ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,597 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
שלום חברים, אני מחפש לקנות יד שנייה עד 45000 (וזה ממש המקסימום), ידנית. האגדה אומרת שעדיף יפניות / אסייתיות - עלות, צריכת דלק, ובעיקר טיפול וחלקי חילוף. האופציה הכי זמינה היא יונדאי גטס, אבל אחרי כמה ימי נהיגה באחת כזו ממש ירד לי החשק - היא מרגישה כמו צעצוע על הכביש מבחינת משקל ואחיזה והיו לי בעיות עם כמה "אזורים מתים" שיש לה מבחינה וויזואלית. על-מנת לא להאריך יותר מדי - אשמח לכל עצה והמלצה. מאוד חשוב לי העניין עם עלויות הטיפולים וחלפים. ההבנה שלי ברכבים היא בעיקר מנסיון אישי ורק על מכוניות שאני נהגתי בהן (בעיקר הסובארו סטיישן שלי). תודה מראש, חברים. אני זקוק לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת jink, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב אשמח לקבל תשובה ממישהו שכבר יש לו או היה לו את הרכב הנ"ל בשנתון דומה ולקבל המלצות או התרעות מפני הרכב הנ"ל. המחיר שלו הוא 47000 ש"ח שזה מחיר של מאזדה 323 באותו שנתון אך יש לרכב הזה כל כך הרבה דברים שזה ממש רכב מנהלים לכל דבר השאלה היא אם אני קונה רכב כזה בו נגיד עם 100000 ק"מ שטופל רק במוסך מורשה האם אני מסכן את עצמי בהוצאות מוסך מיותרות וגדולות? ידוע לי כי הרכב הנ"ל צורך יותר דלק ממאזדה (פער של 20-30%) אך מבחינתי זה פעם של 100 ש"ח בחודש שזה נסבל, הפחד שלי הוא נושא האמינות כי אני מניח שטיפולים שלו מאוד יקרים. אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה כמה שיותר
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לקחתי היום ניסן סאני 93 יד 2 לבדיקה במכון רכב והייתי שמח לשמוע דעתכם על תוצאות הבדיקה (הרכב עומד למכירה ב 14,500 ש"ח, קילומטראג' 241,000, פרטי) : 1. מנוע, 2. מער' קירור, 3. מער' דלק, 4. מער' הצתה : בלאי פנימי גבוה, רעש מערכת תזמון +שסתומים לטפל, רעשים ונקישות פנימיוצ. 4. רעש פנימי ממיסבים, נזילות שמן, סימני שריפת שמן, מנוע נכבה לסירוגין, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, לבטל רעשים ולחזור לשמיעת מנוע. קורוזיה ונזילת מים +ניקוי מעירכת קרור, סיבובי מנוע לא יציבים, לתאם מנוע. לטפל במערכת הצתה. מנוע מזייף לטפל במערכת הצתה, בידקת המנוע אינה שלמה ואין אחריות עד לתיקון כל הליקויים ובדיקה חוזרת. מערכת פליטה - תקין סרן קדמי ומערכת היגוי : סטיות הגה קלות, נזילת שמן קלה מערכת היד…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום רב, הוריי מתעקשים לקנות את הרכב הנ"ל חדש מסוכנות. כעובד חברת הייטק אני מכיר את הרכב היטב מליסינג. עיצוב משעממם מנוע שלא הוכיך את עצמו עדיין בשוק ומחירון יחסית זול למכוניות אחרות באותה רמה. לדעתי קנייה של סובארו 1.5 אוט' היא הימור שיעלה ביוקר בעתיד. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על הרכב. כמן כן הייתי רוצה לבקש המלצה לרכב חדש בעל תכונות דומות: 1.6, אוט', תא מטען גדול (לקניות בעיקר), נסיע משולבת- מחוץ ובתוך העיר, לזוג הורים, תקציב עד 120K ש"ח עדיף פחות ובטח לא מעל. