Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגלגלים ברכב שלי יש לי ג'יפ שברולט קפטיבה 2010 דיזל

ראיתי איפשהו גלגלי מגנזיום עם חתך נמוך ונדלקתי...

כרגע הגלגל שלי בגודל 235/60R17 102H

רציתי לדעת לאיזה מידה אני יכול לשדרג ואיזה חתך אני יכול לשים אם אפשר גם הצעות+תמונות זה ייתקבל בברכה

תודה רבה לכולכם!

פורסם

מכיוון שזה רכב שהוא לא נועד לשטח אני מעוניין רק בחלק של הshow off

כיצד שדרוג גלגלים וצמיגים מזיק מבחינה מוטורית???

פורסם

רק מקלקל את היכולת הדו שימושית. אם אתה רק מטפס על מדרכות זה באמת לא משנה.

בחו"ל נמכר דגם LTZ עם צמיגים 235/55R 18 , אתה יכול לבדוק אם המידה הזו מאושרת בארץ.

http://www.allworldautomotive.com/view_18_oe_alloy_wheels_for_chevrolet_captiva_opel_antara-id_29602_auto_part_photo_29602.html

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...