Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מתלבט בין קניית מאזדה 3 2000 5 דלתות מודל 2008 שמגיע עוד חודש לאופל אסטרה החדשה מודל 2007 שמשווק בארץ ממרץ האחרון.

תודה מראש

פורסם

מה הסיבה שאתה משווה בין שני הדגמים הנ"ל, והאם אתה מוכן לשקול גם דגמים אחרים?

מה הדרישות שלך, לפי סדר עדיפויות?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני מחפש מכונית משפחתית (3 ילדים). חשובה לי הנוחות, הבטיחות למשפחה והאמינות. באופל כנראה אצליח לקבל הנחה של כ5000 ש"ח אבל זה רק מרכיב בשיקולים ולא מרכיב מוביל. ישל נו רכב גדול, כך שהרכב שאקנה לא מתוכנן לשמש לנסיעות ארוכות וטיולים.

כמובן שאני פתוח גם לדגמים אחרים, אבל חשובה לי גם ההשואה בין מאזדה לאופל,

תודה

פורסם

המאזדה בגרסת ה-2.0 ליטר מאד לא נוחה עקב חתך צמיגים נמוך מדי. כמו כן הספסל האחורי שלה צפוף מאד. אם מדובר בילדים גדולים, אני לא חושב שהיא תתאים לך, מהסיבה הזאת. האסטרה יותר נוחה ומעט יותר מרווחת.

אופציות נוספות במחיר דומה:

הפורד פוקוס 2.0 ליטר - מכונית מעולה. מרווחת ומאד נוחה, וכבונוס גם מהנה לנהיגה (גם המזדה).

רנו מגאן 2.0 - הכי מרווחת בסגמנט שלה ונוחה לפחות כמו הפוקוס.

לפי דעתי בקניית מכונית חדשה, נושא האמינות צריך להיות גורם דומיננטי עקב העובדה שיש לך אחריות של בין שנתיים לשלוש. כמובן שבמקרה הזה, שלוש שנות אחריות הם יתרון. מרישמת הרכבים הנ"ל האסטרה היא היחידה שמציעה שנתיים אחריות בלבד. כל השאר מציעה שלוש שנות אחריות.

כמו על תחליט לפני שאתה עורך נסיעת מבחן, ומוודא שתא הנוסעים של כל אחת עונה של דרישותיך מבחינת מרווח ונוחות ישיבה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם בטיחות חשובה איך המזדה ברשימה?

פוקוס, C4, רנו, אסטרה - ברור, כולן קיבלו חמישה כוכבים. אבל רנו 2.0 אני לא חושב שיש (אין באתר, וגם כשביקשתי לברר רכישה עקיפה, כלומר באמצעות ליסינג, אמרו שאין)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המגאן שני ליטר מופיעה במחירון.

אין לי נסיון עם האסטרה, אך לפי מבחנים מדובר במכונית טובה בהחלט.

על פניו, המאזדה לא מתאימה לך; היא מעט קטנה יותר מהמתחרות במרחב הפנים, קשה וקופצנית יותר ולא שקטה במיוחד.

הבטיחות בינונית יחסית (75% במבחן ריסוק חזיתי וארבעה כוכבי NCAP), אם כי יש בקרת יציבות (חשוב מאוד!).

גם המזגן די פושר (תרתי משמע...).

מצד שני, היא כנראה המכונית המהנה בקבוצה, המנוע חזק, נראית טוב ומאובזרת מאוד, עם רקורד אמינות מצויין.

הפוקוס 2.0 יכולה לתת לך חבילה מצויינת, במחיר נמוך יחסית (140K). מהנה, נוחה ומרווחת, עם בטיחות טובה מאוד ובקרת יציבות.

מעבר לזה, הייתי מסתכל על שלוש מכוניות אחרות:

1. סיוויק סדאן - בטיחות קצת פושרת (בערך כמו המאזדה 3), ותא נוסעים מעוצב בצורה קטסטרופלית לטעמי, כמו עם סרטי סנאף, יש כאלו שאוהבים את הז'אנר

2. פולקסווגן ג'טה - זולה מהגולף עקב ייצור במקסיקו (מה שלא אמור להשפיע בשום צורה פונקציונלית שהיא), ויש לה בגאז' (טוב לנסיעות משפחה בהרכב מלא). היתרונות הבולטים שלה הם גיר שישה הילוכים (די ייחודי בקבוצה), ומנוע מצויין (אם כי צורך 98. שתדע). מכונית טובה מאוד.

3. סובארו B4. והחסרון היחידי שלה הוא העדר בקרת יציבות. בכל בחינה אחרת, היא מתעלה על כל יתר המכוניות שצויינו כאן. היא נוחה מאוד, מהנה מאוד, מרווחת יותר, אמינה למשעי וכו' וכו'.

כל השלוש עולות 151K.

בסופו של דבר, אם אתה מקבל את האסטרה ב5K הנחה (כלומר, 127K), והיא מוצאת חן בעיניך בנסיעת המבחן, אני לא רואה סיבה מדוע לא לקנות אותה. שים לב שירידת הערך שלה במחירון, מ2007 ל2008, גדולה משמעותית מ5K, כך שכדאי לדרוש הנחה נוספת. היא לא בדיוק להיט במקומותינו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
2. פולקסווגן ג'טה - זולה מהגולף עקב ייצור במקסיקו (מה שלא אמור להשפיע בשום צורה פונקציונלית שהיא),.

רועי - אני לא משוכנע שטענתך צודקת.

לא, אינני כותב זאת כי נדמה לי שהפועל התורכי שעובד על קו הייצור בגרמניה, עולה ביכולותיו על הפועל המקסיקני.

אני אומר זאת, כי אינני משוכנע שתתי המערכות המותקנות ברכב הן באיכות זהה. למה הכוונה? האם האלטרנטור הוא באותה איכות כמו האלטרנטור שברכב הגרמני? האם מדובר באותו ספק משנה? המרחקים עלולים להביא להעדפת ספקים מקומיים (מיבשת אמריקה) שבחלקם עלולים להיות נחותים בהשוואה לאירופאים (ולא שאני מחזיק מהארופאים יותר מידי שכן VW זה באמת לא מה שהיה פעם).

פורסם

תודה לכל המשיבים.

האם המגבלות שנרשמו למאזדה - רעש, מזגן וכו' נכונות גם לנפח 2000?

עולה שאלה נוספת סביב שנת הדגם.

יש מכוניות כמו מאזדה, רנו וכו' ששנת הדגם 08 מתחילה במאי ויש כמו אופל שרק במרץ התחילו ליבא 07 ורק בינואר ייבאו 08.

האם נכון מה שאמרו לי באופל שבגלל המעבר בשנת 2008 לרישוי מינואר לינואר אז אין חשיבות למודל רכב 08 שיקנה במאי 07?

פורסם

אין לי ספק שרעש יהיה אותו הדבר, אם לא יותר, במאזדה 3 2000 מאשר ב1.6, בגלל צמיגים רחבים יותר ובחתך נמוך יותר.

זה לא קטסטרופה, אבל היא לא בדיוק שיא העידון.

לגבי אופל, לדעתי, כרגע הרכב רשום כ2007. אם זה ישנה אחר כך, זה כבר תלוי בלוי יצחק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...