Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריטת רכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

קודם כל אני מודה מאוד על האינפורמציה שקיבלתי כאן

אכן יש פה אנשים מאוד מביני עיניים ומוכנים לתרום מהידע שלהם לבחורה שלא מבינה בעיניין כלום (אני)

אכן כן האוטו שירת אותי נאמנה 7 שנים אבל כרגע הוא מושבת ואני לא ידעתי מה האופציות

לגבי המשרתים?!

נו על מה אתה מדבר?

משרתים בפורום?

מזל שיש פה המון אנשים נחמדים שעוזרים ותורמים מהידע שלהם

שוב תודה לכולם

שבת שלום:-D

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם במקרה שלא יקנו משלמה סיקסט את הרכב - שלמה סיקסט תקנה רכבים חדשים.

כמו שאמרת - יתחיל לחץ להעיף את הרכב החוצה בצורה כזו או אחרת.

בכל מקרה, למרות שיש פה כמה אנשים שבוכים על כך שאי אפשר לעשוק אנשים לאוסף - התוכנית היא דבר נהדר וכל הכבוד לשר שהוציא מהנפטלין תוכנית טובה וישנה שבזמנו טורפדה ע"י לובי המוסכים ויבואני חלקי החילוף (עוד ב-2003).

עריכה -

גם אני אוסף. אוסף תקליטים עם מוזיקה שאני אוהב. אוסף בולים, שטרות ומטבעות.

בוא ואגלה לך סוד - דברים שהייתי קונה בגרושים לפני 15 שנה - היום עולים הון תועפות.

שטרות מקום המדינה - שכשהייתי ילד קטן נראה לי יקר לקנות אותם ב-300-400 ש"ח, שווים היום 3000-4000 ש"ח ונמצאים גם הם מחוץ להישג ידי.

לא תשמע אותי בוכה על זה - באספנות מי שיש לו יותר כסף - אוסף יותר.

כנ"ל בתקליטים - תקליט שפעם היה נמכר ב-20-30 ש"ח (לא לפני עשרות שנים, רק שנת 2000) נמכר כיום ב-90 ש"ח.

תקליט שפעם יכלת לקנות ב-70 ש"ח, היום מוצג על המדף באוזן השלישית עם תג מחיר מפתה של 300-350 ש"ח.

היצע וביקוש חביבי!!!

• תוכן חדש...