Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך הוכחות שאור ירוק והמשטרה מתעסקת (מעבר לעיסוק ברמה קלושה עד זניחה) בדברים נוספים מעבר לאכיפת מהירות?

זה שהם כותבים כל מיני דברים באתר שלהם זה נחמד מאוד. אבל זה לא קשור למציאות בשטח... 99% מפעולות האכיפה של משטרת התנועה הן אכיפה של מהירות. עובדה. מתי לאחרונה ראית ניידת משטרה שעושה משהו אחר?

ראה מדור משפטי באתר קארפורום.

אני חושב שזאת בושה ש"אור ירוק" קונה ציוד כמו מדים לשוטרים\מתנדבים (זה מבחניתי אותו הדבר) וציוד נוסף (כך לפחות היה בחדרה) וניידות ועוד מכתיבות למשטרה איך לאכוף בתמורה.

אבל זאת מחלה ידוע שעמותות תופסות מקום שבו היתה צריכה להתערב המדינה, ומשם הם צוברת את הכוח שלהם.

שמואל אבואב אכן היה ראש מועצה בטבעון (שם גדלתי) משם בא גם אבי נאור, וניבאו לו עתיד בצמרת המערך (עבודה) .

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות.

לצורך הדיון ניתן לקבל את ההנחה שהעמותה הוקמה מתוך כוונות טהורות, אבל זה היה מזמן.

היום יושבים בעמותה הזו אנשים שמוצאים שם את פרנסתם. לא מעניינות אותם תאונות הדרכים, לא מעניין אותם שום דבר פרט למשכורת שמועברת לח-ן הבנק שלהם מידי ראשון לחודש.

ברור שבמצב הזה האינטרס הראשוני של האנשים שם הוא לשמר את מקום העבודה שלהם ולכן הם מייצרים מראית עין של פעילות.

אז מה בזה? הדבר הגרוע שבסיפור שהעמותה הזו מסיתה את תשומת הלב הציבורית לזוטות.

מלחמה בתאונות הוא תהליך ארוך וסיזיפי, רוב פעלותיה אינן סקסיות - ולעם ישראל שממתין תמיד לתרופת פלא של זבנג וגמרנו יש בעיה עם זה.

אז באה עמותה פרטית, משנה את סדר היום הציבורי, יוצרת מראית עין של עשייה וכולם מרוצים - ובעיקר לא מטפלים.

העמותה הזו לידתה בחטא, מעשיה בחטא - וטוב יהיה אם תסיים את פעולותיה ויפה שעה אחת קודם.

פורסם
רוני, לדעתי אתה פופוליסטי ורוצה להיות שר התחבורה או מינימום ח"כ.

יש לי הצעה בשבילך. פניה לשר התחבורה ולשר לבטחון פנים בדרישה להפסיק את הקשר הבלתי נסבל בין אור ירוק לבין השלטון. תשובה הרי לא תקבל ואז... הופ עוד בג"ץ.

אתה טועה, ישה. לא שר תחבורה. אישיות כמוני לא לעולם לא תסכים לפחות מאשר ראש-ממשלה.

הקמתי את עיתון הרכב הראשון בארץ - לא כי רציתי לקדם כאן את התרבות המוטורית אלא כי אני פופוליסט;

נטשתי את המגזין 'אוטו' - לא כי לא הייתי מוכן לקחת שוחד ולשקר לכם אלא כי רציתי להיות ח"כ;

הקמתי ארגון נהגים - לא כי רציתי לשנות מציאות דפוקה אלא כמקפצה בדרך למשרד התחבורה;

נסעתי עשרות פעמים לכנסת ולוועדותיה - לא כדי שלא תקבל נקודות חובה על מהירות מופרזת אלא כי אני פופליסט;

הגשתי חמישה בג"צים - בדיוק בגלל אותם שיקולים (וגם בגלל התהילה, כפי שהיטבת לאבחן אצל ארנון);

ועכשיו אני רק מחפש תירוץ להגיש את השישי - כדי לקצר את הפז"ם לשולחן הממשלה.

אתה רואה, ישה, מעולם לא עשיתי מאומה לטובת הציבור אלא רק לקידום האינטרסים הפרטיים שלי.

ואילו אתה, שרצית להגיש בג"ץ נגד המצלמות ונמנעת מכך רק בגלל ייעוץ משפטי שקיבלת, היית מגישו כמובן למען הציבור. בניגוד אלי.

והערה אישית: כמעט שאין בפוליטיקה שלנו אנשים גדולים, כי אנשים קטנים כמוך תמיד יטענו שאינם אלא פופוליסטים ורודפי שררה.

