Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

יעוץ לרובר 216 קבריולט


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי הזדמנות לקנות רובר 216 קבריולט שנת 94 אוטומט בדקתי תרכב

*** תרכב = את הרכב ***

על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום, אתם מתבקשים לשמור על מספר כללים בסיסיים:

  1. אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום.
    שוב - אם אתם חושבים שמחקו לכם הודעה, שרשור או כל דבר אחר - אין לפרסם על כך בפורום עצמו, אבל ניתן כמובן לפנות אל מנהלי אותו פורום בה"פ.
    שימו לב שהודעות בד"כ לא נמחקות "סתם ככה" - קחו לעצמכם מספר רגעים לחשוב על תוכן ההודעה, כנראה שהיה בו משהו שהביא למחיקתה.
    לסיכום: "מי מחק לי את ההודעה למה איפה כיצד מתי אני רוצה את אמא" - רק בה"פ.
  2. אין מקום לגזענות בפורום, וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום.
    זהו אתר רכב, ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים ורעיוניים בין המשתמשים.
  3. כבדו את חברי הפורום האחרים!
  4. אם אין לכם רשיון (ולא בגלל שהוא נשלל), לא באמת מעניין אותנו לשמוע מה יש לכם להגיד בענייני מכוניות, אופנועים, או כל כלי רכב אחר.
    תחסכו מאיתנו ואל תייעצו לאף אחד. תקראו, תשכילו, תתקנו אפילו בנושאים טכניים. זה עלול להשמע נוקשה, אך נסיון העבר מוכיח שזה דרוש.
  5. נא לא להעלות תצפיות בהודעה חדשה, למעט כאלו שיעניינו את כ-ל חברי הפורום - ובמילים אחרות, דברים מיוחדים מאוד בלבד.
  6. גם אם בחרתם להעלות תצפיות, רכבים מיוחדים, תמונות ממירוצים וכדומה - אין להעלות תמונות ו/או שרשורים עם פרטים מזהים.
    על אחת כמה וכמה של רכבים ייחודיים שקל לזהותם ולא כל שכן בליווי כתובת או מיקום - אלא אם הדבר מתבצע בהסכמתו המפורשת של בעל הרכב.
    לא כל אחד מעוניין שכל יושבי הפורום יגיעו להציץ בגלגלים החדשים שקנה או בצבע החדש. תמונות ושרשורים עם סימנים מזהים (מספרי רישוי גלויים, למתקשים) יימחקו ללא הסבר.
  7. חברים חדשים שמעוניינים להציג את עצמם, מתבקשים להעלות הודעות ברכה, שלום והגעה בשרשור (הארוך...) שבפורום הכללי:
    http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1498 (טוב לדעת שאתם איתנו, אבל לא צריך להפוך את הפורום לצ'אט)
  8. במקרה שטעיתם בתוכן ההודעה, ניתן לערוך את ההודעה המקורית ולתקן את תוכנה. אין לפרסם הודעת תיקון נוספת!
  9. אין טעם להגיב להודעות שכבר עבר התוקף שלהן (יצאו מהדף הראשי של הפורום שבו פורסמו) אלא אם ממש יש לכם מה לחדש.
    תגובות בסגנון "כל הכבוד על ההשקעה" לא ממש תורמות לדיון אשר גם ככה עבר זמנו. נא להמנע באופן כללי מהקפצת הודעות שלא לצורך.
    בפורום קנייה ומכירה חל איסור מוחלט להקפיץ (עיינו בכללי פורום קנייה ומכירה לפרטים נוספים).
  10. הפורום אינו מיועד לפרסומות מסחריות אשר נושאות איתן כוונת רווח. במקרה שיש לכם משהו מיוחד להציע לחברי הפורום, אנא פנו בהודעה פרטית אל עומר או שלומי.
    כנ"ל לגבי פרסומות לאתרים: אין לפרסם ללא אישור של הנהלת הפורום.
  11. גולשים אשר לא יצליחו להשתלב ברוח הפורום, ויתעקשו לפרסם הודעות שמקומן אינו בפורום - יועפו מהר מאוד. כל נסיון לגרום להפרעות מכוונות עלול לחשוף
    את המזיק לפעולה משפטית. חישבו פעמיים (או יותר) לפני שאתם מפרסמים הודעה.
  12. פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. סימני פיסוק בסגנון צ'אט ... עם ... 3 ... נקודות בין משפט ... למשפט אינם מקובלים.
    זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם. כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה וקיצורי סלנג כמו ת'שפה לא מקובלים; אנחנו מנסים לשמר את השפה.
    הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".
    אם אתם מתקשים בעברית כדאי שתקראו את השרשור הזה. הודעות שמזלזלות בכללים, ובכלל זה בפרט ימחקו.
  13. תנו כותרות ענייניות לנושאים חדשים שאתם מפרסמים, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו מה הנושא גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "כנסו לכאן עכשיו" וכיוצ"ב לא יתקבלו בהבנה.
    כנ"ל לגבי כותרת "ייעוץ בבחירת רכב" בפורום ייעוץ בבחירת רכב, או "מבקש ייעוץ למערכת" בפורום אודיו. במידה ומנהל ערך לכם את הכותרת, אל תשנו אותה ללא בירור אצל אחד מהמנהלים.
  14. אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון ;
    בד"כ, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים וגורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.
  15. אנא המנעו מתמונות בחתימה. אם ברצונכם ליצור הבדלה ויזואלית בינכם לבין משתמשים אחרים, השתמשו בסמלון. תמונות בחתימה מסיחות את העיניים ושוברות את רצף ההודעות.
  16. במידה ונערכה לכם הודעה על ידי אחד המנהלים, אין לשנות אותה שנית ללא אישור בהודעה פרטית מאחד המנהלים, על אחת כמה וכמה אם ההודעה נמחקה ע"י מנהל - אין להעלות את ההודעה מחדש ללא אישור.
  17. אין להקפיץ הודעות אלא לאחר מעבר יום מתאריך הפרסום המקורי (24 שעות, למי שלא הבין); אנא המתינו לתשובה בסבלנות. במקרה שההודעה המקורית עדיין מופיעה בדף הראשי של הפורום, אנא המנעו מהקפצה.
  18. כל הנאמר בפורום הינו בגדר המלצה בלבד; שימוש במידע על אחריות המשתמש בלבד.

