ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,592 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
חברים, אני מחפש יד-שניה עד 50,000 תקציב סופי עם הילוכים (לא אוהב אוטומט). הברורים שלי עד עכשיו, ועצות שקיבלתי מהפורום הזה השאירו אותי עם האופציות הבאות: פז'ו 206, סוזוקי סוויפט, הונדה ג'אז, סוזוקי איגניס. על כולם מדובר יד-שניה ולא מודלים 2004 ומעלה. הצרכים שלי היו ונשארו: נהיגה בתוך העיר לרוב עם יציאות לטיולים בכל הארץ בסופי-שבוע עם אהבה לרדת קצת לשבילים מהכבישים. הדרישות שלי הן בעיקר: צריכת דלק, עלות טיפול/חלפים נמוכה, נוחות נסיעה וכמה שיותר מקום אחסון. התעניינתי בג'יפונים והבנתי שאו שיהיה לי יקר מדי או שמה שאני יכול להרשות לעצמי לא יהיה טוב כל-כך (כמו הטריוס שפסלתי כבר). בינתיים שמעתי כמה דעות שליליות על ה-206 (חלפים יקרים וקצת חוסר אמינות) אבל הונדה ג'אז וסוזוקי סווי…
הודעה אחרונה מאת דן מחפש רכב, -
- 4 תגובות
- 964 צפיות
בסוף ירדתי מהאופציה האמריקאית (לצערי) עקב עלויות גבוהות אני מחפש רכב משומש עם עלויות נמוכות , אבל גם שיהיה בעל כח (יחסית) לא אני לא רוצה יפנית ולא צרפתיה חשבתי על הפונטו אבל היא קצת חלשה לטעמי אני מתלבט מאוד בין האיביזה 1.6 ולא מפריע לי גם קורדובה לבין הפיאט בראבו / בראבה כמובן שה1.6 אני רוצה ידני בלבד !! האם ההבדלים בין המנועים הם משמעותיים או שלא מרגישים אותם כל כך ? מה אתם יכולים לספר על הרכבים מבחינת עלויות , האם הם נותנים תמורה טובה לכסף ? אמינות ? צריכת דלק ? כמה אפשר להוריד מהמחירון לפני שקונים רכב אחד מה2 ועוד אופציות יתקבלו בברכה תודה
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 987 צפיות
בעקבות התרחבות המשפחה נדרש להוסיף לסיאט 20VT משהו יותר מרווח (ולא חלילה להחליף). אני מעלעל כבר יומיים במיני לוחות רכב ובפורום הייעוץ, ולא מצליח להתכנס לרשימת מטרות ממוקדת. הבעיה העיקרית שלי היא חוסר מיקוד בחיפוש משתי סיבות: 1. לא ברור איזה קטגוריית רכב דרושה. קטגוריות שעלו: ג'יפים (ע"ע פורסטר/אאוטלנדר/טוסון), משפחתית-מנהלים (ע"ע 406/מונדאו/C5), ורכבים משפחתיים "גבוהים" (ע"ע מולטיפלה/סניק) 2. התקציב חופשי מידי, כאשר המטרה העיקרית היא מצד אחד "לא להתפרע" ומצד שני "לא להתכלב". בהתחלת החיפוש המטרה היתה רכב חדש בסביבות ה-200K. יותר מאוחר האופציה קוטלגה תחת "להתפרע" והמטרה עברה למשהו משומש בן שנתיים-שלוש. באופן ריאלי הייתי מגדיר את התחום שבין 50 ל-100, כאשר חריגות (למעל…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, אני