פורסם
סוף כל סוף מישהו כאן הבין את המשמעות של העתירה.

עד היום, הם (משרדי התחבורע והמשטרע) לא ספרו אותנו. עכשיו, בגלל העתירה, הם נדרשים לתת דו"ח על מעשיהם המנוולים - אז הם נסוגים ושולפים.

ואולם, העתירה הזאת אינה אלא תמרור עצור שהוצב בדרכם. היא אינה המטרה הסופית וגם לא העיקרית. היא צריכה לשמש מנוף - להתארגנות של רבבות נהגים, שמהיום והלאה אי אפשר יהיה להתעלם מזכויותיהם ודרישותיהם.

לצורך זה הוקמה העצומה, שנמצאת בנטקאר ואפשר להגיע אליה גם דרך פייסבוק. לא מדובר בעצומה שתוגש לבג"ץ; העצומה אינה אלא בלון ניסוי שנועד לבדוק כמה אנחנו ומי אנחנו.

נכון לעכשיו, התוצאה עלובה. אם לא תפנימו את משמעות העצומה ולא תפעלו לכך שיחתמו עליה רבבות, אנחנו נשאר "המפלגה הכי גדולה" בפורומים, לא במקום בו הם מקבלים החלטות.

לרוני שלום

אתה רוצה להקים מפלגה , רעיון נהדר. יש לכך דרך וכיצד מבצעים זאת.

אתה רוצה לצאת חוצץ נגד מעשי שר כזה או אחר , יש לכך גם דרך. פניה לאותם גורמים ובהעדר תשובה או תשובה לא מספקת פתוחה הדרך לבג"ץ.

הפנייה לבג"ץ בד"כ מחייבת התייחסות של המדינה, וזו תגיע במסגרת הזמן המקורית שקצבה השופטת או לאחר הארכת המועד אם כך תבקש המדינה.

כל ההתגוששות שאנו רואים כעת , בין שני השרים , תמצא את ביטויה בתשובה לבג"ץ .

מה תהיה התשובה המקדמית - הראשונית נדע בעוד כשבועיים.

כעותר השימוש במילים תחבורע משטרע מנוולים אפילו כאן בפורום לא יאה .

ושים לב למיעוט החותמים, ייתכן ורוב העם לא תמים דעות עימך.

אז בשם איזה מפלגה של 3.5 מיליון נהגים אתה מדבר.

ופרסום לעתירה ולעצומה נעשה , אומנם לא בכמות של מזגני טורנדווווווווו.

וכדי שלא ייראה אחרת אני בעד שינוי המהירות אני בעד הצבת מצלמות רמזור ועל אכיפה של חוקי התנועה כנגד עבירות התנועה המסוכנות באמת.

אפשר למצוא הודעות שלי ברוח זו עוד לפני שהעתירה עלתה לאויר.

כן בטח, אתה בעד.

אתה רק נגד העתירה. יותר נכון, נגד זה שמישהו אחר ולא אתה הגיש אותה (ועוד העז להגיש בעצמו, בלי לשלם 100 אלף דולר לעורך-דין צמרת).

אגב, דו"ח "ועדת המומחים" ההזוי על "העלאת" המהירות הוגש לשר התחבורה בחודש יולי. כן, יולי. והוא העלה שם אבק - כמו מיליון דו"חות אחרים - עד שהשר אולץ לנמק בבג"ץ מדוע לא יעלה את המהירות.

רוני

תנסה לא לרדת לפסים אישיים.

אתה רוצה כתרים קיבלת כבר ממני בהודעה הראשונה כאן. שנכתבה פחות משעה אחרי שארנון העלה אותה לאוויר.

"אני לא מאמין יישר כוח

לא קראתי עדיין את העתירה לכן לא אגיב לתוכנה המעניין.

בג"ץ זה לא גן ילדים.

לכן לדעתי נדרש ייצוג משפטי הולם אם לא לאמר מהמעלה הראשונה מצד העותרים כי מולם תתייצב סוללת עורכי דין מטעם הפרקליטות, גם אם בפועל יופיע עורך דין אחד או שניים מצד הפרקליטות.

נפילה בזוטות יכולה להיות כואבת ביותר לכלל נהגי ישראל ועלול להתקיים הפסוק

בא לברך ויצא מקלל

איפוא חותמים? חתמתי!!

ובקשר להפצה טלויזיה פייסבוק בבית הכנסת מחר."

