Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם כל הכבוד - לא הצלחתי לעקוב אחרי הקשר שבין הרכבים לבין בידור מהסיג הנמוך.

אתה אמרתה - אגב, לדעתי האישית מאזדה 2 ליטר בכלל רכב די מיותר - ומצאתה את הקשר .. בידור כושל מהסיג הנמוך

אני בספק אם נמכרו מיליון מאזדות 3 2 ליטר לא רק בסין אלה בעולם כולו. בסה"כ מאזדה הינו יצרן די קטן שעיקר שווקו צפון אמריקה (מנועים 2.5 ליטר ויותר, עולם שלישי, מזרח יארופה וישראל - 1.6 ליטר). ואם ב רמזת לעמך ישראל - אז שוב טעות בידך. הקטגוריה של משפחתיות קטנות 2 ליטר ממש איננה פופולרית, כי הרי עמך ישראל איננו פראייער ובתוספת מחיר קטנה כבר מעדיף משפחתיות בינוניות (כפי שנקרה ה"מנהלים"). כך שמאזדה 2 ליטר איננו רכב נפוץ, כל שכן בהשווה לאחותה בת 1.6 ליטר.

לכל אחד בתזה שלך יש רצונות , עדיפיות ויעדי פוזה - אתה כתבתה ..

והוא גם אוהב את תשומת הלב של באי הכבישים,

וירצה שישימו עליו לב וכו וכו- ולזה אני מסכים , יש גם כאלה ..

אז מי אני ,או אתה שנשפוט אחרים אשר היעד שלהם , מאזדה Spirit .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מילת המפתח בטעיניי הייתה "לטעמי האישי" - מאזדה 2 ליטר מבחינתי גם לא חיסכון וגם לא יוקרה, לכן הרשאתי לעצמי להשתמש בצמד מילים "רכב מיותר". זו לפחות הייתה הרגשתי כאשר נהגתי במאזדה זאת והתפלאתי - למה הוציא מי שהוציא 135 K ש"ח (זה היה המחיר בזמנו) על economy class טוחן הדלק שכזה.

פורסם

כמעט בכיוון - חיה ותן לחיות .

היפה בדבר - כל אחד בוחר משיקוליו , גם אם לדעתי :wink: , אני לא אשלול את הבחירה .

זו הבחירה שלו :idea:

חופש הבחירה נמצא גם בתחום הרכב - יש מאזדה ואחרים , כל אחד יבחר את הטוב בעיניו , וזה לא מכובד לכתוב , מיותר

לא כלכלי או אחר - גם אם מופיע כ לדעתי ..

אני מאחל לכולם להגיע לרכב החלומות שלהם , אבל בסטה .. מספיק , החוכמה או ההבנה נמצאת בשיקולי אחרים גם .

והעובדה כי מאזדה , גם במיצוב הנ"ל , מוכרת יותר רכבים , הן בישראל והן בעולם .

מאזדה 3 , 2 ליטר הוכיחה את עצמה כרכב שהוא חבילה טובה ומתאימה להרבה אנשים , ( גם חובבי נהיגה )

הן בעלויות בסיס , תחזוקה , ועמידות לאורך זמן - ראה רכבים בני 6-7 שנים הנוסעים מעולה .

האם גם רכבים אחרים יראו את האמינות הנ"ל לאורך זמן , ימים יגידו - והלוואי וכן ,

אני כחובב רכבים אשמח מאוד ואהנה מרכבים טובים ואמינים נוספים .

אייל .

אני מצרף דיון קודם די מעניין .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=255585&highlight=%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94+3

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אתם דפוקים לגמרי. כולכם. אין אחד שיוצא לא דפוק מהשרשור הזה.

בכל אופן, היבואן יצטרך לעבוד קשה בשביל לבנות ללנצ'יה תדמית חיובית בקרב הציבור הרחב - עם אלפא זה לקח שנים, והשתלם יפה - ולא הדלתא תהיה המכונית שתשנה את התדמית של לנצ'יה. היא יותר מדי משונה ושונה, עבור הישראלי, בשביל שיקנה. הדבר היחידי שישראלים מוכנים, בסגמנט הזה, לקבל כהאצ'בק זה גולף, פחות-או-יותר, ואני לא רואה אחוזים משמעותיים מקהל לקוחות הגולף עורקים ללנצ'יה (ע"ע "הכבדים" של VW כאן בפורום), וזה לא כלכך משנה כמה הגולף תהיה גרועה או כמה הלנצ'יה תהיה טובה (בערך כמו המתקדמים, אלו שקונים A3, ולעזאזל עם הכסף של אבא).

