Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי אחת ואני מאד מתלבט בנוגע לצבע של הרכב. ללבן יש התרון של פרקטיות על פני השחור (כולל הקטע של הריפודים הכהים מול בהירים).

אשמח אם מישהו יגיד לי איפה ניתן לראות אחת (דור 6) או אפילו להביא לי כמה תמונות זה גם יעזור :)

תודה רבה לכם

פורסם

חיפשתי. זה מוצא המון גרסאות ואני לא סגור איזה מהן באמת היילין. ובכלל לא היילין כמו בארץ (מצאתי אחת עם גג פנורמי לצורך העניין)

בגלל זה ביקשתי את עזרת חברי הפורום שמבינים קצת יותר ממני ויוכלו לעזור לי :))

פורסם

:\ קשה לקבל החלטה ככה. הרכב אמור להגיע עוד ימים ספורים ואני עדיין לא החלטתי מה אני עושה...

אשמח אם עוד אנשים יכולים לעזור. תודה

פורסם

אייל, לבן צבע משעמם ובנאלי ?

נכון שעל טעם וריח אין להתווכח, אך במקרה שלך מדובר בחוסר טעם מוחלט, וסליחה אם אני נשמע קיצוני.

הצבע הלבן מבליט את הקווים של הרכב בצורה מושלמת, צבע קלאסי, משדר אלגנטיות, נקיון, אופטימיות.

להגיד על צבע לבן בנאלי ? זה בנאלי !

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

לחשוב שצבע לבן אינו בנאלי, זה בנאלי !

:)

יש לך צבע יותר בנאלי להציע מאשר לבן או כסף ?

לבן הייתי לוקח אולי ברכב שהוא ייחודי , שצבע בנאלי כמו לבן יהיה אנטיתזה לייחודיות של הרכב.

להכנס לסוכנות ולהוציא ממנה רכב משפחתי רגיל בצבע לבן, זה מגה-בנאלי , שמרני וכו'.

לפני שאתה עוקץ חזרה : אני גם לא משתגע על שחור ,אבל כשאתה קונה רכב שמגיע רק ב3 אופציות צבעים, לוקחים את הכי פחות גרועה מבחינת יופי. (מבחינת פרקטיות שחור מפסיד כמובן)

כשאתה קונה רכב משומש שנדיר למצוא אותו- גם השיקול הזה לא תמיד נכנס למשוואה ואם הייתי מוצא אחד בלבן במצב מדהים, אולי כן הייתי קונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מסכים עם אייל.

גולף בצבע לבן = מונית :?

BMW M5 בצבע לבן = להיט :-D

mariz, לבן זה צבע כלכך שכיח... באמת לא יצא לך לראות אחת ברחוב?

פורסם

אני גם ברוב המקרים חושב שלבן צבע משעמם. (או מאד מעניין)

כאן יש את כל הקטע של הקונטרסט עם הכהים ברכב. הריפודים. החלונות. הגג נפתח והתוצאה יכול להיות מעניינת.

למשל על מאזדה 3 רגילה הייתי אומר שלבן משעמם. על איביזה FR לא הייתי בוחר שום צבע אחר. ושוב בסופו של דבר זה עניין של טעם.

ההתלבטות אגב היא אם להחליף לשחור או להשאר עם הלבן (שכבר נמצא בארץ :( )

אגב את הגולף ראיתי בלבן. לא את הייליין.

פורסם

תראה, זה לא שצבע לבן יהפוך את הרכב למכוער, פשוט יש צבעים שנראים הרבה יותר טוב על הרכב.

יצא לי לראות דור 6 לבנות ולטעמי הצבע הלבן משעמם והופך את הרכב לרכב ליסינג פשוט, אבל הבחירה היא רק שלך ואם אתה אוהב את זה אז אין מה לדבר על זה בכלל.

פורסם

לי יש 160 אדומה מטאלית.

אני חושב שבלבן היא מהממת. במיוחד עם ריפוד בהיר (לא יודע מה הזמנת). זה לא כמו כל רכב אחר לבן, בשל האבזור המיוחד (ג'נטים לטעמי, סאן-רוף (כהה) וכו'). תתחדש.

צבע אחר יפה זה התכלת מטאלי, אבל אני לא יודע אם יש אותו ב- 160.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסכים שהריפוד הבהיר יותר מרשים. אבל בסופו של דבר גם בפולקסווגן וגם מאנשים שמעתי שהוא מאד

מאד לא פרקטי. איך שאני מכיר את עצמי אם אני אתחיל לדאוג כל היום לניקיון של הרכב אני לא אהנה ממנו

פורסם

אם מעניין אותך לראות GTI לבנה אני ארביץ כמה תמונות מחר ואשלח פה.

(רוב האנשים לא מבדילים בין הגרסאות ככה שכנראה הן דיי דומות).

אני מזהיר מראש לא לצפות לתמונות רמת "עזרא רפאל" ואפילו לא קרוב, אני צלם משיכמי ומטה.

בנוסף אתה מוזמן לבדוק כאן: http://www.golfmk6.com

Encoder, קטונתי מול M5 אבל מונית?

לדעתי אין כאן מצב ליפול כי כל הצבעים יפים על הרכב ובסופו של יום זה עניין של טעם.

תתחדש ותהנה מהרכב!

• תוכן חדש...