מציע לך קודם לחשוב ואח"כ לכתוב.

אין קשר ביו הגשת העתירה על ידך לבין שהעו"ד שאיתו התייעץ החבר כלום.

ודרך אגב הוא רצה לעשות זאת פרו בונו רק סבר בניגוד לעמדתי כי אין לה סיכוי. ולכן היא לא הוגשה.

יש לי ביקורת על כך שהעתירה מוגשת באופן אישי ולא על ידי עו"ד מן השורה הראשונה.

ביקורת לגיטימית גם אם אתה חושב אחרת.

אין לי דבר כנגד תוכנה של העתירה , אני אפילו מסכים לה.

אז תפסיק לבלבל את המוח.

אם היית קורא את הודועותי בפורום בחודשים האחרונים בכל מה שקשור למצלמות היית רואה שכמעט כל מה שכתבת בעתירה הופיע גם בהודעותי.

נדמה לי לפחות לפי ההודעה הלפני אחרונה שלך שאתה הגשת את העתירה מנימוקים של להיות ראש מפלגת הנהגים העתידה לקום.

וכדי להתפרסם ולהתבשם מאוויר הפסגות.

מבחינתי גם שאיפות אלו שלך ושל חברך לגיטימיות.

אם על הדרך גם יעלו את המהירות ויעתיקו את המצלמות למקומות ראויים יותר בוודאי טוב.

הצל"ש ייזקף רק לזכותכם השניים.

כל החתימות על העצומה הם רק התחמושת.

נמתין ונראה את התוצאות בשטח.

ישה,

מפלגה?! מאיפה הבאת? ע"ע עלה-ירוק...

אגב, הערב בחדשות ערוץ 10 (שמונה בערב) יהיה אייטם על "העלאת" המהירות; מקווה שלא יערכו את דברי, שהוקלטו.

דורקי לא נמאס לך כבר לנתח את אישיותי "הפסיכופטית." בכל הודעה שלי אני מברך את העושים במלאכה החל מההודעה הראשונה שלי.

גם אתה מסונוור ממשהו??

ההודעות למטה נאמרו בקשר לדיונים בקשר לחוק הספורט המוטורי.

תורם כסף מוכן לתרום זמן

וזה היה מופנה אליך רוני

מאיפוא הבאת שאני נגד העתירה.לא נגדה לא נגד מגישיה.

יש לי ביקורת וטרם שמעתי מילה לעיניין ממך בקשר לביקורת . רק נגד המבקר!! חשבתי שלמדת משהו מאירופה , מסתבר רק במה שקשור לכבישים ולא בקשר לתרבות הדיון.

אורות הזרקורים של הטלביזיה סימאו כבר את עיניך.

את המפלגה אתה הבאת אלא אם אתה כבר לא זוכר את מה שאתה בעצמך כותב.

בסופו של דבר, אנחנו הנהגים מפלגה הכי גדולה - 3.5 מיליון איש. כתב מיקי ל

"סוף כל סוף מישהו כאן הבין את המשמעות של העתירה.

עד היום, הם (משרדי התחבורע והמשטרע) לא ספרו אותנו. עכשיו, בגלל העתירה, הם נדרשים לתת דו"ח על מעשיהם המנוולים - אז הם נסוגים ושולפים.

ואולם, העתירה הזאת אינה אלא תמרור עצור שהוצב בדרכם. היא אינה המטרה הסופית וגם לא העיקרית. היא צריכה לשמש מנוף - להתארגנות של רבבות נהגים, שמהיום והלאה אי אפשר יהיה להתעלם מזכויותיהם ודרישותיהם.

לצורך זה הוקמה העצומה, שנמצאת בנטקאר ואפשר להגיע אליה גם דרך פייסבוק. לא מדובר בעצומה שתוגש לבג"ץ; העצומה אינה אלא בלון ניסוי שנועד לבדוק כמה אנחנו ומי אנחנו.

נכון לעכשיו, התוצאה עלובה. אם לא תפנימו את משמעות העצומה ולא תפעלו לכך שיחתמו עליה רבבות, אנחנו נשאר "המפלגה הכי גדולה" בפורומים, לא במקום בו הם מקבלים החלטות."

קרי בכנסת , או שאני לא מבין מה אתה כותב.

כמובן שעל הודעתי זו לא באה תגובתך.

וכך התחיל איש אחד

בשנת 1973, כשהיה רק בן 28, נבחר לחבר כנסת מטעם הליכוד. בתחילה במסגרת "המרכז החופשי" של שמואל תמיר, שהיה אחד ממרכיבי הליכוד, ואחרי הפיצול במרכז החופשי, חבר יחד עם אליעזר שוסטק לחטיבת "לעם".