אז מה היה לנו?

* מכונית מיצרן בעל מוניטין מפוקפק (אני מדבר על ראייתו של הישראלי המצוי, לא זה עם פוסטרים של Group B על הקיר)

* צורה שונה, תצורה לא פופולרית, עיצוב קשה לעיכול

* מחיר גבוה (התמורה לא רלוונטית)

* פושרת דינמית, מה שלא יעזור לה גם בקרב אלו שנורא רוצים שהיא תצליח

בקיצור, זה כשלון ידוע מראש, וחבל. עם יחידת כוח נורמלית יותר (ה1.4 ב170 כ"ס ומטה, נניח) ומחיר נמוך ב30K, זו הייתה יכולה להיות אופציה בקרב הציבור הרחב, אלו שקונים גם מגאן ו308. כרגע היא מתחרה בגולף וכולנו יודעים איך זה יגמר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בכל אופן, היבואן יצטרך לעבוד קשה בשביל לבנות ללנצ'יה תדמית חיובית בקרב הציבור הרחב - עם אלפא זה לקח שנים, והשתלם יפה - ולא הדלתא תהיה המכונית שתשנה את התדמית של לנצ'יה.

* מכונית מיצרן בעל מוניטין מפוקפק (אני מדבר על ראייתו של הישראלי המצוי, לא זה עם פוסטרים של Group B על הקיר)

* צורה שונה, תצורה לא פופולרית, עיצוב קשה לעיכול

* מחיר גבוה (התמורה לא רלוונטית)

* פושרת דינמית, מה שלא יעזור לה גם בקרב אלו שנורא רוצים שהיא תצליח

.

רק מפני שכתבתי כאן מספר הודעות , אני , מה זה מרגיש "נפגע"

היבואן יעבוד קשה, הוא כבר למד לעשות זאת עם אלפא, והוא כבר רגיל.

גם לנציה ביטא לפני שנים הייתה קשה לעיכול , לא הפריע לה להיות מאוד פופולארית.

מחיר גבוה - בהשוואה למה , ל 130K או ל 250K או למיליון ש"ח , גם שם נמכרות מכוניות. וגם התמורה משחקת, ולא רק הסכום האבסלוטי.

פושרת דינמית בהשוואה למי?

לקליאו ספורט או למזדה ספיריט 2.0

וכיוון שאצל חלק מרוכשי הרכב , יש להם תכונה של רצון לנסות משהו אחר , עם טעם ועיצוב אחר , שונות מהעדר, ואולי גם מלהיבה יותר, אז יש סיכוי.

אני ל א חושב שהצפי הוא לאלפים , אלא לכמה מאות בשנה בהתחלה.

ולנו רק נשאר לראות מי צדק בטווח של מספר שנים.

אני אופטימי .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מזכיר לי אנקדוטה ישנה: בא אחד לקרקס ואומר: המצאתי טריק חדש ומהפכני. ומה הטריק? לוקחים מיכל ענק של צואה וביוב ושופכים על הקהל. ואז אני יוצא כולי בלבן.

ולעצם העניין. יש כאלה שדווקא רוצים להיראות שונים, עם השיק של חו"ל. אם בעתיד יהיהו הדלתאות עם מנועים חסכוניים יותר - בהחלט אשקול כזאת בתור משומשת במחיר מציאה.

פורסם

רק הערה אחת : מי שלא ראה את האוטו הזה במציאות, והוא מספיק זקן בכדי לזכור את הדלתא הקודמת, עלול לטעות ולחשוב שמדובר במשהו דומה מבחינת הגודל ולא היא. אני מניח שזו אולי פישרה של הטעות שבהשוואה לגולף, מזדה 3 ועוד מכוניות מאותה קטגוריה.

מכאן כל שנותר לי הוא לחזור על המלצתי הקודמת, אירזו את מה שאתם חושבים וזוכרים בשקית קטנה ושימו אותה בצד. אחר כך לכו ראו את האוטו הזה, שבו בו, עשו בו נסיעת מבחן אם תוכלו. יש סיכוי, כך אני מעריך, שאת השקית ההיא תזרקו לפח.

• תוכן חדש...