חדש בפורום. והייתי מעוניין לקבל הצעות והסברים על גבי בחירת מכוניות מ2 המכוניות הללו: סוזוקי סוויפט רנו מגאן (שניהם שנת 2007) סוזוקי סוויפט אוטומטית 1.5 GLX רנו מגאן אוטומטית 1.6 5 דלתות Authentique אני כל הזמן הייתי בהעדפה על הסוזוקי סוויפט, הכי אהבתי אותה. ומה שחיזק את הבחירה של הסוזוקי, זה מכיוון שיש המון תלונות על רנו (גם בגלל שזה רכב צרפתי, והרבה רכבים צרפתיים נחשבים כבלתי אמינים). מה שגורם לי באמת להתלבלט בין השניים, זה חיסרון גדול של הסוזוקי.. מערכת הABSשאין לה. ודווקא לרנו מגאן הנ"ל, יש את המערכת הזו. אני לא יודע אם זה קריטי כל כך, וגם שמעתי שלמכוניות המיני הקטנות (סוזוקי במקרה הזה) זה לא הכרחי. אבל בכל זאת, אני לא מבין כזה גד…
-
- 1 תגובות
- 798 צפיות
החיפוש בפורום לא הנפיק לי את התשובות שחיפשתי ת'אמת, אני חושב שהאוטו די מכוער, אבל מה לעשות, זה התקציב שיש לנו ובזה אנחנו נעמוד מדובר על קורולה 2004 GLI - מה שהכי מפריע לי הוא שהרכב מורכב בתורקיה - האם ידועים לכם בעיות עם זה? מה דעתכם בכלל על הרכב והאם יש כאן מישהו שאכן יכול לאשר לי שהמפרט הנ"ל הוא באמת מה שיש בקורולה מהשנת ייצור הזו: ABS, EDB, 2 כריות אוויר, מחשב דרך, חלונות חשמל קדמיים בלבד(?!), בקרת אקלים אלקטרונית, שליטה על המערכת ברכב מגלגל ההגה האם באמת זה חלק מהמפרט??? תודה לכל מי שיעזור לי!!
הודעה אחרונה מאת נר4, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי, אני מחפש לקנות הונדה אקורד ממודל 2002. שמתי לב שיש שני דגמים, האחד אנגלי והשני יפני. מה ההבדלים ביניהם ? האם יש אחד שנחשב טוב יותר מהשני ? ועוד שאלה קטנה, בדגם האמריקאי יש 2 רמות גימור, LX ו-EX, מהי רמת הגימור הגבוהה מביניהם ? ודבר קטן שלא שייך.. היות ואני מחפש רכב, אני מסתובב לא מעט בכל מיני לוחות, הנה אותה הגברת בשני לוחות שונים, מפורסמת בהפרש של יום.. מצאו את ההבדלים (כמה נוכלים יש במדינה הזאת...)
הודעה אחרונה מאת אבולושיין, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי הונדה סיויק למכירה, הרכב משנת 94 אוטומטי. הרכב מוצע למכירה במחיר מגוחך יחסית לרכב, לפי המודע, כיוון שיורדים מהארץ. אני מעוניין להפטר מהאאודי שלי (שמביאה רק צרות ולוקחת המון כסף), העניין הוא שאני סטודנט ואין לי עבודה קבועה. אז אני רוצה שהרכב יהיה תקין, מה יש לבדוק, לשים לב אליו, להתעניין. כמו כן, האם הרכב זול לאחזקה (כשהוא מתקלקל), יחסית לאאודי 80 86 שלי. האם יש נגישות לחלקים שונים (לעשות טיפולים לבד)? נ.ב. הרכב מצוייד, כך לפי ההודעה, בגג נפתח.
