Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא ניתחן עד דק פה בפורום אבל כל פעם הם מפתיעים אותי מחדש!

לפני יומיים קיבלתי מייל מאגודת אור ירוק שכותרתו:"שוב סיכנו אותך בכביש?"

כשפתחתי אותו (בעיקר כדי לראות מה השטות הבאה שהם מנפיצים) אני מקבל את המשפט הבא:

?שובסיכנו אותך בכביש

צלמו או הסריטו אירועי דרךמסכני חיים, העלו לדף הפייסבוק של אור ירוק ואולי גם תזכו במחשב נייד

אני פשוט עשיתי קופי פייסט מהמייל לפה.

אז מה בעצם אור ירוק מבקשים? בואו נישתמש במצלמה (בפלאפון? אולי במצלמה שהכינותי מראש ואני עכשיו צריך להיתעסק איתה כדי להפעיל אותה) נפסיק לרגע להיתרכז הנהיגה וניתמקד בצילום נהג שמסכן אותנו על הכביש וכל זה בזמן נהיגה :shock:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאמת שלא יזיק לי מחשב חדש, מי בא לסיבוב בדרום?

ועכשיו ברצינות, הם עושים מעצמם צחוק כבר הרבה זמן ואין להם מושג ירוק במניעת תאונות דרכים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לא, אם הם היו מבקשים את זה, הם היו כותבים ככל הנראה:

שוב סיכנו אותך בכביש? הפסיקו להתרכז במעשה הנהיגה, הוציאו את הנייד שלכם בניגוד להוראות התעבורה, הפעילו את המצלמה שבו (או השתמשו במצלמה ייעודית), הורידו את הידיים מההגה וצלמו או הסריטו אירועי דרך מסכני חיים, העלו לדף הפייסבוק של אור ירוק (אפשר גם תוך כדי נהיגה, כשהברך מנווטת את הרכב והעיניים מביטות על הכביש ועל הסלולרי לסירוגין!) ואולי גם תזכו במחשב נייד!.

אגב, יופי של אנשי יח"צ יש להם שם. מסתבר שכבר לא צריך בגרות בלשון בשביל לעבוד בתחום. מרשים איך שהם עוברים מיחיד לרבים באותה הפסקה בלי למצמץ. טוב נו, תרבות החפיף...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת שהיתה תקופה שלא ממש הבנתי מי הם "אור ירוק". הרי יש להם ניידות תנועה של ממש, לא הבנתי אם הם איזשהו ארגון מתנדבים של המשטרה או סתם ארגון שמנסה לקדם את האג'נדה שלו או לא יודע מה...

עד שיום אחד שמעתי פרסומת ברדיו.

הפרסומת טענה בצורה מפורשת שה"מהירות הורגת" ושהגורם מספר #1 לתאונות היא מהירות. הפרסומת קראה מפורשות לשר התחבורה להגדיל את עוצמת האכיפה של המהירות המופרזת ולמצות את הדין עם העבריינים. זאת היתה הפרסומת הכי בוטה והכי שקרית ששמעתי בחיים שלי.

בסופה, שמעתי את המשפט "מוגש מטעם אור ירוק".

מאז, אני יורק על הארגון הזה. ואם יום אחד אני אראה את האנשים שעומדים מאחוריו, אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לירוק עליהם גם פיזית.

פורסם

אין להם ניידות, הם מממנים את הרכבים למשטרה. אבל מכיוון שלמשטרה אסור לקבל תרומות, נציג של "אור ירוק" יושב ליד השוטר.

פורסם
לא, אם הם היו מבקשים את זה, הם היו כותבים ככל הנראה:

שוב סיכנו אותך בכביש? הפסיקו להתרכז במעשה הנהיגה, הוציאו את הנייד שלכם בניגוד להוראות התעבורה, הפעילו את המצלמה שבו (או השתמשו במצלמה ייעודית), הורידו את הידיים מההגה וצלמו או הסריטו אירועי דרך מסכני חיים, העלו לדף הפייסבוק של אור ירוק (אפשר גם תוך כדי נהיגה, כשהברך מנווטת את הרכב והעיניים מביטות על הכביש ועל הסלולרי לסירוגין!) ואולי גם תזכו במחשב נייד!.

אגב, יופי של אנשי יח"צ יש להם שם. מסתבר שכבר לא צריך בגרות בלשון בשביל לעבוד בתחום. מרשים איך שהם עוברים מיחיד לרבים באותה הפסקה בלי למצמץ. טוב נו, תרבות החפיף...

