Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטף כיבוי אש בברלינגו - איפה מתקינים ?

djGoosh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

יש לי מטף כיבוי בברלינגו

ואני מעוניין להתקין אותו בבגז' עם הברזלים האלה שתופסים אותו..

איפה עושים את זה באיזור המרכז ?

תודה מראש לעונים !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המטף מקורי יש לך מקום בדופן שמאל בבגאז.

שלי היה לא מקורי ושמתי אותו בדופן שמאל של המושב שמאחורי הנהג.

אם אין לך מגש מאחורה או אתה לא צריך את כל המקום אתה יכול להבריג אותו למושב האחורי או לדופן הפנימית של הכנפיים (בצמוד לאחורה של הפנסים כי גם ככה הם נשלפים מבחוץ.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך להיות מומחה, קח מברגה עם 2 ברגים ותבריג אותו איפה שנוח לך, אתה יכול לשים אותו גם במקום ששמים רגליים בין המושבים הקידמיים לאחוריים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק איזה משקל הוא ואני אגיד לך מחיר של המתקן, יש לנו חברה שמתעסקת בציוד כיבוי אש.

חוצמזה גם אם הוא בלי מתקן מתחת לכיסאות אין שום בעיה עם זה רק תוודא שהוא לא חוטף יותר מידי.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקריית אריה יש לך את מפעל "אדים" גש אליהם תגיד להם ששלחו אותך משמאול עבו מטבריה והם יתנו לך כזה מתלה במחיר סימלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...