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם אני מתלבט בקניית רכב הונדה אקורד 1996 EX 2.2 או לנטיסF1.8 1997 ואני לא יודע מה להחליט אבקש לדעת פרטים על המכוניות נתונים,אמינות,שוק, וכדאיות כמה שיותר פרטים בתודה גדולה מראש אייל
הודעה אחרונה מאת eyaali, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה פרטים על סיוק 1998-2000 איך צריכת הדלק במנוע 1.4 , 1.6 אוטו . האים יש שני כריות אוויר בדגמים הנ"ל . איך ה 1.4 האים הוא מספיק חזק לרכב בגודל הנ"ל . איך הטיפולים , יקרים (יחסית לאימפרזה ולנטיס )? תודה
הודעה אחרונה מאת גל1, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אודה לקבלת חוו"ד על הדגם הנ"ל. ערכתי חיפוש בנושא בפורום ולא מצאתי התייחסות לכך. משמועות הבנתי כי קיימת בעייה במזרקים ונעשה recall לכל בעלי הרכבים הללו. בעניין זה, האם זו הסיבה שבגינה חלקם מציינים במודעות המכירה על החלפת מנוע? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב אני מתלבט בין קניית מאזדה 3 2000 5 דלתות מודל 2008 שמגיע עוד חודש לאופל אסטרה החדשה מודל 2007 שמשווק בארץ ממרץ האחרון. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 868 צפיות
זהוא הגעתי למיצוי של ההלואות שאני יכול לקחת !!! 70 אלף ש"ח מה עם ג'אז1:17-20 ויאריס 1:16-18(תלוי מי נוהג כנראה) (עם האסקורט 98 גיר רציף הגעתי ממוצע 1:12.5 ופעם אחת אפילו 1:14 כמובן טורים קבועים !) בכל מקרה אני במרדף אחרי ג'אז ויריס כבר שבועיים אשתי אוהבת רכבים קטנים ואני מעדיף לבקר בתחנות דלק ומוסכים כמה שפחות ולהשאיר שם כמה שפחות כסף ! לרדת מהגאז והיאריס ? אם כן זה הזמן כי יש אחת על הכונת והם ממש נחטפות וכמובן לוי יצחק זה אפילו לא בגדר המלצה כולם רוצים מעל למחירון לתגובה מהירה אודה גיא
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
היום בדקתי רכב תוצאות בדיקת המרכב היו תקוני מרכב, משמעות גבוהה : סימני תיקון מרכב ,סימני פגיעה , הוחלפו חלקי מרכב , סימני תיקון בתא מנוע +חומר , הלחמות/חיבורים לא מקוריים , נזק בתא מתען + מעיכות , סימני מתיחה , סימני תיקון בפאנלים + חומר . המוכר אמר לי מראש כי הייתה פגיעה בכנף ימנית , הבודק בקומפיוטסט דיווח על התאונה כאשר תיחקרתי אותו לגבי ירידת ערך וחומרת הפגיעה הוא אמר כי אין פגיעה בשילדה . ולגבי ירידת הערך טען כי לכול דבר יש מחיר . ובסה"כ הבודק + המוכר נתנו לי את ההרגשה כי זה לא רציני ושום דבר לא מפריעה לרכב או מסכן . יכול להיות שלא מסכן אבל עדיין ניראה לי כי התאונה היא רצינית יותר. מבקש את היתיחסותכם לתוצאות הבדיקה תודה
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
אחותי מעוניינת לקנות גולף 1600 חדשה , אני המלצתי לה לקנות את הפולו 1600 כי היא יותר זולה. אני יודע שהגולף יותר איכותית ומיוצרת בגרמניה לעומת הפולו שמיוצרת בספרד או פורטגל אבל האם יש שוני במנועים ובמערכות הרכב ? ועוד שאלה האם הפולו 1400 אוטומטית סוחבת או שעדיף 1600? (אני המלצתי לאחותי את הידנית אבל היא רוצה אוטומט)
