Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2012 או "we want our old Honda back"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות ריגול ראשונות של הדגם העתידי של סיוויק פורסמו ברשת:

http://www.carmiddleeast.com/article-1-2079-2012_honda_civic_exposed

למראות שהשינויים החיצוניים נראים מנוריים לטעמי המראה הכללי פחות מוצלח (או איך שמציינת הכתבה "קוריאני"). השמועות מדברות על כך שהמנוע ברכב המבחן הינו 1.5 ליטר (ברוכה שבה לקבוצה 2 ז"ל יחד עם הלאנסר והאימפרזה B3).

לחיוב אני יכול לציין רק את הבולטות של החלק התחתון של הדלתות וזה מצויון עבור ספיגת פתיחות הדלתות הקדמיות, במיוחד אם מלבישים עליו מגיני דלתות (אולי חשוב בישראל בלבד). אגב, בדגם הנוכחי זו בעיה חמורה, מגיני הדלתות המקוריים לא עוזרים וכאשר מדביקים את הנוספים למלה הדבר נראה מכוער באופן קיצוני. גם בכנף האחורי בקושי רואים את הקישוט המשולש והמטופש אשר כ"כ קשה לתיקוני הפחחות.

פורסם

בדגם האמריקאי ההבדל הוא בצורת הפגוש והפנסים. הוא קצת שונה אך לא הייתי קורה לו מכוער והמראה המוכר של סיוויק בס"כ נשמר. הדגם במראה האירופאי נמכר בצפון אמריקה כ"אקורה".

פורסם

פרונט מכוער, הצד האחורי טיפה פחות.

סה"כ מזכיר את היצורים שנהוג לקרוא להם "חיפושית זבל" שחורים וגדולים :x

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

דוקא הדגם הזה מזכיר לי את ההונדה סיטי, רכב סדאן שמבוסס על הגאז' ונראה די הרבה בתאילנד.

LHD-2009-Honda-City-1-Large.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמו שנאמר למעלה, דגם אמריקאי.

לאלה שלא מבינים , בארה"ב יש מלא מלא מלא דגמים של הונדות וכאלה..זה יכול להיות רק אחד מהם.

כמובן שהדגם היפני יהיה הרבה יותר יפה בהבטחה שלי :)

JDM RULZ

• תוכן חדש...