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי לכולם, אני חבר חדש בפורום הזה, וקראתי את חלק מהתגובות בפורום זה על הקורולה החדשה, אוריס, והתיבה הרובוטית. ניסיתי לקבל פרטים אצל היבואן, אך הם טוענים שאין להם שום מידע לספר וכנראה המכוניות הראשונות-כולל רכבי ההדגמה-יגיעו רק בתחילת מאי. האם למישהוא ישנו מידע חדש יותר- אילו דגמים יגיעו, מחירים וכו'. האם לדעתכם סביר שהיבואן יביא את הדגם הידני בנוסף לתמסורת הרציפה- באנגליה הם קוראים לה-" MULTIMODE"-וגם שם צופים שרק 19 אחוז מהקונים יקנו בתמסורת הזאת, זאת אומרת לדעתם 80 אחוז יעדיפו את התיבה הידנית. במידה והיבואן בארץ לא מייבא את הידני - האם מישהוא יודע אם ניתן להביא את הדגם האירופאי לארץ ( 9 AIRBAG ותיבה ידנית) ביבוא אישי-האם למישהוא היה ניסיון כזה, …
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
רכב חדש בהנחה
מאת ilmor- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סוכנות רכב מציעה לי רכב 2007 (פוקוס חדשה) בהנחה של 5000 ש"ח. בהנחה שאחזיק ברכב כחמש שנים אולי אף יותר, האם כדאי לקבל את הצעתם?
- 1 תגובות
- 720 צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות לרכב עד 20K אשר יהיה אמין ובעל תצורכת דלק נמוכה ואחזקה זולה. כוח ממש לא משחק פה תפקיד, נוחות ובטיחות גם פחות הדגש הוא על הרשום למעלה. הרכב לא יוצא מחוץ לעיר, ועדיפות למשהו קומפקטית. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת aviv007788, -
- 1 תגובות
- 749 צפיות
שלום לכולם! אני רוצה לקנות רכב קטן התקציב שלי הוא 30,000 חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני ובמצב טוב. (חשבתי על רנו קליאו בדגם של שנת 2000) אשמח אם תייעצו לי איזה כדאי.... תודה לכולם! לירן
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה עדיף? שניהם יד 1 מליסינג. מה כדאי מבחינת אמינות, עלות טיפולים\תיקונים, צריכת דלק, וגם עלות של ביטוח מקיף חשוב לי... תודה, אלי.
הודעה אחרונה מאת amital4, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
רצוי מעל שנת 2002 פוטנציאל לשיפורים ואמינות עד כמה שאפשר לבקש מרכב ספורטיבי בארצנו. האפשרויות שמצאתי הם: אודי TT סיוייק טייפ R פיג'ו 206 RC (אם יש בארץ) או GTI ליאון או איביזה טורבו גולף GTI AUDI A3 טורבו מיאטה טויוטה MR2 אשמח לעוד רעיונות (אימפרזה לא נכנסת בגלל מבנה 4 דלתות) הטייפ R מאוד נדירה והמוכרים דורשים מחירים מופקעים (20K ש"ח ויותר מעל המחירון) לכן אני לא בטוח שלמרות שהיא מצויינת היא לא מצדיקה את המחיר מה גם שצריך להתאמץ מאוד ולנגן חזק על ההילוכים כדי "להתגלגל" מיאטה חלשה ובעלת 2 מקומות שזה חסרון מסויים. MR2 חלשה גם כן ואני בספק אם אפשר למצוא אחת בישראל. 206 RC או GTI אין לי כל מושג לגביהם נשארנו אם VAG…
הודעה אחרונה מאת wegti6, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעוניין לרכוש את המכונית הזו: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=326977 מה יש לכם להגיד בנידון? תודה וחג שמח קובי.
הודעה אחרונה מאת alex-hpi, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש אוטו חדש בעלות של כ100K ידני וקטן. מבחינת רוב הפרמטרים נראה שהג'אז והיאריס מאוד דומות זו לזו, אבל השאלה היא מה עלות התחזוקה והטיפול בהן? האם יש מכוניות אחרות שאתם יכולים להמליץ בסגנון הזה - הפולקסווגן פולו אוכלת יותר דלק לפי המפרט שלה, לכן שללתי אותה, לניסאן מיקרה אין גירסא ידנית. הפג'ו 206 של ההורים הוא נוראי מבחינת עלות תחזוקה לכן שללתי גם אותו. יש משהו שפיספסתי?
