב-7:10 ומגיע ב-8:00) ובחזור דרך נמיר (יוצא ב-16:00 ומגיע ב-17:00). האם לפי נסיונכם יש דרך עדיפה יותר? (לא אכפת לי שתהייה ארוכה יותר אבל כמה שפחות פקוקה..) תודה, אבי.
הודעה אחרונה מאת Drx, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 790 צפיות
שלום , לא מזמן עברתי טסט ראשון , על ידני. עכשיו השאלה שלי כזאת, אני רוצה לטוס לאירופה. הרכבים שם הם רק בגיר רגיל או שיש גם על אוטומט ? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי קצת יתרונות לגבי ליסינג תפעולי? אני עומד לחתום על עסקה דרך העבודה שלי, ובינתיים כל מה שאני שומע זה שעשיתי את טעות חיי ואני שואל למה ? יש לי ילד, בקרוב אולי יהיה עוד אחד, אנחנו נוסעים די הרבה בתור משפחה והרכבי ליסינג שאני רואה על הכביש נראים לי בדרך כלל מאוד שמורים. זה לא אוטו שהוא שלי ממש אז הקילומטראז הגבוה לא ממש מציק. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, זו הודעה ראשונה שלי פה אחרי הרבה זמן שאני קורא ונהנה מהפורום. ליד הבית שלי קיים כיכר כמוצג בתמונה. לפי התמרור צריכים כל הנהגים לפני הכיכר לעובר לנתיב הימני אך תמיד נמצאים כולם בנתיב השמאלי. השאלה שלי היא האם שוטר יכול לתת לי דו"ח על כך שעמדתי בשמאלי? בשיעורי הנהיגה המורה שלי היה אומר לי ליסוע בימני ולעקוף את התור אבל בלי הל' על הגג מעשה כזה לא יתקבל על הנהגים העומדים בנתיב השמאלי. בנוסף קיים מעבר חצייה לפני הכיכר, ואי התנועה המקווקו הינו מצבע ולא בולט . אין חצים המכוונים מן הנתיב השמאלי לימני אלא רק השלט כמו בתמונה. תודה.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לדעתי זה לא נחוץ בכלל להוסיף גרסה אמרקאית לטופ גיר. מאז שהתחילו עם כל הגירסאות האלה, אוסטרלי ורוסי, אנחנו מפסידים מהתוכנית המקורית http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=7
הודעה אחרונה מאת elik0, -
אני יודע שהנושא ניתחן עד דק פה בפורום אבל כל פעם הם מפתיעים אותי מחדש! לפני יומיים קיבלתי מייל מאגודת אור ירוק שכותרתו:"שוב סיכנו אותך בכביש?" כשפתחתי אותו (בעיקר כדי לראות מה השטות הבאה שהם מנפיצים) אני מקבל את המשפט הבא: ?שובסיכנו אותך בכביש צלמו או הסריטו אירועי דרךמסכני חיים, העלו לדף הפייסבוק של אור ירוק ואולי גם תזכו במחשב נייד אני פשוט עשיתי קופי פייסט מהמייל לפה. אז מה בעצם אור ירוק מבקשים? בואו נישתמש במצלמה (בפלאפון? אולי במצלמה שהכינותי מראש ואני עכשיו צריך להיתעסק איתה כדי להפעיל אותה) נפסיק לרגע להיתרכז הנהיגה וניתמקד בצילום נהג שמסכן אותנו על הכביש וכל זה בזמן נהיגה
הודעה אחרונה מאת oleg306, -
- 2 תגובות
- 927 צפיות
יש לפיאט מחלקה מיוחדת שמעצבת מכוניות מכוערות במיוחד שמתאימות לטעם הברזילאי. carscoop
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי שאלה האם יש לי אפשרות להביא רכב שלם מהפירוק כדי לקחת ממנו חלקים לרכב שלי
הודעה אחרונה מאת danielfp02, -
- 3 תגובות
- 686 צפיות
הגלגלים ברכב שלי יש לי ג'יפ שברולט קפטיבה 2010 דיזל ראיתי איפשהו גלגלי מגנזיום עם חתך נמוך ונדלקתי... כרגע הגלגל שלי בגודל 235/60R17 102H רציתי לדעת לאיזה מידה אני יכול לשדרג ואיזה חתך אני יכול לשים אם אפשר גם הצעות+תמונות זה ייתקבל בברכה תודה רבה לכולכם!
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
טויוטה פשוט לא עוצרים באדום. הפעם, מגזין בילתי תלוי ורציני (קונסיומר ריפורט) לוקח את רכב השטח החדש של לקסוס לנסיעת מבחן וכמעט מתהפך איתו והוציא לא הנחיה נדירה מבחינתם "לא לקנות"! http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000552777&fid=1225
הודעה אחרונה מאת duki,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 374 אורחים (הצג רשימה מלאה)