Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח מרכב

sshims
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדקתי רכב תוצאות בדיקת המרכב היו

תקוני מרכב, משמעות גבוהה : סימני תיקון מרכב ,סימני פגיעה , הוחלפו חלקי מרכב ,

סימני תיקון בתא מנוע +חומר , הלחמות/חיבורים לא מקוריים , נזק בתא מתען + מעיכות , סימני מתיחה ,

סימני תיקון בפאנלים + חומר .

המוכר אמר לי מראש כי הייתה פגיעה בכנף ימנית ,

הבודק בקומפיוטסט דיווח על התאונה כאשר תיחקרתי אותו לגבי ירידת ערך וחומרת הפגיעה הוא אמר כי אין פגיעה בשילדה .

ולגבי ירידת הערך טען כי לכול דבר יש מחיר .

ובסה"כ הבודק + המוכר נתנו לי את ההרגשה כי זה לא רציני ושום דבר לא מפריעה לרכב או מסכן .

יכול להיות שלא מסכן אבל עדיין ניראה לי כי התאונה היא רצינית יותר.

מבקש את היתיחסותכם לתוצאות הבדיקה

תודה

פורסם

סוג הרכב ? שנה? קילומטרג'?

תבין אין דין פגיעה כזו ברכב חדש לחלוטין כדין אותה הפגיעה ברכב בן כמה שנים.

בכל מקרה נראה שמדובר בפגיעת פח בלבד - זה לא נשמע רציני במיוחד.

פורסם

תזהר, נראה כאילו הרכב היה מעורב בתאונת שרשרת.

נזק בעל משמעות גבוהה = פגיעה בשאסי.

העובדה שמתחו את הרכב מראה על פגיעה עם אנרגיה גבוהה שעיוותה את כל גוף הרכב.

זה מריח כמו קומבינה,

אני לא הייתי הולך על הרכב הנ"ל.

על איזה רכב מדובר ואיזה סניף של קומפיוטסט?

פורסם

עצתי, עזוב את הרכב וחפש לך אקזמפלר אחר.

אין בעיה למצוא את הרכב הנ"ל וחבל להכניס ראש בריא למיטה חולה.

קרא את השרשורים הדביקים ב"יעוץ ברכישת רכב".

פורסם

הסניף הוא קומפיוטסט בנס ציונה .

בקריאה חוזרת של הדו"ח בבית בצורה נינוחה ועם אנשים מביני דבר יותר מימני (חסר השכלה בכלל בכול הקשור לרכב) , הגעתי למסכנה כי מעבר ל"טיפשות" שלי הייתה פה ממש רמאות של הבוחן .

בבית ראיתי כי בדו"ח סריקת שילדה רשום :

שילדת מרכב , משמעות נמוכה : סימני פגיעה בקורת רוחב קדמית , סימני פגיעה קורת אורך ימנית , הלחמות/חיבורית לא מקוריים .

לפי הבנתי מדובר בפגיעה קלה בשילדה - הטיפשות שלי היא בכך שבעצם לא ממש קראתי את הדו"ח אלה הסתמכתי על תישאול הבוחן.

כאשר שאלתי בפירוש (כמה פעמים בכמה צורות)האם יש פגיעה בשסי או בשילדה הוא אמר שאין - אבל בדו"ח כתוב שיש .

המסכנה שלי מהסיפור היא לקרוא את הדו"ח לבד ליפני הכניסה לשיחה עם הבוחן , כך שנוכל להפנים את הדו"ח ולברר מה משמעות הדו"ח מול חברים שמבינים ורק לאחר מכן להיכנס ליעוץ .

בנוסף נראה כי חשיבות קריאת הדו"ח היא בכך שהבוחן מכסה עצמו בכתיבת תקלות בדו"ח בצורה ברורה , ובעל"פ הוא יכול לחרט - הוא מבין שמה שכתוב הוא הקובע יותר ממה שאמר .

אם תתלונן תמיד יוכל להפנות אותך לדן"ח ולמה שכתוב בו(כנ"ל במיקרה תביעה - מילה שלך מל שלו או מה שכתוב בדו"ח) .

פורסם

שילדת מרכב , משמעות נמוכה : סימני פגיעה בקורת רוחב קדמית , סימני פגיעה קורת אורך ימנית , הלחמות/חיבורית לא מקוריים .

.

לחבר - עכשיו זה מתחיל להראות אחרת לגמרי. ממכת פח זה הפך לנזק (קצה ?) שילדה.

קבל תיקון להודעתי הקודמת וחפש לך רכב אחר.

• תוכן חדש...