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
שלום רב לכולם! אני חדש בפורום ואני מעוניין לרכוש רכב מסוג מאזדה לאנטיס בין השנים 97-98. ויש לי כמה שאלות בנושא: 1. האם ישנו הבדל משמעותי בצריכת הדלק בין מנועי ה- 1800 סמ"ק לבין ה- 1600 סמ"ק? 2. מה הממוצע של צריכת הדלק במנועי ה- 1800 סמ"'ק? 3. מה חשוב לשים לב בבדיקת הרכב הספציפי הזה לפני קנייתו, או מה אמור להדליק נורה אדומה? 4. אוטוטו אני בן 24 ואני רוצה לדעת האם זה רכב שמומלץ בתור רכב ראשון? מכיוון שאני חסר ידע בנושא אני אשמח אם תשפכו קצת אור על השאלות שלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת ranbar6, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני עומד בפני רכישת דיהטסו שרייד משנת 92 ,1300,אוטומטית ,קילומטרז 110,000 ק"מ ,יד ראשונה בעלות של 13,000 ש"ח. האם המחיר סביר? ברצוני לדעת מה היא צריכת הדלק של הרכב,האם היא חסכונית יחסית? וכן האם כדאי לערוך בדיקה לרכב במכון בדיקה-אם כן ,איזה מכון מומלץ באזור יהוד או שמה מוטב להסתפק בבדיקה במוסך מומלץ באזור תל השומר,יהוד? שניתן לשלם לבעליו סכום הנמוך מעלות בדיקה מלאה בכדי שיבדוק את הרכב. תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
דגש על אמינות התיבה האוטומטית.האם מדובר בAL4?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
שלום. סכום הרכישה עומד על עד 70K. אשמח לשמוע מי היא לדעתכם ספורטיבית טובה יותר, האימפרזה GT או פז'ו 306GTI ובהנחה שלא תמצא אחת אז 306 S-16. אני יודע את היתרון של האימפרזה בתאוצה, ושהיא יקרה יותר לאחזקה. אך האם ה-306GTI/S16 מסוגלות לגבור עליה בהנאה מנהיגה ? אשמח להתייחסות בנוגע להשוואה של פרמטרים ספורטיבים כמו פידבק, דיוק, היגוי, ניהוג על המגבלות. תודה.
הודעה אחרונה מאת liron55, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במחיר 200k, חדש מהחברה - שאני אמור לקבל אותו עוד חודשיים. ברצוני לציין שהמחיר עדיין אינו סופי. רציתי לדעת חוות דעת על המכונית מכיוון שהמכונית חדשה יחסית לארץ. תודה.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 תגובות
- 864 צפיות
פולו 1997 לבן 1.6 גיר ידני לאחר יישור קו (תיקון חלונות חשמל, החלפת משאבת מים, רצועות, טיימינג, טיפול גדול וטסט) יש מסביב לאוטו צורך בתיקוני צבע ופחחות קטנים - להערכתי 2000 ש"ח גג האוטו יד 2 עם 130K ק"מ מת להעיף אותו ולא בא לי להכנס למשא ומתן ארוך ומייגע שורה תחתונה.. בכמה למכור הרכב? יש לי הצעה ב15K אבל נראה לי נמוך מדי מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חשבתי לעצמי, למה כל פעם לחפש שעות דפים של זכרון דברים באינטרט, או יופי כוח, או דף שמישהו ינסח חתימת מוכר לפני בדיקה במקרה שמנוע גיר ושלדה לא תקינים יהיה עליו להחזיר את הכסף! כולם ביחד נרשום עד שנגיע לנסוח טוב של זכרון דברים שמכסה הכל, חתימת מוכר לפני בדיקה, יפויי כוח למניהם ועוד
הודעה אחרונה מאת Avram, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני שוקל לקנות טויוטה משנות הדגם 93-97. מאוד חשוב לי נושא הבטיחות. אם למישהו יש מידע בנושא זה זה יכול מאוד להועיל לי, ובפרט אם יש לרכב זה קריות אוויר? חוץ מזה, אשמח לכל חוו"ד. תודה