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום עשיתי חיפוש וקראתי את כל הנושאים לגביו אני מעוניין לרכוש את הרכב השאלה שאומרים טיפולים יקרים מה זה אומר? טיפול 10000 יקר? חלקים יקרים?(עד כמה יקרים) כי הרכב מאוד מעניין נותן את כל הפינוקים האפשריים והמחיר בתחתית בגדול אני מתלבט בין R75 שנת (מנוע 2000)2000 או 623 1999 מנוע 2300 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הרבה פעמים אני רואה מודעות של רובר 216-214)למכירה ,שנים 97-98+ כולל כל התוספות במחירים של פחות מ30.000 ש"ח זה אוטו שנראה טוב ומצוייד במנוע 1.6 . אני שואל את עצמי למה ה"סטיגמה" של האוטו היא שלילית כל מי שאני שואל אומר לי עזוב אין לו שוק אין לו חלפים רק מקוריים טיפולים יקרים והאוטו בכלליות לא משהו,רובר פשטו את הרגל ועוד מלא סיבות... אני נמצא כרגע בתהליך של מכירת הרכב שלי וחושב מה לקנות אחרי זה יש לי הרבה מחלוקות. פונטו ספייס 2000-2002 סיביק 97-99 כריזמה 98 קליאו 2000 פולו פביה קשה לי להחלית התקציב עומד על 35000 ש"ח פלוס מינוס 1500 ש"ח (ממש מציאה) הנסיעות המתוכננות זה מאריאל לראש העין (פארק תעשיות אפק)כל יום הלוך חזור ופעם בשבועה שבועיים לירושל…
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מבקשת את עזרתכם בבחירת רכב . אני צריכה אותו לנסיעות עירוניות,ולנסיעות בינעירוניות קצרות. רוב הזמן אני נוסעת יחידה ולפעמים עם 3 ילדים. אני מחפשת רכב אמין ,חסכוני וזול לתחזוקה. לפי מה שקראתי בפורום גיר ידני יותר חסכוני מאוטומט. האם בכל מצב? או שזה משנה אם הנסיעה היא בעיר או בכביש מהיר? לפי חיפוש בפורום עלו לי כמה אופציות: פורד פיאסטה (דינמיק?) אונו,פונטו רנו קליאו (אמין?) אני נוטה יותר לפיאסטה,האם היא מרווחת יחסית לקטנות אחרות? ואם יש לכם הצעה אחרת אשמח לשמוע. היתה לי ג'סטי 92' 1000סמ"ק. בקושי סחבה עם מזגן והרעישה במהירות 80-90.אבל אני לא מתלוננת כי בסה"כ לקחה אותי לאן שרציתי . אבל הפעם אני רוצה קצת יותר מזה... כל תגובה תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת BOGO, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי הזדמנות לקנות רובר 216 קבריולט שנת 94 אוטומט בדקתי תרכב *** תרכב = את הרכב *** עשיתי עליו סיבוב יש כמה בעיות והן:ציריות,בולמים קידמיים,הגה מושך ימינה חזק מנוע לא סוחב משהו,הגג לא נפתח בעל האוטו אמר שהוא פעל שבוע קודם לכן והוא חושב שמדובר בפיוז,יש כמה טלאים בגג,טסט לעוד חודשיים,חיצוני הרכב שמור,צמיגים חדשים,מבפנים נראה נחמד לא שמור מידיי ולא גרוע,במחירון הוא 27,700 סגרנו על 10,000 מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת BOGO, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סיאט לאון 2002 מנעו 1600 דגם SIGNIO האוטו יד 1 ויש לו 110000 ק"מ. האוטו טוב, אין קרקושים ודומה למרות שלא היה מזיק לו עוד קצת סוסונים. השאלה היא איך הרכב ???? אמין ??? עלויות אחזקה כמו יפני או יותר??? שוב למי שיש נסיון עדיף תודה מראש משה
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יש לאופל קורסה פוטנציאל לשיפורים? מעוניין לקנות קורסה 3 דלתות ולשפר אותה....
הודעה אחרונה מאת opel corsa, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, במסגרת החיפושים אחר רכב קומפקטי וידני מיד שנייה, אחת האופציות שאני בודק כרגע היא פולקסווגן פולו. רציתי לשאול את אלה מכם שיודעים, האם דגם 16V בשנים 97-99 שווק בארץ גם בחמש דלתות או רק בשלוש. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 894 צפיות
חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי את התשובות לשאלות שלי! אז ככה מצאתי הונדה סיוויק שנת 95 אוטומט יד ראשונה עם 137 ק"מ לרכב ישנם פגיעות חיצוניות אבל זה לא מטריד אותי אני מתכנן לקחת לבדיקה ולבדוק גיר שלדה ומנוע (המוכר מתחייב על הכל) עכשיו ככה הדגם שמדובר עליו הוא DX אם אפשר להביא לי פרטים על הדגם הנ"ל ועל יתרונותיו וחסרונותיו וההבדל בינו לבין דגם הEX באותם השנים!