את השנים הראשונות של הקריירה הפרלמנטרית שלו הקדיש למלחמה בשחיתות ובפשע המאורגן, נושא שהביא את שמו לכותרות העיתונים. בתקופה זו שיתף פעולה עם יוסי שריד, אף הוא באותה עת חבר כנסת צעיר ושאפתן. שניהם, בני מפלגות יריבות, התבלטו כפוליטיקאים מדור חדש, המבינים היטב את מקום אמצעי התקשורת בפוליטיקה ויודעים לעבוד עמה. יחדיו חקרו וחשפו שחיתות בכדורגל הישראלי ומעורבות גורמים עברייניים בניהול קבוצות.

המשיך בחשיפת כנופיות פשע ופעילות עבריינית. בשנת 1976 שיתף פעולה עם עיתון "הארץ" בחקירת מה שהוגדר כ"פשע המאורגן בישראל" והצבעה על שמות ראשיו, בהם קבלנים ואנשי עסקים מוכרים.

אותו אחד הגיע להיות ראש ממשלה בישראל, ומשהו נדבק לו מהחקירות שניהל אז.

אהוד אולמרט שמו.

נקווה שאצלך התהליך יהיה יותר נקי.

בוא תפרט לנו את פועלך ,מעניין אותי , ואני מניח שכך גם חלק מהאחרים אז בוא תציין לנו גם שמות ליד כל אחד ממעשיך כולל חמשת הבג"צים ,תוצאות של אותם בג"צים כדי שנוכל להתרשם יותר ממעשיך החיוביים.

איזה עיתון הקמת , איזה ארגון הקמת, בשם מי הגעת עשרות פעמים לוועדות הכנסת.

וכמו שכבר הערתי לך , אם תקיים דיון לגופם של דברים ולא לגופם של אנשים כן ייטב.

ואני מניח כי באנשים גדולים התכוונת אליך, או סתם בעיקרון. אני בעד אנשים גדולים, אבל רצוי שאני אראה שהם אכן גדולים , אחרת איך אדע שהם גדולים. רק בגלל שהם אמרו כך!!

איפוא היית ב 4 השנים האחרונות שלא ראו אותך פה בפורום.

מקווה שהפעם לא תתחמק מתשובות כפי שעשית בפעם הקודמת.

וכאשר אתה מצטט שורה מהודעה של מישהו צטט אותה במלואה מבלי למחוק ממנה מילים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בתור שני אנשים מבוגרים ומנוסים אשמח אם תפסיקו עם ההתנצחויות הלא בוגרות כאן בפורום. מי צודק מי לא צודק, מי אמר מה ומתי ולמה אדם כזה או אחר הוא פופוליסט או לאו.

אני חושב שה ערה היא שתהיה תרבות נהיגה טובה יותר, מרוסנת יותר ולכן בטוחה יותר תוך ידע טכני והטמעה רגשית. ההתנצחות שלכם לא תורמת במאום וחבל מכיוון שלשניכם במרום מושבכם וניסיונכם יכולים לתרום למטרה נעלה שתתרום לשימור חיינו וילדינו.

ישה, עם כל הכבוד, אור ירוק הפכה לעמותה שמתכסה לסופרלטיבים אך אינה תורמת בצורה טובה למטרה שהיא הוקמה. ניצול של נהגים לצלם כדי להעביר למשטרה ולפרקליטות להגשת כתבי אישום נראית לי פעולה פסולה (ע״ע כתב אישום על סמך וידאו שהועלה ליו טיוב, מה שנשמע הזוי לדעתי).

אזרח יכול גם להתעלל בשכנו או ביריבו מסיבות שונות ולא עיניניות וזו מכיוון שכל אחד עשה/עושה/ויעשה עבירת תנועה כזו או אחרת ולא במזיד. האם כל ציבור הנהגים הוא עבריין שדינו קנס, שלילה או כלא? אם זה לגיטימי או לא זוהי שאלה גדולה ורחבה שמהותה אינה נוגעת רק בנהיגה כזו או אמירת זו שאלה של צנעת הפרט ושמירה על פרטיות. ניתן גם להתקין מצלמות או להציב שוטרים בכל פינת רחוב כדי לראות אם חרגת ועברת איזושהי עבירה או תקנה. זה הגיוני?

