Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי מעוניינת לקנות גולף 1600 חדשה , אני המלצתי לה לקנות את הפולו 1600 כי היא יותר זולה.

אני יודע שהגולף יותר איכותית ומיוצרת בגרמניה לעומת הפולו שמיוצרת בספרד או פורטגל אבל האם יש שוני במנועים ובמערכות הרכב ?

ועוד שאלה האם הפולו 1400 אוטומטית סוחבת או שעדיף 1600? (אני המלצתי לאחותי את הידנית אבל היא רוצה אוטומט)

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

השוני העיקרי בין שתי המכוניות הנ"ל הוא בגודל שלהן.

הפולו קטנה יותר מהגולף.

אם הגודל לא כל כך עקרוני לאחותך, הייתי גם ממליץ ללכת על הפולו. תוכלו לקנות פולו מאובזרת במחיר זול יותר מהגולף הרגילה.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הייתי ממליץ לך לקרוא היטב את השירשור המצ"ב בטרם תחליט על רכישת פולקסווגן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=153432

יתר על כן הפולו אוט' 1400 היא עגלה נוראית, משהו כמו 15.5 ש' מ- 0 ל -100. ישנן הצעות טובות בהרבה בשוק.

המלצה שלי- חשוב שנית על כל העניין.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

יש שוני מהותי. אין שום דבר משותף בין המכוניות למעט החברה שמייצרת אותן.

הגולף מכונית איכותית בהרבה, וגדולה משמעותית.

ללא ספק עדיפה הגולף (ואם 1.6, אז את הFSI).

בכל מקרה, יתכן שלא זו ולא זו מתאימות לה; בשביל לדעת את זה, אתה צריך לתת לנו קצת יותר פרטים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היא נוסעת כל יום בערך 30 קילומטר-40 קילומטר בדרך כלל נסיעות עירוניות ,4 פעמים בשנה מחוץ לעיר.

אין בעיית תקציב , למרות שנראה לי ש 130000 שקל על מכונית חדשה, זה מוגזם ולא הכרחי

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

ההבדל בין פולו לגולף הוא כמו ההבדל בין פיל לעכבר.

יש את אותם חלקים פחות או יותר, אבל בגודל שונה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בכל מקרה, אין לה מה לחפש בפולו. היא לא טובה יותר מהמתחרות, והמתחרות בעצמן נופלות מהקומפקטיות בכמעט כל פרמטר - ולא מציעות יתרון גדול במחיר.

לגבי הגולף; היא מכונית איכותית ובטוחה, עם מנוע סביר וגיר טוב (שישה הילוכים). אם האוטו מוצא חן בעיניה, ועל בסיס זה לרוב מתבצעת קניית גולף, זו קניה טובה בהחלט.

130K זה באמת לא הרבה כסף למכונית חדשה בימינו. אמנם נוצרה איזושהי מדרגה שמאפשרת לקבל מכוניות קבוצה 2 (כמו מאזדה 3 וקורולה) ב114K, אבל הרוב מתרכזות סביב ה125K-140K.

לפי דברי צ'מפיון, בכל הדגמים תהיה בקרת יציבות החל משנת הדגם 2008. זו נקודה חשובה גם היא.

כאמור, אם הגולף מוצאת חן בעיניה, אין סיבה לבחור במשהו אחר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...