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
מיצובישי קולט
מאת gal7-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום,ברצוני לדעת האם מנסיונכם מיצובישי קולט הינו רכב סחיר? אני עומד בפני קנייה של קולט מודל 93'.הרכב במצב טוב (לאחר בדיקה),מאדם מבוגר ומיושב,שהוא גם שכן שלי. סגרנו על 19000 שזה כ-3000 מתחת למחירון.האם העסקה טובה? בנוסף,האם אתקשה להיפטר ממנו לטעמכם בעוד כשנתיים שלוש? תודה וים טוב, גל
הודעה אחרונה מאת yaarizdeluxe, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם כרגע יש ברשותי רנו מגאן טורבו זידל אני רוצה להחליף אותו ליונדאי סונטה שנת 200 אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שקיים רכב מסוג זה ברשתם.
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכל חבריי הפורום אני חדש פה. וזה ניראה לי פורום ברמה תצליחו טוב שאלתי היא ככה איך האוטו מבחינת מנוע לעומת בודי ועוד פרטים כללים בקשר לרכב (מודל 97) פרטים כמו צריכת דלק 0-100 מחלות וכו תודה מראש אלעד
הודעה אחרונה מאת אלעד21, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום! ידידה שלי מעוניינת לרכוש סמארט והיא מצאה אחת שמורה,יד ראשונה קילומטראז נמוך בקיצור הכל מתאים לה. הבעיה היחידה היא שהבחור מבקש על הרכב 60 אלף!!! שזה כמעט חצי מהמחירון של הרכב בלוי יצחק(34000),כששאלנו את הבחור למה הוא מבקש פי 2 מהמחירון אז הוא ענה: שאף אחד לא מתייחס למחירון של לוי יצחק במכוניות מהדגם הנ"ל ורובן נמכרות סביב ה 60 אלף שקל מהשנים הללו ואמר שאנו יכולים לשאול איפה שאנחנו רוצים וזו התשובה שנקבל מכולם,אז אני שואל אותכם פה ,האם זה באמת מקובל למכור את הרכב במחירים מוגזמים שלוי יצחק אפילו לא מתקרב אליהם??? תודה מראש לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת Godflash, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! הציעו לי קליאו B שנת 2002 יד ראשונה שעברה כ70 אלף ק"מ. ידנית אבל עם מנוע 1200. אבל אני קצת חושש מקנית רכב בעל נפח מנוע של 1200. אומנם זה יכול להיות מאוד חיסכוני אבל השאלה אם זה לא חלש מידי? בנוסף לכך, האם יש בעיות/תקלות נוסופות שיש לאוטו הזה? ומה בערך המחיר הסביר בשביל הרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 29 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
השיקולים הם בטיחות, שמירת ערך ואמינות. הרכב נוסע מעט בעיר ופעם בחודש מחוץ לעיר (שעה וחצי) מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מכיר אתר טוב?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, אני מעונינת לקנות רכב קומפקטי. הדרישות- אמינות גבוהה, תחזוקה זולה. אפשרות לנסוע גם עם 5 נוסעים (מדי פעם) ורצוי מאד- בגז' גדול (ככל הניתן ברכב מהסוג הזה, כמובן). גיר ידני ומנוע בנזין. תקציב- עד 40,000 (אבל מוכנה להתגמש). הבנתי שאין מה לחפש רכבים אירופאיים אם אני רוצה תחזוקה זולה, והאופציות שיש לי הן יאריס, גטס, מיצובישי קולט או דייהטסו (שרייד או סיריון). השאלה היא א. איזה מבין הדגמים הנ"ל עונה יותר על הדרישות שלי (והאם יש דגמים נוספים שכדאי לבדוק)? וב. שאלת מליון הדולר- האם עדיף דגם זול וחדש יותר או דגם יקר וישן יותר? ולמה הדייהטסו כל כך זולה- על מה אני מוותרת שם בתכלס? כגע הקולט הכי קוסמת לי כי הבנתי שהבגז' שם יחסית גדול יותר. האם היא עונה לד…
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 1,149 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- orsh99
- Shay Shd Dave
- Pavlik
- משה גולד
- yor2
- Liquidator
- הצילינדר השישה עשר
- SlowRide
- BoazB11
- flytomars
- dinnnn