רוני, הויכוח הזה לא ממש עושה עמך חסד. עשית דברים רבים ואפילו במקרים רבים הקדמת את זמנך. אנא המשך בעשייתך המבורכת ונעזור אם נוכל ואם מוצדק אפילו נעמוד מאחוריך כמו במקרה הבג״ץ שהגשת לאחרונה.

ורק שיהיה לנו טוב ושפופוליסטים יעזבו את מנשא התחבורה ויתנו לאנשים מקצועיים ואיכפתים לשפר את המצב העגום בו אנו מצויים.

פורסם

כרגיל הישראלי צודק גם מבלי לקרוא ולדעת את הפרטים. זה מכוון לרוני וגם לפותח השרשור ( רוני במקרה הזה זה ronis)

כאן תקנון התחרות http://www.oryarok.org.il/webfiles/fck/file/Takanon_DocoKvish_new03.pdf

ונגיד לרגע שהתחרות היא לצלם כלי רכב שחוצים צומת באור אדום, עד שיואילו "החכמים" במשרד התחבורה להזיז את מסחטות ( מצלמות ) המס , עקב הלחץ של הבג"ץ.

זה חלק מהדרישה בבג"ץ , הלא כן?

מה רע בכך??

מוזמנים להגיב רק אלה שקראו את התקנון ורק אלה שגלשו 15 דקות באתר אור ירוק .

האתר של הנוכלים , ועוד ביטויים שעפו כאן בשרשור.

ולמען הגילוי הנאות לא מכיר איש ממנהלי או מייסד העמותה, ואיני נמנה על מתנדביה.

ובטח לא נוהג לפי המלצות המהירות שלהם הם מטיפים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כרגיל הישראלי צודק גם מבלי לקרוא ולדעת את הפרטים. זה מכוון לרוני וגם לפותח השרשור ( רוני במקרה הזה זה ronis)

כאן תקנון התחרות http://www.oryarok.org.il/webfiles/fck/file/Takanon_DocoKvish_new03.pdf

ונגיד לרגע שהתחרות היא לצלם כלי רכב שחוצים צומת באור אדום, עד שיואילו "החכמים" במשרד התחבורה להזיז את מסחטות ( מצלמות ) המס , עקב הלחץ של הבג"ץ.

זה חלק מהדרישה בבג"ץ , הלא כן?

מה רע בכך??

מוזמנים להגיב רק אלה שקראו את התקנון ורק אלה שגלשו 15 דקות באתר אור ירוק .

האתר של הנוכלים , ועוד ביטויים שעפו כאן בשרשור.

ולמען הגילוי הנאות לא מכיר איש ממנהלי או מייסד העמותה, ואיני נמנה על מתנדביה.

ובטח לא נוהג לפי המלצות המהירות שלהם הם מטיפים .

מה אתה מציע נגד תאונות ?

פורסם
אתה טועה, ישה. לא שר תחבורה. אישיות כמוני לא לעולם לא תסכים לפחות מאשר ראש-ממשלה.

הקמתי את עיתון הרכב הראשון בארץ - לא כי רציתי לקדם כאן את התרבות המוטורית אלא כי אני פופוליסט;

נטשתי את המגזין 'אוטו' - לא כי לא הייתי מוכן לקחת שוחד ולשקר לכם אלא כי רציתי להיות ח"כ;

הקמתי ארגון נהגים - לא כי רציתי לשנות מציאות דפוקה אלא כמקפצה בדרך למשרד התחבורה;

נסעתי עשרות פעמים לכנסת ולוועדותיה - לא כדי שלא תקבל נקודות חובה על מהירות מופרזת אלא כי אני פופליסט;

הגשתי חמישה בג"צים - בדיוק בגלל אותם שיקולים (וגם בגלל התהילה, כפי שהיטבת לאבחן אצל ארנון);

ועכשיו אני רק מחפש תירוץ להגיש את השישי - כדי לקצר את הפז"ם לשולחן הממשלה.

אתה רואה, ישה, מעולם לא עשיתי מאומה לטובת הציבור אלא רק לקידום האינטרסים הפרטיים שלי.

ואילו אתה, שרצית להגיש בג"ץ נגד המצלמות ונמנעת מכך רק בגלל ייעוץ משפטי שקיבלת, היית מגישו כמובן למען הציבור. בניגוד אלי.

והערה אישית: כמעט שאין בפוליטיקה שלנו אנשים גדולים, כי אנשים קטנים כמוך תמיד יטענו שאינם אלא פופוליסטים ורודפי שררה.

בשורה תחתונה היכן מתבטא הערך המוסף מפעילותך ?

• תוכן חדש...