הודעה אחרונה מאת TOMY7, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני בהליכים של מכירת הרכב שלי (פונטו 96, נפח 1250). אני מתכוון להוסיף קצת כסף ולהגיע ל 25 אלף ש"ח לרכישת הרכב הבא. מעיון בלוחות הרכב, מצאתי את הסיטרואן הבאה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=74857 מדובר בדיזל רגיל (לפי מה שהבנתי, עם מנוע מחוזק יותר 75 כ"ס). אין לי ניסיון על טורבו דיזל בכלל, אלא רק על דיזל רגיל 405 של אח שלי (שנת 97 מונית לשעבר) ומגאן של הצבא (שנת 01). הנסיעה ב 405 קצת עגלתית (האוטו עם למעלה מ 800 אלף ק"מ), אך במגאן, הרגשתי מעולה !! (כולה 65 כ"ס). אין לי דרישות מחמירות בנוגע להאצה עד ל 100 קמ"ש - כיום אני עדיין נוסע בפונטו (75 כ"ס בזמנו, מי יודע כמה זה עכשיו ?!). אני חייל בצבא קבע, שנוס…
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
-
קומפקטית קטנה סביב 100K
מאת Guest elad_a- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום וחג שמח ! האמא מעוניינת להחליף את הגולף הנוכחית (99' 1.8 ) לרכב חדש. רצוי אותו הסגמנט, לא חובה חדש מהחברה אבל לא פחות משנתון 04'. הדרישות: נוחות, אמינות, חסכונית. הנהג(ת) לרוב הוא הנוסע היחיד ברכב, ככה שאין יותר מידי חשיבות למרווח במושב האחורי. עם זאת, ישנה חשיבות לתא מטען גדול(קניות מהסופר). אין שום עניין ברכבי נישה או עם יכולות ספורטיביות כלשהן. הנהגות היחידות הן אמא שלי ואחותי. הרכב עושה בעיקר נסיעות עירוניות. אשמח לשמוע המלצות. תודה!
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר בדיקה ועזרה של חברי הפורום אני מתלבט בין שתי מכוניות 1) פיאט פונטו ספייס 2001 אוטו' 2) אסטרה דיזל אוטו שנת 99-2000 אני נוסע כ 35000 ק"מ בשנה , בעיקר נסיעות ארוכות (ירושלים - תל אביב) מחפש רכב נוח עם אחזקה זולה אשמח לשמוע את דעת מומחי הפורום יום טוב
מחפש רכב 50-60
מאת guy244- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 530 צפיות
כידוע גר באיזור הררי נוסע הרבה 100-150 ביום מחפש רכב חסכוני קיבלתי המלצות על ג'אז שהיא מאוד יקרה ונדיר למצוא אחת וכמובל הכל היצע וביקוש אז המחירון הוא בגודל המלצה בלבד והיאריס שגם היא מרדף בלתי פוסק ממוצע של רכב בין הפרסום למכירה יומיים שלושה וזה כולל בחד ואפילו במגרשיםוכולם כמובן מעל המחירון (לוי יצחק נהנה מחשבון הטלפון שלי) אני צריך למצא משהוא לקנות מאוד קשה לי בלי רכב הצילו !!!! אגב אני קצת ארוך 1.80ס"מ יש לי אשה וילד המכונית אמורה להיות לשלושתינו כעיקרון מקסימום עוד בנאדם אחד אגב מה לגבי לקנות יאריס ממגרש אם אני אמצא כמובן
הודעה אחרונה מאת guy244, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מתלבט בין 3 מכוניות: פיאט פונטו שנת 95 דגם SX קילומטר 155.000 ידני, יד 1, נפח מנוע 1300 סמ"ק. פג'ו 306 שנת 95, קילומטר 180.000 ידני, יד 2 נפח מנוע 1400 סמ"ק. פולקסווגן פולו שנת שנת 95 קילומטר 116.000, ידני, יד 3, נפח מנוע 1100 סמ"ק. שלושת המכוניות במצב שמור להפליא. אני מתלבט בין כמה תכונות: חיסכון בדלק, טיפולים לא יקרים מדי, והכי חשוב אמינות שלא כל שבוע אני יבקר במוסך. ויש לי עוד שאלה יש מגרש בחדרה "במגרש של גואטה", שווה לקנות משם את אחד מהרכבים הללו ? תודה מראש, מקס
- 0 תגובות
- 689 צפיות
ניתקלתי בNISSAN INFINITI M30 למכירה מנוע 3 ליטר....(רכב דריפטים פוטנציאלי ) מישהו יודע איפה מטפלים ברכב כזה? איזה מנועים אפשר לשים ברכב?
