Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגובות/הערות על קליאו 02B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הציעו לי קליאו B שנת 2002 יד ראשונה שעברה כ70 אלף ק"מ.

ידנית אבל עם מנוע 1200.

אבל אני קצת חושש מקנית רכב בעל נפח מנוע של 1200.

אומנם זה יכול להיות מאוד חיסכוני אבל השאלה אם זה לא חלש מידי?

בנוסף לכך, האם יש בעיות/תקלות נוסופות שיש לאוטו הזה?

ומה בערך המחיר הסביר בשביל הרכב?

תודה

פורסם

לי יש אחת כזאת. (אני מניח שזו הצורה הישנה שהגריל מתחת לסמל של רנו לא זאת שסמל של רנו חוצה את הגריל)

האם לאוטו חסר כוח? הוא לא הרכב הכי מהיר, אבל התיבה הידנית גורמת לו להרגיש זריז. ה0-100 שלו הם כמעט כמו האימפרזה 1.5 החדשה.

פרקטית הוא מזכיר לי את הפוקוס שהיא המכונית של הורי.

הרכב מאד בטוח, נוח, מתנהג טוב יחסית ויש פידבק מההגה.

שים לב שברכב אין ABS, כרית אויר לנוסע או נעילה מרכזית.

סה"כ אני מאד מרוצה. אני נוסע כמעט מדי יום על 120 קמ"ש ואין לו הרבה בעיה לטפס לשם.

האוטו שלי גם אצל בעליו הקודמים הראה אמינות טובה מאד!

סה"כ במחיר שלו הוא רכב מאד משתלם. מרגישים שהוא יחסית חדש (ראיתי כמה רכבים לפני שקניתי אותו ומה לעשות בתא הנוסעים כל שנה שעוברת ממש מכערת את האוטו)

פורסם

אז מנוע V16 שנותן לך 75 כ"ס. האתר WHATCAR הבריטי בחר במנוע, כמנו הטוב ביותר עבור הקליאו. צריך להיות שילוב מעולה.

פורסם

מספר כוחות הסוס רשום ברישיון הרכב.

למיטב ידעתי - כל הדגמים של רנו אחרי מתיחת הפנים המקיפה, שנמכרו אחרי 2002 היו V16. מנוע הV16 1.2 של רנו מייצר 75 כ"ס.

בכל מקרה תבדוק גם במחירון.

פורסם

לא נכון בכלל!

כמעט לא נמכרו 1.2 16V אחרי מתיחת הפנים. רוב האקזמפלרים נמכרו לציי רכב עם מנועי 8 השסתומים, 60 כ"ס.

אחרי מתיחת הפנים האבזור שודרג משמעותית, 4 כריות אוויר, ABS + EBA +EBD , שני חלונות חשמל, נעילה מרכזית עם שלט והגה עם תפעול חשמלי (פחות טוב מאשר ההגה ההידראולי הישן והטוב).

הרכב נוסע יחסית יפה ואין לו בעייה סחיבה מיוחדות.

• תוכן חדש...