Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GTI רכב מדהים , אבל זה לא אותו דבר . יש הבדלים ביניהם גם במראה החיצוני ...

אם כבר GTI הסיבה היחידה שאני לא הולך על אחת כזאת היא שההורים מפחדים להביא לשתי נהגים צעירים

אוטו עם כ''כ הרבה כח ... ככה זה שרוצים לשמור על הילדים בחיים :)

אשמח לתמונות בכל מקרה כי זה כן מדד מבחינתי.. דיברתי עם הסוכנות של צ'מפיון שממנה רכשתי את הרכב הם אמרו שביינתים שומרים

לי גם רכב שחור וינסו לסדר לי לראות את הרכב לפני שאני מחליט (הוא כבר בארץ!).

החסרון שאם אני מוותר על הלבן אני כנראה אצטרך להמתין לא מעט לשחור.

פורסם

צבע הוא ענין של טעם אישי. לטעמי הלבן מתאים יופי לגולף גם בשל הניגוד עם מסגרות החלונות השחורות, מה שניטל ממך בגולף שחור או צבע כהה אחר. על הפרקטיות העדיפה של הצבע הלבן על כל צבע אחר, ודאי על השחור, דומה שאין חולק.

פורסם

טוב הפנו אותי ללקוח שרכש גולף הייליין לבנה וראיתי את הרכב. הוא יפה.. אבל לאחר מכן ראיתי שוב את הרכב על שחור

ונפלתי :\ מההתחלה אמרתי שלא יהיה לי עוד אוטו שחור אחרי כל הנאחס של הרכב הקודם אבל אין מה לעשות שוב פעם

הזמנתי רכב שחור. מקווה לא להצטער... השילוב של הריפודים הבהירים על השחור פשוט שבר אותי ...

פורסם

אני גם בעד הלבן.

לא הייתי ממליץ על לבן לרכב ברמת הגימור הפשוטה, אבל בגלל שזו רמת הגימור הגובהה היא תראה טוב מאוד בלבן (כמו מזדה 3 מפוארת לעומת רגילה). צבע שחור נראה מעולה באולם התצוגה ובקבלת הרכב...וזהו, מאותו רגע הצבע צובר סימנים וצלקות ודורש התעסקות קבועה.

ראיתי גולף 160 לבנה, היא נראית הרבה יותר טוב מהשחורה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני ראיתי דווקא את הרכב של הנסיעת מבחן שנמצא שם כבר שנתיים לפחות (לפי המספר רישוי בכל אופן)

הצבע עדיין נראה טוב. אני מתכוון לשמור על האוטו בסופו של יום ולא להזניח אותו. גם היו יש לנו מאזדה 3 שחורה

והיא נראת כמו חדשה גם מבפנים וגם מבחוץ. זה אוטו שהולך לשמש נהג אחד בלבד. ולכן אני לא צופה יותר מדי בעיות בקטע הזה

ראיתי אותו על לבן. הוא נראה טוב אבל קצת זקן (למרות החלונות המושחרים) ואפילו קצת מגושם (הלבן נותן תחושה שהרכב קצת יותר גדול

ממה שהוא.)

• תוכן חדש...