Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמים אני רואה מודעות של רובר 216-214)למכירה ,שנים 97-98+ כולל כל התוספות במחירים של פחות מ30.000 ש"ח זה אוטו שנראה טוב ומצוייד במנוע 1.6 .

אני שואל את עצמי למה ה"סטיגמה" של האוטו היא שלילית כל מי שאני שואל אומר לי עזוב אין לו שוק אין לו חלפים רק מקוריים טיפולים יקרים והאוטו בכלליות לא משהו,רובר פשטו את הרגל ועוד מלא סיבות...

אני נמצא כרגע בתהליך של מכירת הרכב שלי וחושב מה לקנות אחרי זה יש לי הרבה מחלוקות.

פונטו ספייס 2000-2002

סיביק 97-99

כריזמה 98

קליאו 2000

פולו

פביה

קשה לי להחלית התקציב עומד על 35000 ש"ח פלוס מינוס 1500 ש"ח (ממש מציאה)

הנסיעות המתוכננות זה מאריאל לראש העין (פארק תעשיות אפק)כל יום הלוך חזור ופעם בשבועה שבועיים לירושלים.

עדיפות לשנים של 97 ומעלה גיר רגיל 1.4 או 1.6 לא משנה שיהיה חסכוני אבל לא כמו אופניים, אפשר להתפשר על צריכת דלק

נוח לנסיעה , נגה יחיד ורוב הזמן 95% לבד ברכב.

תודה.

פורסם
אין חלקים לרובר !!!

להזכירך הם פשטו את המפעל !!!

להתרחק ולא לחזור אכזבה אחת גדולה !!!

אם הייתי admin הייתי מוחק לך את ההודעה. אני מקווה ש- admin יעיר לך. היא מעידה על בורות, ועל יחס לא רציני שלך לנושא ולשואל. אתה טועה - ומה שיותר חמור, מטעה חבר'ה שמבקשים לקבל מידע ונוטים להאמין שיקבלו אותו מבעלי ניסיון ו/או ידע.

נכון, רובר פשטו רגל.

לא נכון - יש מלא חלקים. ולדגמי 214/216 יש גם תחליפיים ומשומשים. לדגם שבבעלותי R25 1.8 קשה יותר להשיג חלפים לא מקוריים, אבל: מקוריים אין בעיה להשיג בכלל (גם לא בעוד עשור, לדברי המוסך המורשה), ויש גם חליפיים (למשל בולמים של חברת קוני שהם זולים יותר משמעותית מהמקוריים).

אכזבה? תלוי למי. אני מכיר עוד שלושה בעלי רובר וכולם מאוד מאוד מרוצים. הכל תלוי איך טיפלו ברכב הספציפי. אני מציע לקרוא שרשורים קודמים בנושא (פשוט תעשה חיפוש על רובר) ולקבל הרבה יותר מידע, מבעלי הרכב ולא מכאלה ששמעו על חבר של חברה של אח שלהם. כיום זה אחד הרכבים שמציעים הכי הרבה תמורה בעד הכסף. הוא גם יפה וגם אופה. אמינות לא מושלמת, זה נכון, ועל זה תוכל לקרוא בשרשורים הקודמים, אבל גם למזדה אין אמינות מושלמת, וההנאה ממנה פחותה בהרבה.

אני לא מתייחס לשאר הרכבים שדיברת עליהם, שחלקם אולי עדיף, רק לתגובתו הרשלנית והמטופשת של זה שמצוטט. אגב, ב- 35K תוכל לרכוש לך R25 עם מנוע 1.8 וגיר סטפטרוניק, שיזניק אותך כל יום מהבית לעבודה בזריזות מפתיעה, ועם סאן-רוף פתוח לספיגת אוויר הרים צלול כיין, משנת 2001.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם לא היית מצטט ומתייחס - אפשר היה למחוק. (ואכן היה נמחק).

עכשיו, אחרי שאני רואה את התגובה המושקעת שלך כואב הלב למחוק את ההודעה המקורית והתגובה.

בכל מקרה - המשתמש הוזהר מלתת ייעוץ מוטעה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה מוזמן לערוך חיפוש. הרובר 214 ו- 216 נידונו בהרחבה בפורום.

אני בטוח שתמצא עליהן מידע גם מאנשים עם נסיון אמיתי על הרכב.

פורסם

offtopic לחלוטין:

לא יאומן שיש לי כ"כ הרבה הודעות (טוב, יחסית), וותק של יותר מארבע שנים, ואני עדיין נחשב "נהג צעיר" :puppydoge

פורסם

תודה על התשובות אבל מה לגבי שאר הרכבים שרשמתי אני עדיין מתלבט ואף אחד לא הזכיר את הרכבים האחרים ברשימה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטער, אבל אני ממש לא מסכים עם הדעות כאן, ובמיוחד לא עם הכתבה הזו שיש אליה קישור.

לאבא שלי יש רובר 216SI משנת 97, שעשתה עד עכשיו 240000 קילומטר.

התקלות היחידות שהיו לה עד עכשיו הם החלפת גיר ב100000 קילומטר, כי אחותי לא למדה עד אותו רגע לנהוג בידני, נזילה קלה מהסאנרוף (כנראה בגלל נסיון פריצה), בעיה עם הנעילה המרכזית, קלאצ' ב220000, וגם והיינו צריכים להחליף את כל ארבעת הבולמים (רוברים לא אוהבים קפיצות של חצי מטר ב110 קמ"ש. טעות שלי).

זה נורא מעצבן שאומרים דברים רעים על רכב טוב, שנותן הרבה יותר מכל רכב אחר באותו מחיר. האוטו הבא שלי יהיה רובר, אם אני אמצא אחד שאני אוהב ובמצב טוב.

פורסם

בקשר לשאלתך אני יכול להגיב רק לגבי 3 רכבים שציינת

בבעלותי רובר 216 ידנית שנת 98 שאני מאוד מאוד נהנה ממנה ולא מתחרט לרגע שקניתי

חלפים יש בשפע ממש לא חסר אז זה לא אמור להטריד אותך

מה שאמור להטריד אותך זה ביטוח מאוד יקר וזאת הסיבה שעשיתי רק ביטוח צד ג'

בקשר לפונטו מאוד חסכונית אבל לדעתי אי אפשר להשוות אותה לרובר גם מבחינת יופי וגם מבחינת אופי

סיוויק רכב מצויין והרכב הכי איכותי לדעתי מבין אלה שציינת אבל עם ביטוח מאוד יקר הבעיתיות בו שמאוד מפחיד לעשות לרכב הזה ביטוח צד ג' כמו ברובר כי הוא רכב מאוד גניב ובכלל המחירון מאוד גבוה יחסית לשנתון

מקווה שעזרתי

יום טוב

פורסם

הכתבה הזו באמת קשקוש מוחלט. לי אמנם היתה R25 אבל לחבר שלי יש 216 כבר כמה שנים, ולא רק הוא אלא גם אימו מאוהבים ברכב. והסוסים סוחבים כמו גדולים. אחת התגובות מספרת איך בעבר הוא התפאר ברכב הזה, כך שאולי הוא חושב שהוא מצחיק וזו סיבת פרסום הכתבה :-)

• תוכן חדש...