Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתכלתי באתר tires4U המחירים נראים מצויינים אבל יש לי כמה חששות.

איך אני יודע אם הצמיגים טריים? או האם יש דרך לבדוק את זה?

למישהו יש נסיון עם האתר ויכול לתת חוות דעת אם הכול עובד כמצופה?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אתה יכול לבדוק דרך האתר איזו צמיגיה מספקת את הצמיגים, ולגשת אליה פיזית.

המחירים זהים למחירים באתר.

בד"כ תוכל מצוא במקומות אחרים את אותם צמיגים במחירים זולים יותר, אם כי לא תמיד.

פורסם

אין לך מה להזמין מהאינטרנט, כמו שאמרו עדיף ללכת לפנצ'ריה פיזית (ד"א לא חייב לפנצ'ריה הספציפית שרשומה שם). קח את המחיר באתר כרף עליון, בפועל המחירים יותר זולים. בכל מקרה עדיף לוודא לפני שבאים שיש את הצמיגים הספציפיים שלך.

פורסם

הצמיגים מיועדים לרכב או להגן על היכטה בעת עגינה במרינה?

כלומר, נגיד שמה שאתה רוצה מוצע ברשת בחינם, וקבלת הביתה עם שליח, מה תעשה כעת? האם יש לך ציוד לפרק ולהרכיב צמיג? מתקן איזון גלגלים לאחר ההרכבה?

יש דברים שלא מומלץ לקנות ברשת: לקבל מידע - כן, להשכיל בפערי מחיר - כן, לקרוא חוות דעת ומה צריך לבדוק - כן.

אחרי שיש מידע - קח חצי שעה, טלפן לכמה צמיגיות מומלצות במקום שנוח לך, קבל מהם הדרכה/עצות שתוכל לשקלל לפי המידע שכבר יש לך, בדוק מה אומרים על מה שאולי בחרת, וגם לברר מחיר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

האתר מייצג פנצ'ריות קיימות שאתה יכול להגיע אליהן. אתה משאיר פרטים וחוזרים אלייך, אל תדאג אתה לא תקבל לדואר שלך משלוח של 4 צמיגים.

העניין הוא שהמחיר שם גבוה כך שמקסימום זה אתר טוב לקבל אינדיקציה למחירים, סה טו

פורסם

מניסיון שלי, המחירים שבאתר יכולים להיות סבירים או מאד גבוהים, תלוי מה הם מעוניינים למכור באותו רגע. אני התקשרתי לא מזמן לצמיגיה שעבדתי איתה כמה פעמים בעבר בקשר לצמיגים שפורסמו באתר ונראו לי כמבצע לא רע בכלל (נדמה לי דנלופ באיזה 400 ש"ח לחתיכה), ואז הצמיגאי אמר משהו כמו: את זה אני לא אמכור לך כי זה תוצרת תאילנד (או אינדונזיה)...

בנוסף, לא כל מה שמופיע באתר נמצא בכל רגע בכל צמיגיה, וכדאי להתקשר לבדוק לפני שנוסעים לשם.

אני כיום משתמש במחירים שיש שם לשם קבלת מושג והשוואה, אבל קניתי לאחרונה דוקא באוטו דיפו, שלמרות שכאן בפורום כתבו שהמבצעים שלהם הם רמאות. כדאי לבדוק הזדמנויות (נדמה לי שעכשיו יש כזה דבר) כמו צמיג שני ב-200 ש"ח ורביעי ב-150 ש"ח על גודייר (מסתבר שיש כל מיני דגמי גודייר שמוצעים במבצע הזה, לא דגם אחד ספציפי). אפילו אם הצמיג הראשון והשלישי נמכרים אז במחיר מופרז כמו 700 ש"ח (כמובן שזה תלוי בדגם ובמידה), בסוף משלמים לרביעייה כ-1800 ש"ח וזה בערך מה שתשלם בסוף בפנצ'רייה אחרי הרבה חיפושים והתמקחות (לי אישית הזמן גם יקר וגם איני אוהב להתמקח).

• תוכן חדש...