Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיכר בעייתית אשמח לשמוע את דעתכם

golfTSI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, זו הודעה ראשונה שלי פה אחרי הרבה זמן שאני קורא ונהנה מהפורום.

ליד הבית שלי קיים כיכר כמוצג בתמונה.

לפי התמרור צריכים כל הנהגים לפני הכיכר לעובר לנתיב הימני אך תמיד נמצאים כולם בנתיב השמאלי.

השאלה שלי היא האם שוטר יכול לתת לי דו"ח על כך שעמדתי בשמאלי?

בשיעורי הנהיגה המורה שלי היה אומר לי ליסוע בימני ולעקוף את התור אבל בלי הל' על הגג מעשה כזה לא יתקבל על הנהגים העומדים בנתיב השמאלי.

בנוסף קיים מעבר חצייה לפני הכיכר, ואי התנועה המקווקו הינו מצבע ולא בולט . אין חצים המכוונים מן הנתיב השמאלי לימני אלא רק השלט כמו בתמונה.

תודה.

cicar.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספר הנתיבים הולך וקטן. ניתן לנהוג בנתיב הימני וגם בשמאלי, ובשום אופן לא לנסוע על אי התנועה המצוייר על הכביש. זוהי עבירה שניתן לקבל עליה דו"ח תנועה בגובה של 250 ש"ח.

במקרה המצויין, הנהגים שנמצאים בנתיב השמאלי, צריכים לתת "זכות קדימה" לאלו שנמצאים בימני (בגלל החץ המופיע בתמרור. אם החץ היה מופיע בצד שמאל של התמרור, "זכות הקדימה" הייתה של הנוסעים בנתיב השמאלי).

בפועל זה לא קורה כי בשעות מסויימות יש עומס, ואם נחכה עד שכל הרכבים ייסעו, ניאלץ לעמוד שם שעה, לכן בפועל מה שעושים במקרים כאלה זו השתלבות זהירה עם איתות וקשר עין עם הנהגים הנוספים.

Xbox12341

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכן בפועל מה שעושים במקרים כאלה זו השתלבות זהירה עם איתות וקשר עין עם הנהגים הנוספים.

בפועל, אך אם אנחנו בכביש הישראלי המתבצע הוא הידחפות לנתיב הנסיעה שלך (הימני במקרה הזה) בלי איתות ובטח שבלי לשים לב לנהגים הנוספים ומי שמאחורי הנדחף בעיה שלו.. :evil:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים איתך אך מה שלא מובן לי הוא למה כל המכוניות עומדות רק בשמאלי, מילא היו עומדות בשני הנתיבים במקביל אבל הן עומדות רק בשמאלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה כולם עומדים בשמאלי? כי כולם חושבים שהם יותר חכמים מאחרים,כולם חושבים שהינה אחרי התמרור כולם יעברו לנתיב הימני,יעשו פקק קטן ואני אמשיך בשמאלי יעקוף מספר רכבים בדרך וידחף באמצע התור ואמשיך בדרכי.

מה שקורה בפועל שאותם "חכמים" נתקעים בשמאלי וצריכים לתת זכות קדימה לאלה שנוסעים בימני,דווקא בימני התנועה זורמת.

Renault Clio TCe 120 EDC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי את השאלה, אתה שואל למה אנשים נעמדים לחכות בשמאלי? זה לא ברור מאליו? הם צריכים להשתלב בנתיב הימני אך כיוון שהם לא תכננו את הנסיעה בנתיב כראוי או מסיבות אחרות הם נאלצים לחכות כי אלו בנתיב הימני לא מאפשרים להם להשתלב מכל מיני סיבות (מוצדקות ככל שיהיו, כמו למשל שלנתיב הימני יש זכות קדימה ולא חייבים לתת להם להשתלב, הם צריכים להמתין).

אם אינך ממהר לשום מקום, תמיד יש מקום לתת לרכב אחד להכנס ע"י נסיעה יותר איטית שלך בנתיב הימני, בכל זאת, אם המקום עמוס וכולם ימשיכו לסוע כמו שאמרו פה קודמיי אלו בנתיב השמאלי לעולם ישארו שם.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפועל, אך אם אנחנו בכביש הישראלי המתבצע הוא הידחפות לנתיב הנסיעה שלך (הימני במקרה הזה) בלי איתות ובטח שבלי לשים לב לנהגים הנוספים ומי שמאחורי הנדחף בעיה שלו.. :evil:

ברוך הבא להישרדות.:-o

בבואך לחנך נהג חדש, קודם כל למד אותו כיצד לפעול על מי מה שנהוג, על פי החוק, על פי התקנות.

לאט לאט הוא יתרגל לסגנון הנהיגה המדהים בארץ. אם בהתחלה תלמד אותו ישר להתנהג כמו בג'ונגל, הוא מהר מאוד יהפוך לנהג-פרא.

Xbox12341

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי מה אתה שואל, ומה מונע ממך לנסוע בימני, בטח ובטח עם כל עמישראל נוסע בשמאלי. זה מה שאני הייתי עושה, לפחות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אני אגיד לך, אני פותר את בעיית הכיכרות ע"י הרבה גז ובלם יד..:roll:

:lol::lol::lol:

אהבתי +1 :)

אקס בוקס ,אני חושב שאתה צודק ,וזה מצחיק (ולפעמים עצוב) לראות איך נהיגה אמורה להיראות ואיך היא נראית באמת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...