בדיוק :?

האם על הבקשה ההזויה הזו אף אחד חוץ ממני וממך לא חשב רבע צעד קדימה שם באור ירוק :roll:

פורסם

זה בדיוק כפי שמשטרת ישראל משתתפת בסדרות או מפיקה בעצמה סרט שלא היה מבייש כל סרט פעולה הוליוודי, בכדי להראות על איזו שטות חדשה היא מבזבזת את כספי משלם המסים. המגוחך ביותר, ויש הרבה מועמדים, היה כמובן סרטן המרדף אחר הפורשה 911 הלבנה.

פורסם
תאמת שלא יזיק לי מחשב חדש, מי בא לסיבוב בדרום?

ועכשיו ברצינות, הם עושים מעצמם צחוק כבר הרבה זמן ואין להם מושג ירוק במניעת תאונות דרכים.

ומה המושג הירוק למניעת תאונות על פי דרך המחשבה שלך ?

פורסם
האמת שהיתה תקופה שלא ממש הבנתי מי הם "אור ירוק". הרי יש להם ניידות תנועה של ממש, לא הבנתי אם הם איזשהו ארגון מתנדבים של המשטרה או סתם ארגון שמנסה לקדם את האג'נדה שלו או לא יודע מה...

עד שיום אחד שמעתי פרסומת ברדיו.

הפרסומת טענה בצורה מפורשת שה"מהירות הורגת" ושהגורם מספר #1 לתאונות היא מהירות. הפרסומת קראה מפורשות לשר התחבורה להגדיל את עוצמת האכיפה של המהירות המופרזת ולמצות את הדין עם העבריינים. זאת היתה הפרסומת הכי בוטה והכי שקרית ששמעתי בחיים שלי.

בסופה, שמעתי את המשפט "מוגש מטעם אור ירוק".

מאז, אני יורק על הארגון הזה. ואם יום אחד אני אראה את האנשים שעומדים מאחוריו, אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לירוק עליהם גם פיזית.

עוד ישראלי חסר נימוס אלמנטרי. קרא את השורה האחרונה למטה.

אתה יכול לא להסכים לדעתו . ומה שכתבת לא עושה אותך "גבר"

עמותת "אור ירוק" הוקמה בשנת 1997 מתוך הכרה בחשיבות העליונה של מאבק ללא פשרות בתאונות הדרכים וחשיבות מעורבות הקהילה בו. המטרה המוצהרת של העמותה היא לצמצם עד כמה שאפשר את מספר הנפגעים בתאונות דרכים ולהשפיע על שינוי תרבות הנהיגה בישראל.

מאז הוקמה, חוללה העמותה מהפך של ממש בתודעה הציבורית בתחום התאונות, הן בפעילותה הישירה והן בעידוד שנתנה בפעילות זו לשאר הגופים העוסקים בתחום.

תקציב העמותה ממומן כולו מאמצעים עצמיים, ללא תרומות חיצוניות או תמיכה ממשלתית או ציבורית כלשהי.

יו"ר העמותה ומייסדה הוא אבי נאור, אביו של רן נאור ז"ל, שנהרג בתאונת דרכים בעת שירותו הצבאי, והוא טרם בן 20.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ומה המושג הירוק למניעת תאונות על פי דרך המחשבה שלך ?

חינוך לנהיגה נכונה, מחטיבת הביניים. ללא דגש על מהירות "מופרזת" ועם דגש אדיר על מוודעות סביבתית ונסיעה בהתאם לתנאי הדרך.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
עוד ישראלי חסר נימוס אלמנטרי. קרא את השורה האחרונה למטה.

אתה יכול לא להסכים לדעתו . ומה שכתבת לא עושה אותך "גבר"

עמותת "אור ירוק" הוקמה בשנת 1997 מתוך הכרה בחשיבות העליונה של מאבק ללא פשרות בתאונות הדרכים וחשיבות מעורבות הקהילה בו. המטרה המוצהרת של העמותה היא לצמצם עד כמה שאפשר את מספר הנפגעים בתאונות דרכים ולהשפיע על שינוי תרבות הנהיגה בישראל.

מאז הוקמה, חוללה העמותה מהפך של ממש בתודעה הציבורית בתחום התאונות, הן בפעילותה הישירה והן בעידוד שנתנה בפעילות זו לשאר הגופים העוסקים בתחום.