עשיתי עליו סיבוב

יש כמה בעיות והן:ציריות,בולמים קידמיים,הגה מושך ימינה חזק

מנוע לא סוחב משהו,הגג לא נפתח בעל האוטו אמר שהוא פעל שבוע קודם לכן והוא חושב שמדובר בפיוז,יש כמה טלאים בגג,טסט לעוד חודשיים,חיצוני הרכב שמור,צמיגים חדשים,מבפנים נראה נחמד לא שמור מידיי ולא גרוע,במחירון הוא 27,700

סגרנו על 10,000 מה אתם אומרים?

פורסם

בד"כ, רוב רכבי הקבריולט נסחרים באיזור המחירון (חלק מעט מתחת, חלק הרבה מעל).

תמיד יכול להיות שתמצא עסקה טובה, בעיקר ברובר שידועה כ"נמכרת מתחת למחירון".

 

א-ב-ל: 10 אלף על הרכב נשמע חשוד מאוד. העובדה שהגג עבד לפני שבוע, ועכשיו לא - יכול באמת להיות פיוז של 10 שקלים, ויכול להיות הרבה הרבה יותר.

לי זה נשמע כאילו משהו פה מסריח. איפה בדקת את הרכב? במקום שאתה מכיר, או לפי המלצת המוכר?

 

בכל מקרה, אם באמת מצאת עסקה והרכב נראה לך, אז נשאר לך הפרש נחמד לתקן את הנדרש (דרך אגב, מה התקציב המקורי?).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני בעצמי בדקתי את הרכב יש לי נסיון מה כבר יכול להיות מסריח ?! ברשיונות הכל תואם מה שמפחיד אותי זה עניין של הגג אני לא יודע אם זה מהמנוע של הגג או שזה פיוז או תקלה חשמלית

בכל מקרה איך נשמע המחיר לעומת המצב המפורט?

פורסם

אם זה היה פיוז הוא היה מתקן אותו ולא מציג בפניך את הרכב ללא יכולת לפתיחת הגג!

 

שיחליף פיוז וידבר איתך...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

או שהמוכר אדיוט, ויכול להציג רכב תקין, ע"י תיקון הפיוז בעלות של שקלים בודדים.

או שישנה בעיה רצינית יותר, והוא חושב שעומד מולו אדיוט שהוא יכול למרוח בסיפור של פיוז.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא יודע איזה נסיון יש לך, ומה רמת המקצועיות שלך.

מה שכן, וכל המגיבים האחרים אמרו את זה גם - משהו פה חשוד. ולא בהכרח במצב של הרכב, אבל לי נראה שכן (כפי שאמרו, כל מוכר שפוי יחליף פיוז ב5 שקלים, ולא יציג רכב עם תקלה משמעותית).

 

לגבי המחיר - יחסית לרכב קבריולט תקין, זה מחיר מעולה, לפי דעתי.

בכל מקרה ממליץ לך לקחת את הרכב למוסך שמכיר (נראה לי ש"גתוס", המוסך ל4*4 גם מתעסק ברובר, אבל תברר את זה), גם לבדיקה מקיפה יותר, וגם כדי לקבל הערכת מחיר לתיקונים הנדרשים (המחירים ברובר יכולים להיות גבוהים מהמצופה, במקרים מסויימים).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לא הבנתי איפה הדיל.

יש בעיות בציריות, בולמים, משיכת הגה ומנוע לא סוחב.

תיקונים שלר ובר זה לא משהו זול - אז ב-2000 ש"ח הוא לא יסדרת את הכל.

 

לגבי הגג - אולי כדי לקפוץ למוחה גגות כמו רון קאר למשל כדי שיבדוק ויתן את חוות דעתו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

שלום רב.

בקשר לרכב ובכללי לרובר ,אני לא יכול לת לך המלצות בעד ונגד כי לפי שאלות שאני שאלתי והתשובות שקיבלתי זה די קשה להחליט.

1.יש חלפים אבל המחיר הוא בשמיים

2.עד מתי יהיו חלפים ובמיוחד לגג נפתח

3.החברה כבר לא קיימת ....עז מה עושים?

4.נכון שבעבור מחיר סימלי אפשר לקבל אוטו איכותי שיודע לפנק אבל לך תדע ותסתכן עד לפעם הבא שילך איזה חלק כמו ידית וישרים ליד ההגה ולתקן אותה זה 3.000 אלף ש"ח רק בהזמנה.

5.רכב נדיר בפרוקיות כך שאין פיטרון זול.

 

תעשה את השיקולים שלך של עלות תועלת ולא רק שזה עולה 10 אלף ש"ח ובזה זה נגמר.

בהצלחה

×
×
  • תוכן חדש...