Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה הקשר ל205 MI...

אין קשר בין הקליאו 172 ל 205 GTI MI16?

כמעט אותו הספק , כמעט אותו משקל , שניהם בעלי שלדת הנעה קדמית מהטובות שיוצרו

172 היא 205GTI מודרנית מבחינתי

פורסם
אין קשר בין הקליאו 172 ל 205 GTI MI16?

כמעט אותו הספק , כמעט אותו משקל , שניהם בעלי שלדת הנעה קדמית מהטובות שיוצרו

172 היא 205GTI מודרנית מבחינתי

כמעט אותו הספק יש גם לGTI6 שלי ו CTR,אבל 30 כוח סוס זה המון.

לMI במקרה הטוב יש 150. אין הרבה מה להשאוות.

שני עולמות שונים,האחד יוצא מפורק מהמפעל (ומנוע מקורי חלש בהרבה)

והשני מתפרק רק אחרי שנתיים וחצי אבל נוסע ומתנהג יפה מאוד

פורסם

אודי TT - כדי לשפר רכב כזה, צריך להשקיע סוכמים גבוהים של כסף.

סיוייק טייפ R - כמו שאמרת מחירים מופקעים..

פיג'ו 206 RC (אם יש בארץ) או GTI - אין RC בארץ ולגבי ה-GTI רכב עם מנוע 2 ליטר שמשרת גם את הפיג'ו 307 וה-407 בגרסאות ה-2 ליטר זה עושה לשם GTI רק בזיון

ליאון או איביזה טורבו - פונציאל השיפורים בסיאט גדול, אני שמעתי על מלא רכבי סיאט איביזה ששופרו והגיעו להספקים של 300-400 כ"ס, קח בחשבון שאיביזה קופרה חדשה עולה 135K ככה שלא יהיה בעיה גם שנתון גבוה.

גולף GTI - הדור החמישי לא ייכנס לך בתקציב, והדור הקודם זה פשוט בדיחה לקרוא לו GTI, לדעתי הגולף המומלצת היא V5.

AUDI A3 טורבו - אם אתה מדבר על הדור הקודם, אז זה אותו מנוע של הקופרה, רק הרבה יותר כסף

מיאטה - זה ממש לא רכב למי שמחפש רכב ספורטיבי, זה עדיף למי שמחפש רודסטר מהנה

טויוטה MR2 - מחיר מופקע ומיאטה עדיפה עליה בהרבה

תוסף גם את האימפרזה WRX/STI/GT אמינות יש לך של סובארו, פוטנציאל שיפורים ענק בארץ אבל קח בחשבון שהרבה אימפרזה טורבו שירתו נערים שחיפשו רק איך לכסח את הרכב.

אישית אני ממליץ על האיביזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אודי TT - כדי לשפר רכב כזה, צריך להשקיע סוכמים גבוהים של כסף.

סיוייק טייפ R - כמו שאמרת מחירים מופקעים..

פיג'ו 206 RC (אם יש בארץ) או GTI - אין RC בארץ ולגבי ה-GTI רכב עם מנוע 2 ליטר שמשרת גם את הפיג'ו 307 וה-407 בגרסאות ה-2 ליטר זה עושה לשם GTI רק בזיון

ליאון או איביזה טורבו - פונציאל השיפורים בסיאט גדול, אני שמעתי על מלא רכבי סיאט איביזה ששופרו והגיעו להספקים של 300-400 כ"ס, קח בחשבון שאיביזה קופרה חדשה עולה 135K ככה שלא יהיה בעיה גם שנתון גבוה.

גולף GTI - הדור החמישי לא ייכנס לך בתקציב, והדור הקודם זה פשוט בדיחה לקרוא לו GTI, לדעתי הגולף המומלצת היא V5.

AUDI A3 טורבו - אם אתה מדבר על הדור הקודם, אז זה אותו מנוע של הקופרה, רק הרבה יותר כסף

מיאטה - זה ממש לא רכב למי שמחפש רכב ספורטיבי, זה עדיף למי שמחפש רודסטר מהנה

טויוטה MR2 - מחיר מופקע ומיאטה עדיפה עליה בהרבה

תוסף גם את האימפרזה WRX/STI/GT אמינות יש לך של סובארו, פוטנציאל שיפורים ענק בארץ אבל קח בחשבון שהרבה אימפרזה טורבו שירתו נערים שחיפשו רק איך לכסח את הרכב.

אישית אני ממליץ על האיביזה.

מיאטה לא ספורטיבית ואיביזה וV5 כן?

הכל בסדר?

נכון שהתרשמות מרכב היא סובייקטיבית אבל יש גבולות.

• תוכן חדש...