תקציב העמותה ממומן כולו מאמצעים עצמיים, ללא תרומות חיצוניות או תמיכה ממשלתית או ציבורית כלשהי.

יו"ר העמותה ומייסדה הוא אבי נאור, אביו של רן נאור ז"ל, שנהרג בתאונת דרכים בעת שירותו הצבאי, והוא טרם בן 20.

עם כל הכבוד לטרגדיה האישית של מייסד העמותה, אובדן בנו עדיין אינו מעניק לו את המנדט לקבוע את סדר העדיפויות במדיניות האכיפה של משטרת התנועה.

בכלל, בכל מדינה מתוקנת סביר להניח שמבקר המדינה כבר היה מתחיל לבדוק כיצד יתכן שגוף פרטי, תהיינה מטרותיו אשר תהיינה, מממן בכל צורה שהיא את המשטרה, וכיצד המשטרה מוכנה לקבל את המימון הזה.

נניח שמחר יתגלה שראשי העמותה נחשדים בהפרת חוק העמותות וכי המשטרה חוקרת את הנושא. האם אתה מאמין בלב שלם שהחקירה הזאת תהיה קשה ונוקבת בהשוואה לחקירה שהיה עובר אדם שאינו קשור לאור ירוק ושנחשד באותן האשמות?

בושה וחרפה למדינת ישראל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הבעיה היא לא במייסד, הבעיה היא במנכ"ל.

איך שאני שומע אותו ברדיו או רואה אותו בטלוויזיה, אני מכבה את הרדיו או הטלוויזיה. פשוט לא יכול לסבול אותו.

האמת? אם היו מפטרים אותו ואת המשכורת שלו היו נותנים ל- 5 שוטרים, היה אפשר למנוע יותר תאונות...:?

פורסם
הבעיה היא לא במייסד, הבעיה היא במנכ"ל.

איך שאני שומע אותו ברדיו או רואה אותו בטלוויזיה, אני מכבה את הרדיו או הטלוויזיה. פשוט לא יכול לסבול אותו.

האמת? אם היו מפטרים אותו ואת המשכורת שלו היו נותנים ל- 5 שוטרים, היה אפשר למנוע יותר תאונות...:?

כאשר אבי נאור עמד בראש העמותה, הם עשו עבודת קודש.

כעת, כשבראשה עומד שמואל אבואב, עסקן פוליטי (ראה כאן) שכל מה שמעניין אותו זה הוא עצמו, שאינו מבין מאום בנושא שעליו הוא מופקד, אז ככה זה נראה.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

אני חושב שהמטרה המוצהרת של אור ירוק היא מבורכת. אני גם יודע שאבי נאור הוא אדם רציני (היה מנכ״ל אמדוקס למי שכבר שכך) והיא הוקמה ומומנה מכיסו ומרווחיו ועל כך אני מצדיע. אני חושב שהעמותה התנהלה בצורה טובה מאוד כאשר אבי נאור ניהל אותה, מה שאני לא חושב היום תחת השרביט של המנהל הנוכחי.

למרות כל זאת, להעביר ביקורת זה קל אבל לעשות מעשה זה כבר קצת יותר קשה. אם היתי במצבו הכלכלי של אבי נאור הייתי מקים עמותה לספורט מוטורי אשר ימרוט על דגלו על חינוך מוטורי שיכלול גם אלמנטים רגשיים (רובנו מיסטר ג׳קיל ומיסטר הייד) וטכניים.

המהירות אמנם לא הבעיה הראשונה במעלה לתאונות אבל אין ספק שתאונה במהירות גבוהה גורמת לנזק רב יותר. אם אנחנו ציבור הנהגים היינו קצת יותר טובים בנהיגה אני מניח שמצבנו היה נראה אחרת. כל עוד המצב הנוכחי של לימוד נהיגה בשיטת ארכאיות ובחוסר מקצועיות של היום המצג לא ישתפר ונמשיך לראות עוד אכיפה מטופשת שמטרתה להפחיד ולא ללמד.

אולי אור ירוק יעשו חושבים פעם נוספת וישנו את דרכיהם כי היום הם סתם גוף נול למימון או יותר נכון גוף שנותן כסף ומדינה שימשיכו להיכנס לכיס שלנו.

• תוכן חדש...