Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ידידה שלי מעוניינת לרכוש סמארט והיא מצאה אחת שמורה,יד ראשונה קילומטראז נמוך בקיצור הכל מתאים לה.

הבעיה היחידה היא שהבחור מבקש על הרכב 60 אלף!!! שזה כמעט חצי מהמחירון של הרכב בלוי יצחק(34000),כששאלנו את הבחור למה הוא מבקש פי 2 מהמחירון אז הוא ענה: שאף אחד לא מתייחס למחירון של לוי יצחק במכוניות מהדגם הנ"ל ורובן נמכרות סביב ה 60 אלף שקל מהשנים הללו ואמר שאנו יכולים לשאול איפה שאנחנו רוצים וזו התשובה שנקבל מכולם,אז אני שואל אותכם פה ,האם זה באמת מקובל למכור את הרכב במחירים מוגזמים שלוי יצחק אפילו לא מתקרב אליהם???

תודה מראש לכל העונים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גם אני רכשתי סמארט 2003 לפני כחודש שמורה והמחיר אמנם גבוה מהמחירון אבל לא כפול!!!!!!!

אני רכשתי ב 5000 ש"ח מעל המחירון

עקב הביקוש הרב לרכב ואין בכלל היצע המחירים לפעמים קצת לא שפויים

פורסם

לכל רכב יש את המחיר ואת השוק שלו.

ספציפית לגבי הסמראט אין לי מושג.

אני מכיר המון אנשים שקנו רכב כפול מהמחירון (לרוב צרפתיות ישנות),

קח בחשבון שבמקרה תאונה / גניבה אתה מפסיד את כל מה ששילמת מעל למחירון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אלה אם אתה עושה ביטוח על מחיר גבוה ממחיר המחירון.. :roll:

כמדומני הדבר אפשרי ע"י הערכת שמאי ספציפית לרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אלה אם אתה עושה ביטוח על מחיר גבוה ממחיר המחירון.. :roll:

כמדומני הדבר אפשרי ע"י הערכת שמאי ספציפית לרכב. אתה בטוח בזה? וגם כפול מחיר? כי משום מה לי לא נראה שחברת ביטוח תשלם לו כפול מחיר בלי למצוא דרך ל"דפוק" אותו . גם ככה הן לא נהנות לשלם , אבל כפול ?!!

אישית הייתי מפחד מאוד לסמוך על זה אלא אם כן אתה בטוח

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אם מראש אתה מבטח את הרכב לפי המחיר הגבוה יותר, וגם משלם פרמייה גבוהה יותר - לביטוח אין כלכך מה להגיד..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בגדול זה שוק פתוח.

כמו בכל שוק, המחיר תמיד יהיה תלוי בביקוש.

מקסימום שאתה יכול לעשות, זה לא לקנות.

אבל ביננו, אתה חושב שהרכב הזה שווה רק 30 אלף?

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...