הודעה אחרונה מאת Rrallye, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר אין ספור שיחות עם חברים, בני משפחה וחיפושים בפורום, הרכבים הבאים הם הרכבים הפוטנציאלים, כאשר התקציב הוא 35,000 - 45,000 ש"ח, והצורך הוא ברכב קטן, אמין, אוטומט, חסכוני(דלק/תחזוקה) ובטוח. דייהטסו סיריון דייהטסו שרייד פיאט פונטו ספייס פז'ו 206 סוזוקי סוויפט רנו קליאו טויוטה יאריס (כנראה תרד בשל העלות) הרשימה ארוכה מידי מכדי להתחיל לחפש באופן ממוקד רכב, לכן אשמח לשמוע מכם יתרונות וחסרונות של הרכבים, ואף לקבל המלצה לדגמים ספציפיים מתוך הרשימה, או מחוצה לה, שעדיפים על השאר. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת oba3k, -
- 4 תגובות
- 925 צפיות
שלום כרגע אני מחפש רכב אמין, חזק הכוונה שיש לו כוח כשצריך ,נוח לישיבה ,החזקה נמוכה, אוטומט בתחום ה- 100000 , אני מחפש הונדה אקורד 2004 2000 סמ"ק , אבל קשה למצוא עם קילומטר נמוך יד 1 ובלי מכות בפח , רציתי להתייעץ עם אנשי הפורום על רכב חזק מצד אחד אמין והחזקה נמוכה .אני נעול על האקורד אולי יש דרך לשכנע אותיעל רכב אחר תודה .
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
- 2 תגובות
- 916 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רכב בתקציב 25-30 K רכב משפחתי-בינוני עם עלויות אחזקה זולות דלק,טיפולים שוטפים וכ' אמינות חשובה לי (במידת האפשר עדיין תקציב נמוך). אני נוהג בערך 18KKM בשנה . חשבתי על רכבים כמו טויוטה קורולה ,מאזדה 323 סדן,פולו,הונדה. אין לי מושג בשנתונים ומה נכנס אשמח מאוד אם תעזרו לי להחליט מה הכי מתאים לי אם זה מאלו שציינתי ואם זה מאחרות רק PLEASE לא צרפתיות!!!
הודעה אחרונה מאת שום_אחר, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש כאן ... אז בעדינות אני מעונין לרכוש רכב אוטומטי , תקציב עד 50K , אמין , ועלויות דלק נמוכות (אני נוסע מעל 35K ק"מ בשנה) הדגמים שחשבי עליהם הם אסטרה - דיזל 01 , ספייס 2001 , פוקוס 01-03 , סיאט טולדו אשמח לשמוע את מומחי הפורום תודה טל *** עריכה - משתמש יקר, הכותרת שלך לא הייתה אינפורמטיבית כלל, וגם מעט המידע שמסרה - היה שגוי (הרי אתה לא באמת מחפש רכב חדש). אנא הקפד יותר בעתיד, פן תבוא עליך "מכת המנעולים", ברוח החג ***
הודעה אחרונה מאת מיצובישי,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 937 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- eyalgr
- שי
- אדום אדום
- ezuf
- nglancer
- DareDevil
- אליה
- 00mei00
- yd b-4
- GTאי
- D1winner
- stx